Magische Winterweken in Tivoli’s Boscafé

Op zoek naar een uitstapje in Gelderland? Kom in de kerstvakantie lekker eten en spelen in Tivoli’s Boscafé. Niet alleen is het gezellige Boscafé deze dagen extra geopend, maar je kunt ook nog eens genieten van de Magische Winterweken. Vorig jaar bezochten we Tivoli al eens in de zomer.

Park Tivoli nijmegen
Tivoli in het voorjaar

Tijdens de Magische Winterweken van 21 december t/m 5 januari(m.u.v. 24, 25, 26, 31 december en 1 januari) kun je o.a. meedoen aan een muzikale Winterbingo. Weet jij alle kersthits te herkennen? Ook komt Tiffi terug met haar Magische Wintershow en je kunt Tiffi of Toffi ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Tivoli’s Boscafé*

Tivoli boscafe

In een gezellige, bosrijke omgeving kun je genieten van het overheerlijke eten in het restaurant, terwijl de kinderen (a € 7,50 p.p.) van de binnenspeeltuin, diverse speeltoestellen en 4 attracties (Race Pop-Ups, Skypie, 4D-Bios en de midgetgolfbaan) van Park Tivoli gebruik kunnen maken.

Ook zonder kinderen ben je van harte welkom om alleen iets te eten of te drinken. Volwassenen hebben GRATIS entree tot Tivoli’s Boscafé. Voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen, koffietafels of familiefeesten is Tivoli’s Boscafé een unieke locatie. 

Openingstijden Tivoli’s Boscafé

Tivoli’s Boscafé is t/m 1 maart 2020 geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het Boscafé is tijdens de kerstvakantie extra geopend op:

  • 21 t/m 23 december:   11.00 – 17.00 uur
  • 24 december:              11.00 – 16.00 uur
  • 25 en 26 december:    gesloten
  • 27 t/m 30 december:   11.00 – 17.00 uur
  • 31 december:              11.00 – 16.00 uur
  • 1 januari:                     gesloten
  • 2 t/m 5 januari:            11.00 – 17.00 uur

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is NIET toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn NIET geopend.

Meer informatie over Tivoli’s Boscafé is te vinden op www.parktivoli.nl/boscafe

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *