Manga tekenen voor beginners

Veel kinderen hebben een fase in jongste jeugd dat ze veel tekenen. Van krastekeningen en inkleuren tot zelf poppetjes en diertjes tekenen. Sommigen onder ons vinden dat leuk, doen het vaak en blijken er veel plezier aan te beleven. Voor hen zijn er heel leuke en inspirerende tekenboeken. Ik heb er al vaker een uitgelicht op dit blog. Van het tekenen van dieren tot het tekenen van cartoons. Voor kinderen die een stapje verder willen gaan dan het tekenen van boompjes, huis en konijntjes is dit tekenenboek: Manga tekenen voor beginners een echte aanrader.

Manga tekenen voor beginners

manga tekenen voor beginners

Manga is een Japanse tekenstijl, en een stijl voor het maken van stripverhalen in Japan. Ik denk dat je het herkent van sommige tekenfilms, die dan anime worden genoemd. Heel veel weet ik er niet over, maar ik moest aan Dragonball Z denken. Ik vind het er bij de tekeningen altijd uitzien alsof de afbeelding in beweging is. Veel mimiek in het gezicht, veel actie, hoge sprongen, schreeuwende gezichten. Met Manga tekenen voor beginners leer je hoe je een figuur, al tekenend, opbouwt. Hoe gebruik je de juiste verhoudingen? Je gaat attributen toevoegen en je leert hoe je stap voor stap je tekeningen kan verfijnen. Teken spectaculaire figuren dankzij de tips en de technieken die je in het boek leert.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *