Matras kopen

We zijn momenteel een beetje het huis verder aan het inrichten. Twee jaar geleden kochten we het huis als nieuwbouw huis. In die tijd werd ook ons dochtertje geboren. De handen hadden we vol dus aan een verhuizing en een tweede kindje. We waren redelijk tevreden over de inrichting, maar nu merk je toch dat je langzaam aan nog wat wijzigingen doet.

Klussen in huis

Zo hebben we afgelopen week een van de woonkamermuren een kleurtje gegeven. Het is een beetje olijfgroen, legergroen geworden. Daarnaast heeft ook onze slaapkamer een boost gekregen. Met dezelfde kleur groen op de muur, een zelf gemaakte kaptafel met een mooie groene kruk en beneden een groter bureau voor de kinderen. Want, inmiddels zijn ze de kleine krukjes wel ontgroeid. Hoe leuk we die ook vonden.

What's on mama's mind kinderbed

Daarnaast hebben we een zolderkamer laten bouwen. Een dakkapel is geplaatst en de zolder is verdeeld in twee ruimtes. Een van de ruimtes dient voorlopig als logeerkamer / werkkamer. Er komt een bureau en er staat een groot tweepersoonsbed. We hebben dus een hoop mogen aanschaffen weer, maar we hebben ook wel wat recyclet. Zo wed het kinderbureautje nu omgetoverd tot een kaptafeltje en worden de ladekasten uit de kinderhoek de steunpilaren van het nieuwe bureau op zolder. Wel moesten we kijken voor een bed en zoeken naar geschikte matrassen enzo.

Öko-Tex gecertificeerde matrassen.

Een matras uitzoeken vind ik ook altijd wel een dingetje. We hebben nu al verschillende keren voor matrassen gezocht. Voor ons eigen bed een nieuwe topper op de boxspring. Voor de ledikanten van de kinderen. Voor het grote bed van mijn zoontje, straks voor het bed van mijn dochtertje die uit haar ledikant aan het groeien is en voor de twijfelaar op zolder. Er zijn allerlei matrassen. Zo werd ik geïnformeerd over Öko-Tex gecertificeerde matrassen. Daaraan moet je kunnen zien dat er geen schadelijke stoffen zitten in de matrassen, best wel belangrijk, aangezien je er elke nacht op slaapt.

Bijna klaar. We moeten nu nog een spiegel kopen voor boven de kaptafel en een mooie kast om naast het bureau te zetten beneden. In de speelhoek staat nu een bureau met twee stoelen, maar er staat een hoop speelgoed op het bureau. Als we nog een mooie kast vinden voor het overtollige speelgoed. Vooral puzzels en spelletjes dan hebben we weer een hoop ruimte vrij en ziet het er mooi opgeruimd uit.

Sowieso is het in huis nu reuze gezellig met de kerstboom en alle lampjes en lichtjes.

 

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *