Matras voor ledikant

What's on mama's mind ledikantWaren we half oktober zo hard aan het klussen, hebben we nu een mooie babykamer. Na een week in het nieuwbouwhuis werd het babykamertje gereed gemaakt. De commode en het ledikant werden in elkaar gezet door mijn moeder en mijn schoonvader.

imageWat natuurlijk niet onvermeld moet blijven is dat die handvatten die je ziet pronken op deze foto, door mij er eigenhandig opgeschroefd zijn. Jaja, ook een fysieke bijdrage van mij aan dit babykamertje, haha. Zittend op een stoel met de lades op schoot. Al ging dat wel bijna mis, doordat het nauwelijks paste met die dikke toeter van mij. 39 Weken en 1 dag zwanger was ik hier.

Een tijdje terug schreef ik over mijn zoektocht naar het ideale matrasje voor mijn kleintje. Hoe maak je nou de keuze voor een matras? Wat is belangrijk, waar moet je op letten? Wij hebben de keuze gemaakt voor het koudschuimmatras van www.kidzzz.nl.

In het gloednieuwe brandschone nieuwbouwhuis pronkt ons ledikantje met het matras. Wij zijn er heel tevreden over. Het matras is mooi dik en stevig, maar niet te hard. In mijn blog schreef ik waar je onder andere uit kunt kiezen qua matras. Wij kozen voor het koudschuim omdat het qua prijs kwaliteit het meest gunstig leek.

Een koudschuimmatras:
Een koudschuimmatras heeft een open celstructuur (voelt hierdoor niet warm aan), goede ventilatie en neemt vocht goed op.What's on mama's mind koudschuim matras Kidzzz ledikant
Er komen in koudschuimmatrassen geen kuilen. Dat wil je je natuurlijk ook niet voor je kleintje. Deze matrasjes zijn erg comfortabel en gaan zeer lang mee.

Kidzzz gebruikt HR40 kwaliteit wat perfect is voor baby’s kinderen. ( De kwaliteit loopt van HR 25 t/m HR 55).
imageHoe het daadwerkelijk slaapt moeten we even over een paar jaartjes vragen aan ons kleine meisje. Zoonlief heeft hem trouwens wel uitgeprobeerd en vond het heerlijk om er op te duiken en te springen. Bij deze: goedgekeurd door dreumes!

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *