Me-time

We lezen in meerdere blogs van de afgelopen twee jaar, door Kim van Smeerdijk, over de verhuizing die niet echt van de grond komt. De nieuwbouwwoning waar Kim , met haar gezin, in zou trekken, is na twee jaar nog steeds niet gebouwd. Het bouwbedrijf ging failliet, maar het project kreeg daarna ook nog twee keer te maken met een bouwstop. Het project wordt maar niet afgebouwd, ondertussen verblijven ze in een schuur bij haar vader. Lees haar blog over me-time in de tijd dat niet alles gaat zoals we willen.

nieuwbouw huis gastblogger kim

Me-time

De afgelopen 2 jaar waren niet bepaald zonder stress en vooral vorig jaar liep het voor velen niet zoals gepland en dat heeft er bij mij toch wel ingehakt. Niet alleen het corona verhaal maar natuurlijk ook ons huis drama. Een voorwaarde wat ik mijzelf heb gesteld dit jaar is meer aan mijzelf denken, meer me-time. Ik heb daarvoor wat puntjes als soort bucketlist opgeschreven in mijn agenda.

De bucketlist van Kim in 2021

 • Een boek lezen
 • Alleen douchen
 • Yoga weer oppakken
 • Niks uitstellen.

Ontspannen en tijd voor jezelf

rozenwater popup maskers

We hebben het jaar 2020 afgesloten in een Landal huisje met sauna en bad. Waar we enorm hebben genoten. Daarnaast ben ik de eerste week van 2021 al twee keer bij mijn beste vriendinnetje geweest ondanks de corona. Ik heb haar zo gemist vorig jaar dat ik dat niet meer laat gebeuren. Ook kleur ik lekker mee in een kleurboek samen met Nikita. Voor mijn haar ga ik het over een andere boeg gooien, maar dat komt in een volgend blog aan de beurt. Lees hier alvast wat over Curly Girl Methode. Een boek lezen lukt alleen nog in de trein, maar dat komt nog wel. Meer aan mijzelf denken geeft mij een beter gevoel van binnen. Een gevoel dat ik was kwijt geraakt.

Diffuser met Davos olie – met winactie

Van Chi ontving ik een heerlijke rozenwater om mijn gezicht mee te reinigen. Daar zitten tabletjes bij om er ook nog een gezichtsmasker mee van te maken. Je gooit een tabletje in een bakje met rozenwater en geniet daarna van een heerlijk geurend vliesmasker. Heerlijk verzachtend en verfrissend. Mijn huid kreeg weer wat liefde. Die stomme mondmaskers  maken mijn huid droog, maar door het rozen extract word het weer gevoed en voelt hij weer soepel. Dat had ie echt even nodig. Lees ook mijn blog over natuurlijke verzorgingsproducten.

Davos chi olie

Heerlijk even een kwartiertje voor mijzelf. Mijn diffuser erbij aan met een lekker Davos olietje er in geeft je het gevoel alsof je in de sauna bent. Uitgerust en verfrist kwam ik het bad uit. Daarna begon het woord mama mij weer om de oren te vliegen, maar dat was prima, ik was er weer.

Wil jij nou ook even me-time. Op mijn Instagram:thuis_bij_van_smeerdijk mag ik van Chi iemand blij maken met een mooie oliebrander. Dus houd het Instagram account in de gaten en doe mee met de giveaway!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Me-time

  • 4 maart 2021 om 11:45
   Permalink

   Hoi Marian, jammer, een volgende keer staat er weer een winactie op de blog. Groetjes Kim!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *