Mijn eerste kerstmis Dick Bruna

Het nieuwe boek Mijn eerste kerstmis van Dick Bruna is een geweldige eerste kennismaking met de betekenis van het kerstverhaal. Weten jouw kinderen al waarom we kerst vieren en wie Jezus eigenlijk is? Je hoeft niet gelovig te zijn om het kerstverhaal te willen delen, je hoeft er ook niet in te geloven, maar een betekenis geven aan een feestdag is leerzaam en leuk.

Mijn eerste kerstmis Dick Bruna

Mijn eerste Kerstmis van Dick Bruna

Er is een bijzonder kindje geboren. De herders en de wijzen uit het oosten komen allemaal kijken. Zijn verjaardag is een feestdag geworden. En dat is Kerstmis.

Het nieuwe boek ‘mijn eerste kerstmis’ is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De eenvoudige teksten en de herkenbare illustraties van Dick Bruna maken het kerstverhaal toegankelijk voor jonge kinderen. Zo kunnen zij op een prachtige manier voor het eerst kennis maken met Kerstmis. Een lekker stevig kartonboek met doorkijkvensters.

‘mijn eerste kerstmis’ is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online.

lk ben heel enthousiast over dit boek en zou het iedereen met jonge kinderen aanraden. Het is leuk om er even bij te pakken en hij staat ook leuk in de kamer met kerst, onder de kerstboom of op een dressoir. Mijn kinderen weten nu wie Jezus is en ze weten waarom er 3 wijzen of koningen langskomen.

mijn eerste kerstmis
ISBN 978-90-5647-813-1
9,95 euro

Nijntje en Dick Bruna

Dick Bruna is natuurlijk bekend als schrijver en bedenker van nijntje. Verhalen die we met veel liefde aan onze allerkleinsten voorlezen, maar die ook de peuters en kleuters zeer kunnen waarderen.

Op www.mamas-mind.nl heb ik al een mooi overzicht van Nijntje verhalen. Hierbij een paar:

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Mijn eerste kerstmis Dick Bruna
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

5 gedachten over “Mijn eerste kerstmis Dick Bruna

 • 13 december 2019 om 19:56
  Permalink

  Oh zo mooi, ik zou het aan mijn peetkindje voorlezen. Hij is wordt bijna 2, en vindt nijntje geweldig.

  Beantwoorden
 • 12 december 2019 om 08:05
  Permalink

  Wat leuk! Ik zou dit boekje graag voorlezen aan mijn 3 jongens! =)

  Beantwoorden
 • 11 december 2019 om 22:24
  Permalink

  hier word kleinzoon quinn helemaal happy van

  Beantwoorden
 • 11 december 2019 om 22:17
  Permalink

  Ik doe heel graag mee om dit boekje voor te kunnen lezen aan mijn kleinzoon.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *