Mini robot Boxer

Boxer is een mini robot die heel leuk met je kan spelen, maar nog meer kan dan alleen spelen. Hij maakt gebruik van AI (lees onderaan het bericht hier meer over) en kan je de hele dag vermaken.

Boxer ai robot

Ontmoet Boxer: een kleine, interactieve robot met een behoorlijke persoonlijkheid!

Ontmoet Boxer: de interactieve artificial intelligence minirobot met een grote persoonlijkheid! Je nieuwe best friend komt direct uit de verpakking tot leven, er is geen montage nodig. Deze slimme bot kent eindeloos veel games en staat klaar om te spelen. Door zijn real-time reacties en grappige uitdrukkingen en geluiden, is Boxer gauw jouw favoriete sidekick!

Wat kan Boxer?

Je bedient Boxer met de afstandbediening, door hem op kanaal a, b of c te zetten. Zet Boxer aan terwijl je de afstandsbediening op Boxer richt.

Game Modus

Zin in een spelletje? Plaats Boxer voor een van de 10 bijgeleverde speelkaarten en laat je dappere kleine vriend de barcode scannen om een bepaalde game modus te activeren. Via de gratis mobiele app kun je bovendien nog veel meer nieuwe spellen ontgrendelen. De eindeloze mogelijkheden zijn vermakelijk voor jong en oud. Urenlang speelplezier gegarandeerd

Hoe scan je een kaart?

Welk spel je met Boxer speelt, bepaal je door hem eerst een speelkaart te geven, deze kaart scant Boxer en vervolgens weet hij wat mag doen.

  1. Druk op de knop op boxer (achterkant).
  2. Zet Boxer neer met zijn voorwielen op de lijnen.
  3. Boxer scant de kaart en leest de lijnen
    Is het goed gegaan, dan juicht hij en begint hij het spel
    Als het mislukt is dan piept hij.

boxer ai robot

Je kunt bijvoorbeeld met Boxer bowlen, door hem op drie opgestapelde bekertjes te duwen. Geef hem een zetje en hij gooit ze om. Je kan met hem voetballen, zet hem op het veld en leg de bal voor hem neer, hij schiet in het doel. Zet zelf twee blokjes neer om palen te maken (als goal). Je kan met hem racen, teken een lus op een stuk papier (liefst een heel groot vel) en laat hem de lijn volgen. Test zijn dansmoves, laat hem antwoord geven op je vragen.

Als je verbinding maakt met de app, kun je nog meer spellen spelen.

Artificial Intelligence (AI)

De toepassing van artificial intelligence in speelgoed is in Boxer goed terug te zien. Geavanceerde technologie zorgt ervoor dat Boxer geheel autonoom beweegt. Dankzij meerdere geïntegreerde IR-sensoren, een interne oplaadbare batterij en nog veel meer technische functies kun je Boxer letterlijk naar jouw hand zetten. De slimme kleine robot reageert namelijk op jouw handbewegingen, waardoor jullie soepel met elkaar kunnen samenwerken. Ook kun je boxer met de meegeleverde afstandsbediening rond laten racen en trucjes laten doen. Terwijl je met Boxer speelt leer je pas echt zijn persoonlijkheid kennen. Soms blij, soms verdrietig, een beetje knorrig of zelfs slaperig, Boxer heeft een breed scala aan emoties.

Boxer is leuk speelgoed

Boxer is superleuk speelgoed, voor jong en oud. De oudere kinderen zijn natuurlijk een stuk handiger met het gebruik van de app en het geven van opdrachten. De kleinere kinderen (5/6 jaar) vinden het vaak al heel leuk als Boxer gewoon laat zien wat hij allemaal aan kunstjes kan. Het is zo ontzettend uitgebreid wat hij kan, dat je er veel speelplezier aan kan beleven. Maak muziek of speel een potje bowl of voetbal met hem.

Ik vind het zelf heel indrukwekkend wat je nu allemaal al een AI speelgoed hebt. De toepassingen van AI zijn er niet alleen voor techniek en industrie, maar ook om speelgoed nog leuker en uitdagender te maken. Het is mooi dat kinderen al jong kennis maken met de hightechindustrie en techniek, vind ik. Er is zoveel interessants gaande in die industrie, er komen steeds meer nieuwe uitvindingen. Heel leuk als je al jong daarmee in contact kan komen en straks misschien zelf wel een handige machine gaat ontwikkelen.

Bekijk de filmpjes ook op ons instagramkanaal, met wat Boxer allemaal kan!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Boxer ai robot
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *