Miniverse Make It Mini Food

Van een overheerlijke milkshake zo groot als een duim tot een taart die in een handpalm past: MGA Entertainment moedigt spelen met eten aan met MGA’s Miniverse Make It Mini Food-speelgoed. De eerste twee sets zijn nu verkrijgbaar en iedere verpakking bevat gedetailleerde (miniatuur)ingrediënten om de lekkerste hapjes en drankjes mee te maken.

Mini verse make it mini food

persbericht -MGA Entertainment introduceert het MGA’s Miniverse-merk in de Benelux en serveert binnenkort twee smakelijke starters: Make It Mini Food Diner Edition en Make It Mini Food Café Edition. Beide sets bevatten hyper-gedetailleerde replica van voedsel en drankjes, waarvan de ingrediënten los verpakt zijn in bijbehorende zakjes, potten of pakken. Liefhebbers kunnen de recepten precies volgen en in een handomdraai een overheerlijke lekkernij op tafel zetten, maar zij kunnen natuurlijk ook volledig los gaan met hun eigen creativiteit. Met de Make It Mini-producten stilt MGA de toenemende honger van liefhebbers van Mini Food, dat steeds populairder wordt. Make It Mini Food biedt een leuke manier voor jong en oud om producten te unboxen, zelf in elkaar zetten en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

mini verse mini food

Een greep uit het smakelijke aanbod van de Café Edition en Diner Edition: aardbeiwafels met slagroom, een overheerlijke citroentaart, mini chocolate chip-koekjes, kleine potjes, donutdoosjes, een minuscuul pak melk met echte vloeistof en nog veel meer. Hoe verleidelijk het ook is om je tanden in deze gerechten te zetten, doe het niet: niets is eetbaar. Er zijn 100 unieke Make It Mini Food-ingrediënten en keukenaccessoires om te verzamelen. Per set (Diner en Café) zijn er 18 verschillende Make It Mini Food-pakketten verkrijgbaar die deze items bevatten. Iedere verpakking is geblindeerd, dus het is altijd een verrassing welk gerecht of welke delicatesse er op het menu staat. 

Make It Mini Food combineert het plezier van doe-het-zelf speelgoed met de toenemende populariteit van miniatuurvoedsel. In juni 2022 werden er maar liefst 43 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd met ‘Mini Foods’ als zoekterm volgens Google Analytics. De keuze van MGA om vol in te zetten op mini is echter meer dan alleen een inhaker op deze trend, want de Make It Mini Food-speelgoedcollecties sluiten aan bij MGA’s missie om kleiner, betaalbaarder speelgoed op de markt te brengen, in reactie op stijgende prijzen en inflatie.

Make It Mini Food Café Edition en Diner Edition-sets

mini verse make it mini food

De Make It Mini Food Café Edition en Diner Edition-sets zijn binnenkort verkrijgbaar in de Benelux bij Bol.com, Intertoys, Toychamp en Dreamland. Iedere set bestaat uit 18 bolvormige, geblindeerde pakketten: de Café Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €7.99 en de Diner Edition-pakketten hebben een adviesprijs van €9.99. Iedere verpakking bevat willekeurige inhoud.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *