Moeder dochter ketting van Kaya Sieraden

Mijn dochtertje is gek op armbandjes, kettingen en lekker tutten met nagellak. Ze vroeg al een tijdje om een ketting, nu kreeg ze er eentje. Een heel speciale, namelijk een gepersonaliseerde die matcht met die van mij: een moeder-dochter-ketting.

Moeder-dochter-ketting

De kettingen bestaan voor allebei uit een hartje. Maar de tekst die ik er op heb laten zetten loopt door van de een op de andere hanger. Het is niet de meest originele zin, misschien, maar het is wel een mooie! Bij mij staat er “I love you” en bij haar “to the moon and back”. I love you to the moon and back.

kaya sieraden moeder dochter

Op allebei staat op de achterkant haar naam en bij mij ook nog haar geboortedatum. Mooi toch? De tekst staat overigens ook boven haar bedje. We zijn 1 dag voor haar geboorte (in 2015) verhuisd naar een nieuwbouwhuis. Om haar kamertje helemaal af te maken hebben we destijds voor deze mooie muursticker boven haar ledikantje gekozen. De tekst vonden we zo mooi en maakt haar kamertje helemaal af, vind ik. Toen het grote bed er in kwam, paste het nog precies. Hierdoor slaapt ze nog steeds met de tekst boven haar hoofdje.

Kinderkamer Little Label

 

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden kwam ik heel vaak tegen op Instagram, mijn geliefde social media kanaal, maar ik had de site nog niet zo uitgebreid bekeken. Het assortiment is erg mooi en er is veel keus. Zelf draag ik altijd oorbellen, mijn ringen, maar ook geregeld armbandjes en kettingen. Bij voorkeur zilver, want dat vind ik het mooist. Of leuke houten of kralen armbandjes, maar sowieso geen Nikkel, want daar ben ik hartstikke allergisch voor. Het leek mij mooi om een ketting te hebben die een beetje een “lading” heeft; doordat mijn dochtertje en ik heb allebei hebben. Dus verbonden door het kettinkje. Het is extra mooi om een sieraad, zoals een ketting te laten graveren, dat maakt het extra persoonlijk.

kaya sieraden

Wat betreft moeder dochter sieraden zijn er een aantal opties, het is ook iets wat volgens mij heel populair is bij moeders en oma’s. Je kan gaan voor een hartje, gegraveerd of niet of sterretjes of misschien een infinity hangertje. Speciaal om een mooie boodschap of een mooi moment te verzilveren in een sieraad en ook leuk om te matchen met je kleintje.

kaya sieraden moeder dochter

Je ziet nu ook vaak moeder-dochter outfits, ik heb zelf ook een jurkje voor mezelf en mijn dochtertje. Matching outfits. Niet om elke dag te dragen, maar een keer op een gelegenheid zie ik daar de lol wel van in. Voor een kettinkje of armbandje is het veel subtieler, dat kan je altijd samen dragen.

De kettinkjes zijn erg mooi. Ze zijn bezorgd in mooie doosjes met een poetsdoekje erbij. Ideaal om het zilver mooi glanzend te houden. De ketting past zowel bij mij als bij mijn dochtertje uitstekend. Het staat haar zo schattig en het voelt fijn om het kettinkje samen met mijn dochtertje te dragen.

I love you, to the moon and back!

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kaya sieraden moeder-dochter-ketting
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Moeder dochter ketting van Kaya Sieraden

  • 19 juli 2018 om 10:36
    Permalink

    Wat mooi voor jullie en dierbaar. Echt schattig. xx

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *