Moederdag 14 mei 2017

Moederdag komt er weer aan. Om die reden staat What’s on mama’s mind een maand lang in het teken van moederdag, vanaf vandaag 14 april tot en met moederdag; 14 mei 2017. Met leuke moederdagcadeautips (van handig tot lekker), blogs door moeders over het moeder zijn en hun eigen moeders. Natuurlijk, staan er ook winacties op het programma!

What's on mama's mind moederdag voetafdrukMoederdag commercieel of traditie?

Vind jij Moederdag leuk of vind je het maar commercieel en doe je er liever niet aan mee? Wat je mening ook is? Als het Moederdag is en je bent moeder van jonge kids dan krijg je toch ongetwijfeld een prachtig knutselwerk.

Ik vind het, ondanks dat het heus iets commercieels is, best wel leuk. Lekker ontbijt op bed en mooie knutselwerkjes krijgen? Ja hoor, ik doe er aan mee. Ik hoef overigens geen cadeaus, gewoon een leuke gezellig zondag, met knutselwerkjes… In 2014 schreef ik een blog over mijn eerste moederdagcadeau en mijn eerste moederdagknutselwerkje.

Moederdag

Per land verschilt het wanneer Moederdag gevierd wordt. In Nederland en Belgie is het altijd de tweede What's on mama's mind knutselenzondag van de maand mei. Omdat ik het leuk vind om wat extra aandacht te besteden aan Moederdag komen er deze maand allerlei mooie gastblogs van andere moeders met jonge kinderen online. Benieuwd naar hun verhalen? Houd dan de komende weken de blog goed in de gaten.

Ook geef ik nog leuke moederdagcadeautips, kun je die mooi bij je vriend of man onder de neus houden, haha. Er komen overigens ook nog een paar leuke moederdagwinacties op de blog dus breng ook elke dag een kijkje, om niks te missen.

Moederdag voor oma

Krijgt Oma van haar kleinkind(eren) ook Moederdagcadeautjes? Of koop je zelf iets lekkers of een mooie bosbloemen? Omdat ik het altijd leuk vind om te knutselen zullen we voor de oma’s ook dit jaar vast wat leuks knutselen, maar het is natuurlijk een verrassing, want de oma’s lezen natuurlijk deze blog mee.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *