Geef een ster cadeau: een magisch Moederdag cadeau

Op zoek naar een magisch en vooral heel persoonlijk cadeau voor Moederdag? Deze Moederdag (zondag 9 mei 2021) kun je de avond tussen de sterren beleven, met de persoon die jij wilt verrassen met een uniek en bijzonder cadeau. Het geven van een ster is een buitengewoon origineel Moederdag cadeau; geef jij een ster cadeau?

Benoem bij het Online Star Register een ster naar de persoon die jij wilt eren; een waanzinnig cadeau waar iemand eeuwig van kan genieten. Bij Online Star Register (OSR) kan je een ster benoemen en als cadeau pakket versturen (per post of digitaal). Een uniek en bijzonder geschenk, voor iemand die jou dierbaar is. Met het OSR cadeau pakket in Moederdag thema geef je een eigen ster in het heelal als Moederdag cadeau, of voor elke andere speciale gelegenheid. Het benoemen van een ster is bijzonder, uniek en vooral magisch, daarmee laat je de ontvanger zeker stralen! Hoe geef je een ster cadeau? Lees het in dit artikel.

Ik mag ook een ster weggeven aan iemand, ben jij op zoek naar een onvergetelijk Moederdag cadeau, doe mee met de winactie en vereeuwig jullie bijzondere band ook tussen de sterren.

OSR geef een ster cadeau

Je eigen ster aan de nachtelijke hemel

Kan je je voorstellen dat je op je rug op de grond ligt, op het strand, in het park of in je achtertuin op het zachte gras. Het is laat, warm en een heldere hemel, met flikkerende sterren. Je staart in de duisternis en hoe langer je kijkt, hoe meer sterren zichtbaar worden. Eén van die sterren draagt jouw naam. Bij Online Star Register geloven ze dat iedereen een eigen ster aan de nachtelijke hemel verdient. Daarom hebben zij de mogelijkheid voor jou gecreëerd om een ster te benoemen. Geef je de ster cadeau dan weet je ook dat de persoon aan wie je hem geeft, ook aan jou denkt, als hij of zij de ster bekijkt, daar kan geen vriendschapsketting tegenop. Ik moest meteen denken aan de scene uit de Lion King waar Simba met zijn vader naar de koningen staart, die allemaal een ster geworden zijn.

Hoe geef je een ster cadeau?

koop een ster

Een ster zullen we niet vangen met een netje en in een potje stoppen en als nachtlampje naast je bed zetten. Bij het Online Star Register registreer je digitaal een ster en ontvang je hiervan een certificaat (per post of online). Je krijgt toegang tot een app om je ster tot in de eeuwigheid te kunnen volgen, zo zie je hem ook als het geen heldere nacht is, gewoon op je eigen smartphone.

Je kunt zelf de sternaam, datum en het sterrenbeeld kiezen en de ster voor eeuwig laten vastleggen in het Online Star Register. Het cadeautje kun je vervolgens, speciaal voor de gelegenheid, laten inpakken. Bij het kiezen van een sternaam kun je ook nadenken over een naam die jullie twee verbind, een combinatie van jullie namen of misschien een koosnaam of woord dat jullie verbindt.

OSR heeft ook een groot digitaal platform beschikbaar voor iedereen die een ster uitkiest, waar je het cadeau direct kan downloaden. Natuurlijk is er ook een gave gratis app (OSR Star Finder app) beschikbaar waar je de sterren op ieder moment van de dag kunt bekijken. Dit is vooral in deze tijd, waarin mensen niet bij elkaar kunnen zijn, een mooie manier om samen naar dezelfde ster te kijken.

Een bijzonder persoon, verdient een bijzonder cadeau

online star register registreer een ster

Wil jij zo’n bijzonder en persoonlijk cadeau geven? Je kan er voor kiezen om bij OSR een fysiek cadeau pakket te bestellen. Waarbij je de documenten op luxe papier ontvangt. Ook kan je kiezen voor een digitale versie, waarbij alle documenten online beschikbaar komen. Met Moederdag in het vooruitzicht heb ik het vooral over het thema Moederdag, het is daarentegen een prachtig cadeau voor elke bijzondere dag. Je kan kiezen uit 18 verschillende gelegenheden zoals een verjaardag, Kerst, Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. Een prachtig moment voor een ster cadeau, vind ik dan ook een bruiloft of een jubileum.

Toen ik de blog maakte moest ik ook denken aan de geboorte van een baby’tje. De geboortedatum is natuurlijk ook een prachtig moment om een ster te benoemen. De naam van de baby, de geboortedatum en het sterrenbeeld kan je koppelen aan een ster in het sterrenstelsel. Mooi om zelf te doen, maar ook een prachtig kraamcadeau.

Moederdag vieren met een ster

OSR star finder app iphone
App store Iphone OSR Star Finder app

Als je zelf kinderen krijgt, realiseer je je nog meer hoe sterk de band is tussen moeder en kind. Met Moederdag heb je een momentje om dit te vieren, samen. Verwen jouw eigen moeder, die jou misschien wel regelmatig helpt met de kinderen, of er altijd is met een luisterend oor, dit jaar met een extra bijzonder Moederdag cadeau.

Ik vind het proces van het uitzoeken van de ster tot aan het bekijken in de OSR Star Finder app al helemaal mooi en magisch. Zo bijzonder dat je een ster kan uitzoeken en dat je dan omhoog kan kijken naar de sterrenhemel en dat jij één van die sterren benoemd hebt, voor iemand die jij heel speciaal vindt. In de app die je erbij kan downloaden is het dan ook mooi om naar je ster te zoeken. Als je de app, die overigens erg mooi is vormgegeven, opent kan je je ster bekijken in het sterrenstelsel, zodra je hem hebt toegevoegd. Als je naar de ster navigeert zie je hem tussen de andere sterren, in jouw sterrenbeeld. Zo kan je ook als het bewolkt is, altijd naar je ster kijken. In de app zie je sterrenbeelden en planeten die bij jouw gekozen ster in de buurt liggen, waarbij je door over het beeld te scrollen met je vingers, het hele universum kan bekijken. De sterrenbeelden zijn zo mooi weergegeven in paarstinten, het is heerlijk rustgevend om te bewegen langs de planeten en sterren.

Screenshot OSR app kreeft
Screenshot Star Finder App Sterrenbeeld kreeft

Winactie OSR Cadeaupakket

Wil jij ook eens een echt bijzonder cadeau met Moederdag? Doe mee met de winactie om een ster cadeau te geven op Moederdag. Denk alvast na over de naam van jullie ster, het sterrenbeeld en de datum die je wilt vastleggen.

Win: Ster als Moederdag cadeau – OSR Cadeaupakket (twv € 39)
Wanneer: 17 t/m 30 april 2021
Hoe: Laat in een reactie weten wie volgens jou een ster aan de hemel verdient.

Bekijk de disclaimer voor deelname aan winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

37 gedachten over “Geef een ster cadeau: een magisch Moederdag cadeau

 • 4 mei 2021 om 15:11
  Permalink

  Ik wil graag een ster aan Irene, mijn echtgenote geven. Ondanks een zwaar jaar met veel (gezondheids)problemen houdt ze vol en doet ze haar best om van alles te genieten. Ze verdient een monumentje

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 20:58
  Permalink

  Wat een bijzondere hemelse win actie. Het zou mij heel erg mooi lijken om een ster cadeau te mogen geven aan een vriendin die zo goed voor haar zieke poes zorgt, waarbij ander half jaar geleden een tumor in de rectum werd ontdekt. Ze kreeg nog een paar weken tot een jaar maar met een heel aangepast dieet, medicijnen en veel liefde leeft ze nog steeds.

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 20:01
  Permalink

  Mooi voor Bas z’n overleden moeder aka “oma van de sterretjes”. Dat ze dan ook echt een ster is… ipv dan dat we dat denken

  Beantwoorden
 • 30 april 2021 om 18:16
  Permalink

  Ik zou de ster de naam van onze dochter geven en het cadeau aan mijn moeder doen. Onze dochter is op haar verjaardag geboren. Dat was ook al een toevallig een heel mooi cadeau. Tja, onze dochter heeft ook haar spreekbeurt over het heelal gehouden. Dan is dit helemaal bijzonder voor beiden!

  Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 20:55
  Permalink

  Zou leuk zijn om aan de beste moeder te geven als bedankje, voor al haar goede zorgen, gevraagd, maar vooral ook ongevraagd. Dat verdient wel een sterretje

  Beantwoorden
 • 28 april 2021 om 20:39
  Permalink

  Wat een gaaf cadeau 🙂 mijn moeder heeft altijd een hele goede band met mijn kinderen gehad en ook nu ze wat groter worden kunnen ze lekker discussiëren met haar aan de eettafel. Dat zijn de momenten waar ik stilletjes het meest van geniet!

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 20:45
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze is zo lief en bijzonder, dat is waarom ik haar bewonder. Als ik win doe ik haar de ster kado, dan roept ze vast heel hard bravo.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 18:48
  Permalink

  Wat een ontzettend leuk en origineel Moederdagcadeau voor oma, wij doen graag mee! Oma is onze steun en toeverlaat en staat altijd voor ons klaar.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 17:51
  Permalink

  wat superleuk! dat is echt een origineel cadeau voor mijn moeder voor moederdag! ik deo graag mee.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 16:05
  Permalink

  Mijn man Andre verdient een ster, omdat hij een geweldige vader is voor onze twee zoons en een superlieve en attente echtgenoot die altijd voor mij en de jongens klaarstaat.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 14:41
  Permalink

  Een hele bijzondere winactie. Dit is echt iets voor mijn zus. ik zou haar een ster cadeau willen doen.

  Beantwoorden
 • 27 april 2021 om 13:10
  Permalink

  Ohhh….dat is een prachtig cadeau voor mijn moeder, ik doe erg graag mee voor mijn moeder 😊😊, zou super zijn om voor haar te winnen 🥰🥰 Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 10:32
  Permalink

  Wauw wat een mooi cadeau, een echte ster vernoemd naar mijn vader die we in 2020 helaas verloren zijn, dat zou mijn moeder ook heel mooi vinden!

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 09:03
  Permalink

  Het cadeau voor mijn ouders! Die zijn op 2 juni 55 jaar getrouwd, dus de ster zou hun achternaam krijgen, met het sterrenbeeld van 2 juni (Tweelingen).

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 07:18
  Permalink

  Ivm quarantaine kan ik geen kado halen en dit zou dan wel een heel origineel kado zijn voor mijn moeder.

  Beantwoorden
 • 26 april 2021 om 04:27
  Permalink

  Wow, wat een super leuke en originele winactie! Ik loot graag mee voor mijn moeder, die door alles wat ze voor iedereen doet zeker een ster aan de hemel verdient.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 20:57
  Permalink

  Mijn eigen moeder hoe moeilijk ze het ook heeft altijd denkt ze aan andere en geeft alles weg wat ze heeft

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 20:10
  Permalink

  Mijn vrouw Suleika. De kids komen vast met een mooie tekening, dit maakt hun cadeau vervolgens heel speciaal!

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 19:42
  Permalink

  Wat prachtig, een ster voor mijn moeder. Onze band sterker geworden nu ik zelf ook kinderen heb

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 17:33
  Permalink

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee, mijn nicht verdient een ster.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 16:51
  Permalink

  Mijn vriendinnetje Hester.. ze is zo een toffe lieve vriendin…

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 16:38
  Permalink

  Ik doe graag mee voor een van mijn vriendinnen zij en haar man zijn onlangs hun zoontje verloren aan leukemie. ze hebben het heel erg moeilijk. en ik weet hoe dat voelt want ook wij zijn een zoon verloren en hebben destijds een ster gekocht. dat doet echt goed. het zou hun ook heel goed doen .

  Beantwoorden
  • 28 april 2021 om 11:56
   Permalink

   Woww, superr.. dit wil ik wel heel graag winnen voor mijn lieve moeder.

   Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 11:21
  Permalink

  Wij hebben al een prachtige ster aan de hemel. Onze dochter Lieke. Hoe fijn zou het zijn als ik deze ster fysiek kan maken voor oma

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 11:19
  Permalink

  Wat een prachtig ster cadeau. Ik zou dit cadeau doen aan mijn oma, een sterke vrouw die dit zeker verdiend.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 10:39
  Permalink

  Ik zou mijn lieve moeder een ster willen geven. Mijn moeder is best spiritueel en dit soort dingen vindt zij fantastisch. Ik ben zelf een beetje geobsedeerd door sterren kijken (waar ik woon is er op een heldere nacht zoveel te zien), dit zou het perfecte cadeau voor haar zijn

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 10:29
  Permalink

  Ik laat graag mijn zorgzame moeder haar eigen ster aan de hemel ontdekken.

  Beantwoorden
 • 25 april 2021 om 06:45
  Permalink

  Er is er één die écht een ster aan de hemel verdiend en dat is mijn dochter.
  Moeder van mijn drie heerlijke kleinkinderen .
  Zij verdient het , omdat ze voor ons alle boodschappen heeft gedaan in deze rare tijd, al een heel jaar lang.
  Daar ben ik haar heel dankbaar voor, omdat ik tot de zeer risicovolle groep behoor en heel voorzichtig moet zijn.
  Zie haar ster al aan de hemel stralen, zoals zij altijd straalt als ze mij ziet.

  Beantwoorden
 • 23 april 2021 om 08:12
  Permalink

  Wat een prachtige winactie. Ik zou graag mijn moeder een ster cadeau willen doen. Van kinds af aan heeft ze me al gek gemaakt van de sterren. Kijken door de telescoop en samen kijken of we een vallende ster konden zien. Ik zou de ster dan ook heel graag cadeau willen doen aan mijn moeder. We zien elkaar helaas veel te weinig omdat we niet dicht bij elkaar wonen en zo kunnen we nog eens extra aan elkaar denken als we naar de sterren kijken!😊

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *