Mooie schoenen voor jezelf en je kids

What's on mama's mind little labelHet najaar komt er aan, tijd om nieuwe schoenen aan te schaffen. De sandalen en slippers mogen, helaas, bijna weer de kast in. De komende dagen is het gelukkig nog wel heel mooi weer, heerlijk! Misschien zelfs een beetje heet.

De afgelopen jaren was het volgens mij in september steeds nog erg mooi. Ze kunnen de zomervakantie beter gaan verschuiven, want met de regen en kou in juli is werken niet zo erg. In september dan lekker nog even genieten van het najaarszonnetje is het betere werk.

Najaarscollecties
Terwijl wij net terug zijn van een zonvakantie, liggen de najaarsitems alweer in de winkels. Wollen truien en lange broeken. Bruin, zwart, grijs en meer donkere tinten hebben de plekken van de felgekleurde topjes en korte broeken overgenomen.

Wat ga jij dragen deze winter? Afgelopen jaar was er niet echt een strenge winter, dus konden je all stars praktisch het hele jaar door aan. Zelfs met kerst was het niet koud. Snowboots of iets in de trant konden gewoon op zolder blijven. Tenzij je de sneeuw op hebt gezocht. Dan heb je vast van die heerlijke gevoerde laarzen gekocht.

Winterschoenen
Ik heb afgelopen jaren weinig winterschoenen gekocht. Kocht ik wel wat dan droeg ik ze nauwelijks, ik W'hat's on mama's mind studio jongheb erg lang op dezelfde gelopen. Soms heb je zo’n favoriet paar, dat je elke dag wel kan dragen. Wat ik dan ook doe, haha. Tot mijn grote teleurstelling kunnen die nu echt niet meer mee. Dus verdwenen ze in de prullenbak. Zelfs het goede doel had er niets meer meegekund, zo op waren ze.

Dus voor dit najaar is het nieuwe schoenentijd. Ook voor kinderschoenen, want die voeten groeien waar je bijstaat. Vorig jaar nog maatje 23 in de winter zitten we nu in maat 26. Die kinderschoenen vind ik overigens allemaal superleuk. Zo stoer zijn die schoentjes soms al. Of juist heel schattig.

En ons dametjes die bijna 1 jaar wordt gaat ook op schoenen lopen. Nog wel met flexibele zool, natuurlijk. Want dat is beter voor de ontwikkeling van de voeten. De dag dat we terugkwamen van vakantie besloot ze aan het loopkarretje te gaan wandelen en dat ging haar eigenlijk best wel goed af. Dat hadden we nog helemaal niet geprobeerd met haar, omdat ze zo lekker rondkruipt. Ben benieuwd of ze nu liever gaat wandelen of dat ze nog lekker op de knietjes blijft rondschuiven. Voor haar knietjes en broekjes is het lopen waarschijnlijk wel wat beter, haha. Al die kruipplekken, maar ach, ze is toch al wel weer toe aan nieuwe kleertjes. Ze groeit immers als kool.

Ik ga eens rondneuzen welke schoenen leuk zijn voor het najaar. Nu nog even op de slippers in de achtertuin!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *