Mooie babyschoenen bij de verjaardagsoutfit

What's on mama's mind verjaardagsoutfit 1De verjaardagsoutfit van mijn dochtertje, wat vind ik het leuk om daar mee bezig te zijn. Nu het kouder wordt buiten en mijn dochtertje ook steeds mee bezig is met stapjes zetten ben ik ook wat meer naar babyschoenen gaan kijken. Op haar sokken (zonder nopjes eronder) glijdt ze uit en voor blote voeten vind ik het wel fris. Al hebben we wel vloerverwarming, wat het best aangenaam maakt overdag.

Schoentjes

Schoentjes voor mijn dreumes dus. Toch is het nog niet echt goed om je kleintje echte schoenen aan te trekken. Wie vanaf het begin mijn blog volgt heeft gezien dat ik mijn zoontje ook leerde lopen op slofjes en schoentjes met flexibele zooltjes van Shoesme. Ik ben heel groot fan van dit merk schoenen. Ik word ook verwend door ze want mijn kinderen krijgen What's on mama's mind shoesmezo nu en dan een mooi paar uit de nieuwe collectie om te reviewen.

Wat vind ik nou zo fijn aan het merk? Dat is eigenlijk heel simpel, ze weten veel van voeten en letten oed op de ontwikkeling van de voetjes.
Ze hebben schoenen met extra flexibele zolen, wat het mogelijk maakt dat het voetje van je kind goed afrolt.
De schoenen zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. In de groei maakt je kleintje een aantal fases door van kruipen tot lopen, rennen en spelen. Een baby heeft een andere zool en schoen (slofje) nodig dan een kind van drie jaar dat rennend de wereld verkent.

Het is een echt Hollandsmerk dat het hoofdkantoor in Tilburg heeft gevestigd. De schoenen worden volledig met de hand gemaakt. Wat ik dan ook wel weer indrukwekkend vond om te lezen is dat er in elke schoen gemiddeld 180 handeling ondergaat. Dus het leer dat wordt gesneden vanaf de snijtafel tot het borstelen, reinigen en controleren voordat het in de doos gaat. Dat is een grote klus, maar je ziet hierin de zorg voor de schoen en kindervoeten zeker terug. De schoenen worden in Europa geproduceerd. Vrij van kinderarbeid en sponsor van War Child.

Mooie schoenen en leuke collecties
What's on mama's mind shoesmeDit alles maakt mij fan van het merk. Maar er is nog meer. Ik vind de collectie simpelweg keer op keer weer gaaf. Wat een leuke schoenen zitten er bij. Mooie kleuren, leuke modellen en veel keus.

Voor haar verjaardag heb ik heel leuke laarsjes uitgezocht voor mijn dochtertje. Het zijn eerste stapschoentjes. Dit houdt in dat ze geschikt zijn voor de voetjes van de hele kleintjes, die net loslopen. Ze hebben een soepele antislip zool.

Alleen loopt ze nog niet los. Ze loopt de hele dag door aan de hand, maar als we de hand loslaten dan kruipt ze. Natuurlijk is het dan nog niet zo fijn om laarsjes te dragen. Ondanks dat ze ontzettend zacht zijn een heel zachte zool hebben. Het is ook een beetje zonde voor de laarsjes, want de neuzen slijten direct.

Baby soft sloffen

Voor nu hebben we dus nog de baby soft sloffen voor haar. Een leren slofje met een lekkere sok eraan What's on mama's mind softslofvast welke helemaal heerlijk is in de kou momenteel. Ook zorg de sok en het elastiek op de wreef dat de slofjes aanblijven, want dat is altijd een grote uitdaging met die kleintjes. De slofjes zijn er in veel verschillende kleuren, het zal je echter niks verbazen dat ik de lichtroze heb gekozen.

Ze komen in een heel mooie giftbox. Dus ook leuk om cadeau te geven. Deze verjaardag gaan dus de slofjes voor in huis aan. En straks als ze de eerste stapjes buiten gaat zetten dan gaan de blauwe laarsjes aan. Daar kijk ik naar uit, maar stiekem wil ik mijn kleine meisje ook nog klein houden en mag ze lekker bij mama op schoot en aan mama’s hand lopen.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *