To the moon and back – June Interiors

What's on mama's mind June Interiors Ik schreef al een blogje over het leuke nieuwe winkeltje in Arnhem: June Interiors. Ze zijn nu een maand open.

Van hen heb ik deze gave houten Wall Shield. Je kunt deze shield of houten vlag kant en klaar kopen, maar ook gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de naam van je kleintje er in.

Ik ben gek op houten en What's on mama's mind cuddly treasureshandgemaakte producten. Dat zie je ook terug in de babykamer. Bijvoorbeeld de vilten diertjes op de schapjes en het draaiende “vismobiel” (evenzo van vilt) boven het bedje.

Bij ons kreeg de wall shield een mooi plekje aan de wand boven de commode, in het babykamertje van mijn dochter. De tekst komt ook terug in de muurstickertekst die ik heb laten maken voor boven haar bedje. (“I love you) to the moon and back”.

To the moon and back

Deze quote of kreet zie je nu heel veel. Grappig hoe zulke teksten zo pakkend kunnen zijn en daardoor heel populair worden. Vooral moeders gebruiken het nu graag om aan te geven hoeveel ze van hun kleintje houden. Ik zie het vooral op Instagram en Pinterest. Misschien vind je het al een beetje cliché geworden, maar ach dat is toch best leuk zo nu en dan?! Zo gaat het nu wel met veel van deze dingen. Dankzij social media is het al gauw een hype en zie je het overal terug. Ik vind dat niet zo erg, eigenlijk wel leuk zelfs; hot en hip.

Bij June Interiors hebben ze nog
What's on mama's mind to the moon and back veel meer leuks. Een bezoekje waardig, maar kom je voorlopig niet in Arnhem? Neem dan gewoon een kijkje in hun webshop. Ik ben fan!

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *