Morgen is het Moederdag!

Ja, morgen is het zo ver dames! De dag dat je mag uitslapen, ontbijt op bed krijgt met aardbeien en croissantjes en de hele dag verwend wordt. Je de hele dag niets hoeft te doen. Er wordt gestofzuigd, de was wordt gedaan. Geen luiers en geen rommel opruimen. Geen klagende kleintjes, alleen maar liefde en verwennerij. Toch? Of ziet jouw dag er morgen waarschijnlijk net zo uit als alle andere dagen?

What's on mama's mind zomerslaapzak
Zomerslaapzak Pacco

Ik stel me zo voor dat ik niet om 6:00 uur wakker word, maar om 8:30 uur. Omdat de kleine besluit uit te slapen. Ach wat, om 7:00 uur zou ook al mooi zijn. De laatste tijd was het steeds 6:00 uur, of zelfs 5:45 uur. Dat is een tijdje anders geweest. 6:30 uur was hier wel een beetje de standaard, maar helaas. Al mogen we niet klagen, want de nachten kunnen we vrijwel altijd doorslapen. Een verkoudheidje, met een nachtelijk hoestpartijtje, daar gelaten.

Mijn ideale ontbijt is als volgt: croissantjes met boter en jam,  een beetje muesli met vanille yoghurt en dan aardbeien. Oh en een glaasje met een vers sapje. Daar kijk ik dus maar naar uit.

Wat gaan jullie morgen doen? Worden jullie verwend? Je kunt morgen nog kans maken op een van de twee Pacco zomerslaapzakken die ik mag verloten. Wel de moeite waard om nog mee te doen, want de slaapzakken zijn super! Tot zondagavond 19:00 uur kun je meedoen. Daarna ga ik ze verloten.

Fijne Moederdag alvast!!

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *