Win de babynaam op een pak gepersonaliseerde muisjes van De Ruijter


What's on mama's mind De Ruijter winactieWin: Je wint een doosje geboortemuisjes met de naam van jouw kleintje erop. Worden het blauwe of roze muisjes? En weet jij de naam al? Er worden er wel 5 weggegeven door De Ruijter.

We hebben vijf winnaars!
1. Michelle (proud mom)
2. Mary
3. B. Derksen
4. Ilse
5. Karin Binnendijk
Jullie ontvangen een e-mail.

Wanneer: Helaas deze winactie is afgelfopen en liep van 11 september tot en met 27 september 2015. Vandaag 28 september worden de winnaars hier bekend gemaakt.

Hoe? Stuur een leuke reactie rondom de naam van je kleintje. Je hoeft de naam natuurlijk niet te verklappen. Had jij snel de naam van je kleintje bedacht en houd / hield je deze geheim tot na de geboorte? Hoe ben je op de naam gekomen? Ik ben heel nieuwsgierig. Of ben je er nog niet uit?

20 oktober verwachten wij ons kleine dametje. In tegenstelling tot bij ons zoontje, vonden we een naam zoeken heel erg lastig. Voor hem wisten we het al jaren, nu was het toch minder makkelijk. Wij zijn er inmiddels wel uit. Was jij wel al lang uit de naam, of vind je het ook zo lastig? Als de kleine straks geboren is, laat ik de naam natuurlijk ook pronken op een pak De Ruijter muisjes.

Wat er op ons pakje komt te staan, dat zie je in oktober op What’s on mama’s mind!

Win je? Dan krijg je een code toegestuurd, waarmee je de muisjes zelf kunt bestellen, de code is ongeveer een jaar geldig, meer informatie krijg je als je hebt gewonnen.

Wil je nu al een pakje bestellen? Ga dan naar De Ruijter Geboortemuisjes. Of kijk op Facebook van De Ruijter.

Nog niet zeker van een naam? Hieronder zie je een overzicht van de top 10 jongens- en meisjesnamen van de eerste helft van 2015, ter inspiratie:

Jongens eerste half jaar 2015, meest populaire namen.
1. Liam
2. Luuk
3. Sem
4. Daan
5. Lucas
6. Milan
7. Noah
8. Levi
9. Bram
10. Jesse

Meisjes eerste half jaar 2015, meest populaire namen.
1. Emma
2. Sophie
3. Julia
4. Anna
5. Mila
6. Tess
7. Fenna
8. Lotte
9. Eva
10. Zoë

Bron namenlijst: SVB (www.svb.nl)

Post Author: mamasmind

34 reacties op “Win de babynaam op een pak gepersonaliseerde muisjes van De Ruijter

  Romy S

  (27 september 2015 - 19:43)

  Wij verwacht in oktober een meisje en ik zou de muisjes erg leuk vinden.

  Karima

  (27 september 2015 - 19:43)

  Op de valreep doe ik graag mee voor mijn aanstaande neefje.

  Carolien

  (26 september 2015 - 21:08)

  Wij hebben een muntje opgegooid want we konden niet kiezen….

  Auke

  (25 september 2015 - 09:07)

  Help! Ik heb nog 7 weken en dan moet dé naam worden doorgegeven bij de gemeente. Ik ben er nog steeds niet uit, mijn vriend wel ;-).
  Maar als we onze keuze hebben gemaakt, dan is het natuurlijk wel heel cool om zo’n leuk doosje met muisje te hebben!

  Yvonne

  (21 september 2015 - 09:55)

  Nadat we van de schrik bekomen waren dat we er een vierde kindje bij krijgen ,en ik een beetje aan het idee gewend was kwam er maar één leuke jongensnaam in mijn hoofd … meisjesnamen heeeel veel . ( Mila ,Lynn, Elle waren de top 3 )
  Maar vond ze allemaal moeilijk te combineren met de namen van de oudste 3 , Dani Sen en Ise …. verzin er maar eens iets bij .
  Toch blijven we bij deze naam die ik in November bekend maak 🙂
  hij krijg ook een heeel mooie tweede naam , als vernoeming naar Oma 🙂

  Lizy

  (21 september 2015 - 09:26)

  Mijn zoontje wordt in december verwacht! Ik zou heeel graag een pak muisjes willen winnen. We weten de naam nog niet. Het wordt of Liam of Oliver denk ik…

  Brigitte

  (21 september 2015 - 09:25)

  Volgende maand word ik alweer oma. Wat leuk om met een gepersonaliseerd pak muisjes aan te komen tijdens de kraamweek.

  ilse

  (19 september 2015 - 20:07)

  We hebben er bijna 5 jaar over gedaan om een kindje te kunnen en mogen krijgen. Volgens de artsen zou de kans praktisch nihiel zijn dat we spontaan zwanger zouden kunnen worden en toch is onze oudste dochter Lynn er. En nadat ze geboren was heb ik direct gezegd mochten we ooit zoveel geluk hebben dat we ooit nog een kindje mogen krijgen dan heet zij Sophie wat dus waarschijnlijk nooit zou gebeuren.

  En stomverbaasd waren we toen we 8 maand geleden de test deden en wat bleek weer spontaan zwanger! En ja hoor we verwachter nog een dochter dus Sophie komt er aan!

   mamasmind

   (19 september 2015 - 20:29)

   Wat bijzonder! Gefeliciteerd. Spannend, je bent bijna uitgerekend dus!

  B. derksen

  (18 september 2015 - 14:09)

  Jaaa graag blauwe voor ons zoontje die we bijna mogen verwelkomen!!

  Xaviera Jamie Jansen

  (14 september 2015 - 16:01)

  In november verwachten we ons kindje en we weten nog niet wat het gaat worden. Extra spannend dus maar we hebben al wel vier namen! Twee voor een jongen en twee voor een meisje. Dit is voor de zekerheid want we willen toch eerst het kindje zien en dan pas de naam definitief geven! Ik doe heel graag mee hoor want dit is zo uniek!

  Marleen

  (14 september 2015 - 14:46)

  Wij wilde onze dochter graag vernoemen naar mijn schoonvader (Philip) en hebben dat ook gedaan :-). Met 20 weken waren wij erover uit dat ze Philène zou gaan heten

  Een gepersonaliseerd pakje muisjes zou fantastisch zijn ♥

  Sandra

  (14 september 2015 - 14:23)

  Mijn man is half Italiaans, daarom kiezen wij voor een mooie Italiaanse naam 🙂 ik heb Italiaans namenboekje gekocht en daar spit ik elke avond doorheen !!

  Kim

  (14 september 2015 - 11:57)

  Jaren geleden op de televisie twee namen gehoord, deze twee namen worden het met eentje als roepnaam
  Geweldig mooi zou het zijn als deze naam op het Ruijter doosje roze geboorte muisjes vereeuwigd zou staan

  Waarom deze namen zo aantrokken, het is moeilijk om uit te leggen want dat weet ik eigenlijk niet
  Het was gewoon een heel goed gevoel, twee namen die samen klonken als het mooiste lied!

  Dana

  (14 september 2015 - 10:43)

  Bij onze meid Noa waren we binnen 5 seconden het erover eens.
  Nu zwanger van de tweede & we hebben al 300 namen overwogen maar zijn het er nog niet over eens….maar we hebben nog 14 weken…. Ik doe heel graag mee, zou enorm leuk zijn om dit te winnen

  Sandra

  (14 september 2015 - 09:06)

  Leuk voor mijn nichtje, zij moet in oktober bevallen van haar eerste kindje, heb ik meteen een origineel kraamcadeautje !

  Anna

  (13 september 2015 - 20:17)

  Wij willen de naam nog niet verklappen van ons meisje.. We houden het geheim tot na de geboorte.. We hebben een naam gekozen die wij beiden heel mooi vinden.. En dat is eigenlijk al het verhaal..

  Vanessa Raffaela Sibma

  (13 september 2015 - 17:09)

  Nadat ik de naam had verklapt aan een vriendin (ik kon m’n mond niet houden) wilde mijn vriend dat we een andere naam zouden bedenken. Dus…. Dat werd even goed nadenken! Maar we kwamen eruit en ik heb wijselijk mijn mond gehouden 😉

  Cobi

  (13 september 2015 - 16:14)

  Dat het een jongen woont weten we al maar de naam dat is nog een verrassing!

  Karin van Binnendijk

  (13 september 2015 - 16:00)

  De naam die ik heel graag op een pakje blauwe muisjes zou zien is Huib.
  De naam van mijn vader.
  Hij wordt in december 80 en dat gaan we uitgebreid vieren.
  Weekendje weg met de kinderen en kleinkinderen. Hoe leuk zou t zijn als bij t ontbijt midden op tafel dat blauwe pakje muisjes van de ruyter zou staan met zijn naam erop!!

  Marian

  (13 september 2015 - 15:06)

  Erg leuk! Hier verras ik graag mijn zusje mee! Ik weet dat ze de wel al uit de naam zijn, alf heeft dat even geduurd om op 1 lijn te komen.

  willemijn

  (13 september 2015 - 14:37)

  wat geweldig! Heel erg leuk idee! Wij hebben tien jaar op onze kindjes gewacht en verwachten er nu -over een week of vijf-twee! Een jongen en een meisje! Wat zou het leuk zijn zo’n pak te winnen dan zullen we voor de ander er natuurlijk ook een moeten bestellen! Over de namen zijn we bijna uit. Niet te lang en het moet een beetje bij de achternaam passen! Jammer dat sommige van onze leukste namen al in de familie voorkomen!Mijn zussen en broer hebben dezelfde smaak blijkt!In ieder geval krijgen ze bij ons roze en blauwe en witte muisjes door elkaar!

  Wendy

  (13 september 2015 - 14:25)

  Wat een leuke winactie zou graag het roze pak willen winnen met de naam Soufia en mooie gekozen naam voor onze prachtige dochter

  Nathalie

  (13 september 2015 - 10:48)

  Als verrassing in het kraampakket voor mijn vriendinnetje. Na haar bevalling krijgt ze van mij elke dag een kadootje een week lang. Hoe mooi zou dit zijn.

  Renate Vissers

  (13 september 2015 - 10:48)

  Wat leuk, naast dat ik zelf gek ben op muisjes van de ruijter krijg ik een zoontje. Dus dubbel mooi meegenomen.

  Chantal

  (13 september 2015 - 10:47)

  In oktober/november ergens komt mijn tweede kleintje. Een dametje en de naam houden we nog geheim. Wel waren we er al jaaaarrennn uit.

  Elisa

  (13 september 2015 - 10:26)

  Voor ons eerste wondertje hebben we (helaas) wel 3,5 jaar de tijd gehad om een naam te bedenken. We wisten niet of het een jongen of meisje werd en hadden dus 2 namen.
  Vorig jaar september werd zij geboren en volgende week verwachten we haar broertje (bofkonten!) en kunnen we eindelijk ook de jongensnaam die we al zo lang in ons hoofd hebben bekend gaan maken 🙂

  Tamara

  (12 september 2015 - 14:50)

  Zelf ben ik (nog) niet zwanger, maar mijn beste vriendin is over paar weken uitgerekend. DIt vind ik echt een super- origineel kraamcadeau voor in de kraammand!

  Marian

  (12 september 2015 - 12:37)

  Moet het perse een baby zijn? Ik heb iemand in gedachten die 50 wordt, en jong van geest vaak zegt dat hij aan zn tweede leven begint na de 50. Dat is volgens mij wel een pakje met je eigen naam muisjes waard!

  Michelle (_Proud_mom__)

  (11 september 2015 - 19:16)

  Ik doe weer graag mee natuurlijk maar over ons verhaal kan ik helaas niks zeggen want dan moet ik ook de naam en geslacht noemen.. En stiekem hoop ik dat niemand die mij volgt etc ook die naam kiest.

  Kus Michelle

   mamasmind

   (11 september 2015 - 19:47)

   He Michelle, houd het maar goed geheim 🙂 leuk dat je weer mee doet!! Spannend nog eventjes!!

  bonita

  (11 september 2015 - 12:16)

  Zwanger van ons eerste kindje, ik ben met 7 weekjes uitgerekend. Het is nog een verrassing wat het wordt en dus hebben we 2 namen moeten kiezen. Hier waren we gelukkig vrij snel over uit.. nu met spanning de laatste weekjes afwachten..

  Susan

  (11 september 2015 - 10:42)

  Over een weekje of 4 hopen wij het van de daken te kunnen schreeuwen… De naam van ons kleine meisje! Het was moeilijk en we hebben lang getwijfeld. Maar we zijn er uit! De eerste naam is gewoon te gek, de tweede naam is een nog niet bestaande naam, bedacht door mijn lieve en creatieve man. Een vernoeming 🙂
  Laat die roze muisjes maar komen, wij kunnen niet wachten!

  Mary

  (11 september 2015 - 09:42)

  Bij ons meisje waren we er vrij snel uit. Zowel een jongens als een meisjesnaam. Het is toen Mila geworden. We hebben toen geen lijstjes bekeken en wisten niet dat de naam in de top 20 stond en nu zelfs top 5.

  Nu zwanger van een jongen en we gebruiken de naam van toen. Wel moeten nadenken over de 2e en 3e naam. Maar daar zijn we over uit gelukkig. Persoonlijk heb/had ik niets met hij heet ……. maar we noemen hem … Dus een roepnaam. Maar dat wordt het nu toch wel. Een lange voornaam met de verkorting als roepnaam. Nog 3 weekjes en dan is het zover. Superspannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *