Must-have: Airfryer: Princess Smart Aerofryer

Dat Princess fijne en goede huishoudelijke producten maakt, daar was ik al achter toen ik de Grillplaat mocht testen. In deze blog lees je mijn ervaringen met een airfryer; de Princess Smart Aerofryer, en ook hiervan geef ik een onderaan deze pagina exemplaar weg.

Review Princess Smart Aerofryer

Princess airfryer

Een Smart Aerofryer? Wat moet je je daar bij voorstellen? Smart is dit keukenapparaat, omdat het te bedienen is met een speciale app, vanaf de bank of vanuit je luie stoel. Zo kun je recepten sturen aan je airfryer en kan je meldingen krijgen op je smartphone, zodat je weet dat je even de frietjes (of patat) moet omschudden of dat ze klaar zijn. Superhandig voor drukke ouders! Je vergeet niet dat je ook nog een apparaat had aan staan in de keuken, wanneer je een luier aan het verschonen bent of de vele wasjes aan het wegwerken.

Lees hieronder hoe de airfryer werkt. Overigens zie je een aantal benamingen voorbij komen voor een hete lucht friteuse. Bij Princess is het een Aerofryer, maar je ziet ook de term airfryer. Het gaat om het frituren door middel van hete lucht in plaats van friteurvet.

Princess airfryer

Hoe werkt de Aerofryer?

Zoals hierboven al aangegeven gaat het om hete lucht frituren. Door middel van hete lucht circulatie verwarmt de Princess Smart Aerofryer jouw producten. zodat je kan bakken, braden, roosteren, grillen en natuurlijk frituren. Frietjes vanuit je eigen keuken, zonder liters bakvet en vieze geurtjes. Je hebt geen olie nodig en je kan zelf de bakprogramma’s en temperatuur instellen. Wist je dat je zelf een cake kan bakken in je Smart Aerofryer?

Bedienen van de HomeWizard Kitchen app

Je download HomeWizard Kitchen app en je kan gemakkelijk vanaf je smartphone de temperatuur en tijd instellen en programma’s beheren voor het maken van je gerechten. Ook kan je recepten vanaf de website van Princess inladen op de Princess Smart Aerofryer, zo staan je instellingen direct goed. Het handige is dat je programma’s die je zelf vaak gebruikt ook kan instellen, er zijn namelijk 2 programma’s zelf in te stellen.

“Zit je nog midden in een spannende scene van jouw favoriete Netflix serie maar krijg je al een smartphone notificatie dat jouw eten klaar is? Stel dan de ‘keep warm’ functie in via de app en geniet een half uurtje later nog van heerlijk warm eten. Vrijdag frietdag? Stel een persoonlijke preset in zodat je altijd je friet op dezelfde temperatuur en tijd afbakt.”

De app is overigens niet noodzakelijk voor het gebruik van deze airfryer. Dus de airfryer is smart, maar hoeft niet enkel smart gebruikt te worden. De bediening op het apparaat zelf is supereenvoudig en helder.

Wat doe je in een aerofryer

Princess airfryer

In de Aerofryer kan je natuurlijk frietjes bakken. Echter, er kan nog veel meer mee. Ik stond er van te kijken wat je er allemaal mee kan bereiden. Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten.

De Princess Aerofryer heeft 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, vis, broodjes, en cake. Gebruik de Aerofryer dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees, vis en groenten.

Wat vinden we van de Princess Smart Aerofryer?

Ik had al veel positieve verhalen gehoord over airfryers, maar ik had er nog nooit een uitgeprobeerd. We waren heel benieuwd. De Princess Smart Aerofryer heeft een mooi look waardoor hij zeker niet misstaat in je keuken. We probeerden hem voor het eerst uit met frietjes. De kinderen zijn gek op friet, maar we ten het niet vaak. Een friteuse wilden we niet in huis vanwege de geur en het lukt mij maar niet om lekkere frietjes in de oven te maken. Deze airfryer mocht ons overtuigen dat hij lekkere frietjes kan bereiden. En…slaagde met vlag en wimpel, wat een verschil.

We gaan hem nog voor heel veel andere gerechten proberen. Tot nu toe zijn de frietjes en zoete aardappelfrietjes goed gelukt!

Princess airfryer

Over de Princess Smart Aerofryer

 • Bestuur de Slimme Aerofryer via een app op je smartphone en ontvang App notifications.
 • Verstuur Princess recepten van cookwithprincess.com naar de app en van de app naar de Aerofryer
 • Creëer eigen presets zodat je altijd je eten op dezelfde temperatuur en tijd bakt
 • 4,5 L inhoud voor wel zes porties friet, genoeg voor je gehele gezin
 • 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s voor bijvoorbeeld vlees, vis en cake met unieke keep warm function (alleen mogelijk op de Princess Smart Aerofryer)

Te koop bij bijvoorbeeld bol.com voor € 99

Winactie Princess Smart Aerofryer

Win: Princess Smart Aerofryer
Wanneer: 9 t/m 20 september 2020
Hoe: Laat meten wat jij als eerste zou bereiden in de Princess Smart Aerofryer. Lees de disclaimer voor informatie over winacties.

Meer op What’s on mama’s mind

review Princess grillplaat

Doe je ook al mee met de winactie voor de Princess Grillplaat? Dat is nog mogelijk tot en met 10 september 2020.

Lees ook over mijn favoriete home gadgets.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

226 gedachten over “Must-have: Airfryer: Princess Smart Aerofryer

 • 9 november 2021 om 15:36
  Permalink

  De recensies zijn goed van deze Princess Airfryer. Ik denk dat er als eerste toch wel lekkere frietjes worden gebakken met lekkere snackjes

  Beantwoorden
 • 24 september 2020 om 13:57
  Permalink

  Ik zou als eerst een cake gaan bakken!met altijd een vol huis is dat zeer welkom!

  Beantwoorden
 • 20 september 2020 om 12:00
  Permalink

  O, ja wat een tof ding!
  Wat we erin gaan bereiden, die vrijdagavond frietjes vind ik een super plan, maar ook andere dingen die ik zou kunnen maken erin is echt fantastisch!
  Hij zou hier in iedergeval een mooie uitkomst zijn, en niet werkeloos in de keuken staan dat is zeker!

  Beantwoorden
  • 20 september 2020 om 19:52
   Permalink

   patatjes🥰🥰 en hopelijk lekker knapperig gebakken en daarna een portie bittergarnituur

   Beantwoorden
 • 20 september 2020 om 10:14
  Permalink

  Wat een geweldige prijs! Ik zou als eerste snacks erin bakken. Minder vet met de airfryer!

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 18:10
  Permalink

  leuk, zou er eerst frietjes in proberen daarna een lekker kipje

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 15:52
  Permalink

  Ooo moesten wij winnen dan zou het heel belangrijk zijn om te weten op welke dag we de airfryer zouden ontvangen.

  Op vrijdag hebben we frietjes vrijdag…
  op zaterdag eten we snel vis en dan zou er een zalmpje de airfryer mogen testen
  op zondag mag hij ons een lekker ontbijtje klaarmaken (gevulde ontbijtbroodjes is een recept dat ik ontdekte op de website)
  op maandag is het snel snel iets met veel groenten en kip (zodat de kinderen na het eten naar de sportclub kunnen)
  op dinsdag heb ik meer tijd in de keuken en kan ik een rustig neuzen tussen alle recepten
  Moest het woensdag zijn dan zal mijn dochter als eerste een cake bakken met de noten die ze heeft gekregen van de buren.
  En moest het op donderdag zijn dan zal mijn man hem als eerste testen en dan vermoed ik dat het een pizza of een hamburger zal worden

  Wij zijn alvast heel benieuwd….

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 14:17
  Permalink

  Zoute aardappelfrites 🙂 Wat een heerlijk grote is dit, lijkt me ideaal. Doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 10:06
  Permalink

  Ik doe ook graag mee, lijkt mij superhandig, wat wij als eerste gaan maken, ik heb het even grvraagd aan de kleinste en die riep patat!!! ha, ha… :

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 09:19
  Permalink

  Ik ben zeer benieuwd naar deze airfryer. Ik heb al vele goede recensies gelezen en ook lekkere recepten. Lijkt me leuk, maar vooral lekker om uit te proberen. Ik heb een lekker recept van bolognes quiche gelezen, deze zou ik als eerste proberen.

  Beantwoorden
  • 19 september 2020 om 21:38
   Permalink

   Een fantastisch apparaat lijkt mij dit. Ik ga als eerste een beenham erin klaarmaken. Ik weet dat dat heerlijk is als je er eenmaal een x 1 eruit geproefd hebt 🥰

   Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 09:16
  Permalink

  Ik ben zeer benieuwd naar deze airfryer. Ik heb al vele goede recensies gelezen en ook lekkere recepten. Lijkt me leuk, maar vooral lekker om uit te proberen.

  Beantwoorden
 • 19 september 2020 om 07:32
  Permalink

  Ik ben al enige tijd gezonder aan het eten. frietjes in de aerofryer zou dus wel beter zijn

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 21:07
  Permalink

  Ik denk dat er als eerste spareribs in gaan!

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 20:55
  Permalink

  Ik heb thuis enkel een gewone friteuse maar ik hoor en lees vaak positieve verhalen erover. Krokanter, minder vet.. dus daar word ik ook enthousiast van. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 20:30
  Permalink

  Van mijn vriendin hoor ik altijd lovende verhalen over haar Biefstuk in de airfryer gemaakt, dus dat staat hoooooog op mijn lijstje als ik ooit een airfryer mag winnen bij jullie :=)

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 20:19
  Permalink

  Iedere minder vette hap, is de volgende stap, in mijn strijd om de kiloos en grammen en zo mijn gewicht in te dammen.

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 16:33
  Permalink

  Schnitzel, lekker krokant en niet vet.
  Lekkerbek blijft sappig en ook heerlijk krokant.
  Eigenlijk alles wat voorheen de frituur(pan) ging knallen we de airfryer in. Eetsmakelijk!

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 15:00
  Permalink

  Als eerste zou ik heerlijke zoete aardappel met grill groente maken dat eet ik nu (voor corona) vak bij vrienden

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 11:26
  Permalink

  Sowieso bitterballen! Daar worden mijn vriend en ik heel blij van

  Beantwoorden
 • 18 september 2020 om 08:20
  Permalink

  Met het eerste recept dat ik kan vinden …………. schijnt dat je buiten frietjes er heerlijke dingen mee kunt maken als ik mijn vriendinnen mag geloven. Misschien lukt het me dan zelfs om te bakken ( ik ben zo slecht in baksels).

  Beantwoorden
 • 17 september 2020 om 20:44
  Permalink

  geweldig, ik zou voor de kids lekkere kipkluifjes maken, en wie weet gebakken aardappeltjes erbij

  Beantwoorden
 • 17 september 2020 om 18:31
  Permalink

  Ik zou heel graag bakken maar ik heb geen oven. Zou wel eens willen proberen of het ook lukt in een aerofryer.

  Beantwoorden
 • 17 september 2020 om 11:35
  Permalink

  Ik zou beginnen met datgene dat me er nu van weerhoudt om het wat vaker te eten tot groot verdriet van man en kind: patat met kip. Hoe het uit de oven komt is niet hoe ik wil, maar uit je blog maak ik op dat dit apparaat echt het verschil maakt.

  Beantwoorden
 • 17 september 2020 om 07:55
  Permalink

  Het lijkt me ideaal voor alles waar je normaal die te grote en langzamere oven voor gebruikt.

  Ik zou simpel beginnen met het afbakken van broodjes en ondertussen de app installeren en kijken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

  Beantwoorden
 • 16 september 2020 om 12:12
  Permalink

  Wow! Wij krijgen wekelijks een groentebox met biologische groente van boeren uit de regio. Ik zou daar een heerlijke groente-schotel mee maken!

  Beantwoorden
  • 18 september 2020 om 22:52
   Permalink

   Wat lijkt me dit ideaal! Voordat ik langs BSO en KDV fiets vanaf de app de opdracht geven om sappige biologische kippenpootjes heerlijk knapperig te grillen (vanwege de bewerkelijkheid eten we dit praktisch nooit terwijl we er alledrie zo dol op zijn) en thuis direct kunnen aanvallen! Het water loopt me nu al in de mond 😋💦

   Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 19:20
  Permalink

  Als eerste bitterballen… smullen met zijn vijfjes

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 17:28
  Permalink

  Ik doe graag mee. ben al een tijdje aan het dubben dit te kopen, ljikt me echt verantwoord snacken, vooral na de coronakilo’s…..

  Beantwoorden
  • 15 september 2020 om 20:53
   Permalink

   Klinkt goed. We beginnen met een lekkere portie friet.

   Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 15:34
  Permalink

  Frietjes met een kroket natuurlijk! Als uitwonende student lijkt dit apparaat mij ideaal. Zeker omdat ik ook geen oven heb. Ik zou hem graag uitproberen!

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 15:23
  Permalink

  wij zijn gek op zoete aardappel frietjes, dus dat zal waarschijnlijk het eerste zijn wat ik ga maken

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 14:51
  Permalink

  Ik wil lekkere hartige gerechtjes maken voor bij borrels met vrienden en daarna makkelijk patatjes voor de kids, ideaal!

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 13:25
  Permalink

  Als eerste zou ik verse warme broodjes maken met deze smartfryer om zo mijn vriend te verwennen met een ontbijtje op bed. Zo starten we de dag goed en kunnen we onder het genot van een warm pistoletje gaat bespreken wat we in de avond gaat bereiden in deze mooie smartfryer

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 13:00
  Permalink

  Ik zou graag Reibekuchen willen maken in de airfryer. En dan als toetje een stuk zelfgebakken cake uit de airfryer. Dat lijkt me heerlijk. Zoveel mogelijkheden die ik zou hebben en dan weet ik zeker dat ik toch wel een klein beetje een keukenprinses word.

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 11:20
  Permalink

  Ik begin veilig met patatjes om de airfryer te leren bedienen. Daarna snel inspiratie op doen op pinterest voor lekkere airfryer recepten, want ik had al vernomen dat er genoeg lekkers te maken is. Alleen patat doet natuurlijk wel afbreuk aan het apparaat.

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 10:31
  Permalink

  MMMM lekker. of frietjes of kippenpootjes of cake. mmmm

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 09:25
  Permalink

  Ben jarig vandaag en wordt heden ontslagen na de derde herniaoperatie wil niet zielig doen, maar mijn man is ondertussen gebombardeerd tot mantelzorger…..het zou hem toch iets van werk ui handen nemen 🍀

  Beantwoorden
 • 15 september 2020 om 04:14
  Permalink

  Met de Princess Smart Aerofryer zou ik allereerst friet klaarmaken om te ontdekken hoe het werkt, hoe het ruikt en smaakt.
  Verwondering!
  Verwennen!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 21:19
  Permalink

  Ik zou er als eerste een appeltaart in maken. Dat kon in mijn kapotte tefal apparaat, dus ik neem aan dat dat met deze appeltje eitje is :)! En zou dat niet lukken, met dit apparaat, dan maken we iets dat op de Facebook pagina van gerechten staat. Ik duim. Je zou maar winnen zeg wow!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 19:24
  Permalink

  Patatjes! Een keer “gezonde” patatjes zonder het vet
  Kindjes blij, mama blij!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 18:17
  Permalink

  Voor alle kleinkinderen heerlijke frietjes en bitterballen en voor opa en oma kaasstengels en stukjes kip! Dat zou toch een feestje worden!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 14:03
  Permalink

  Wij zouden ook eerst een lekker frietjes bakken!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 12:11
  Permalink

  Ik zou er frietjes van zoete aardappel in maken, en gegrilde paprika!

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 10:37
  Permalink

  Ik zou hem eerlijk gezegd meteen geven aan een hele goede vriendin van mij!
  ze is al een tijdje bezig met afvallen en dat kost haar veel moeite.
  Om haar toch af en toe gezond te kunnen laten smullen zou ik haar graag deze aerofryer geven om haar te steunen.

  Beantwoorden
 • 14 september 2020 om 07:00
  Permalink

  Vanwege ik een hele tijd een airfryer met plezier heb gebruikt. Is de gezonde friteuse nu op zijn einde. Het zou daarom top zijn om nu een upgrade te hebben naar een nog betere airfryer en kijken wat het verschil is. Als eerst zou ik lekkere stukjes kip braden, heerlijk! Niet zo vettig als uit de pan en heerlijk mals! Het water loopt me nu al in de mond ;P.

  Beantwoorden
  • 14 september 2020 om 07:00
   Permalink

   Vanwege ik een hele tijd een airfryer met plezier heb gebruikt. Is de gezonde friteuse nu op zijn einde. Het zou daarom top zijn om nu een upgrade te hebben naar een nog betere airfryer en kijken wat het verschil is. Als eerst zou ik lekkere stukjes kip braden, heerlijk! Niet zo vettig als uit de pan en heerlijk mals! Het water loopt me nu al in de mond ;P.

   Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 20:28
  Permalink

  Uiteraard eigen gemaakte patatjes van verse aardappelen met gepaneerde stukjes kipfilet.
  Appelmoes erbij en klaar!

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 20:04
  Permalink

  Ik denk dat mijn kids heeeeel graag fijne frietjes en bitterballen willen uit de airfryer maar ik heb ook gezien dat je heerlijke ontbijteitjes erin kunt maken en dat klinkt bij mij wel als muziek in de oren.

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 19:31
  Permalink

  Ik weet dat je er vele lekkere dingen in kunt klaar maken, maar ik begin met frietjes, want die heb ik al eens bij een vriendin op en ze waren overheerlijk. Als ik dat onder de knie heb ga ik over op de moeilijkere gerechten . 😉

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 17:27
  Permalink

  Ik zou heel graag de kroketten willen uit proberen, maar ik denk dat ik moet wachten want er wonen hier een paar frietverslaafden.

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 15:23
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd naar kroketten uit de airfry…zijn deze net zo lekker als uit de vetpan?
  Kom maar op met die prachtige prijs!

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 14:10
  Permalink

  Geen idee of het smaakt… maar ik zou pompoenfrietjes uit de airfryer willen proberen.. Onze meiden hebben enkele maanden goed mee de pompoenen verzorgd, wie weet kan ik ze belonen met (lekkere???) pompoenfriet… We zorgen wel dat we als back-up een airfryer frikandel hebben klaarliggen.. Dan is het zeker feest hier in huis!!! 🙂 Duimen maar……..

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 11:16
  Permalink

  Ik wil heel graag eens een citroencake in de airfryer maken, schijnt echt super makkelijk en lekker te zijn en natuurlijk nog veel meer gerechten gaan uitproberen en van gaan genieten!

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 10:12
  Permalink

  Zonder twijfel bak ik als eerste bitterballen voor ons hele gezin.

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 09:16
  Permalink

  Zo herkenbaar dat met die frietjes. Duurt altijd 2x langer dan wat op de verpakking staat en dan nog zijn het geen perfecte frietjes. Dat zou dan ook het eerste zijn wat we erin zouden doen. Maar daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de bakfuncties dus daar zou ik mij daarna in verdiepen.

  Beantwoorden
 • 13 september 2020 om 08:46
  Permalink

  Lekkere frietjes! Ik heb hetzelfde, geen friteuse in huis en uit de oven vinden wij de frietjes niet lekker. Ik ben dus heel benieuwd. Daarna gaan we snel aan de slag met allemaal andere recepten.

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 21:55
  Permalink

  Ik zou samen met mijn zoontje home made pizza 🍕 bereiden !! Lijkt me zo gaaf om te winnen !

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 21:43
  Permalink

  Volgens mij kun je heerlijk appeltaart maken, dus dan ga ik opzoek naar een goed recept!

  Daarnaast gaan de frietjes er in, want dat hebben we nog nooit met de kinderen gemaakt thuis. De frituurpan is namelijk al heel lang het huis uit!

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 20:10
  Permalink

  Met deze Aerofryer kunnen we ongezonde gerechten, toch met een gerust hart op tafel zetten.

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 19:48
  Permalink

  lekker voor de zaterdag avond om wat lekkers op tafel te zetten naar niet te vet

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 17:41
  Permalink

  Ik weet niet of de aerofryer geschikt voor is, maar zo ja dan zou ik gevulde paprika met rijst( kaas, tomatenpuree, sperziebonen,& roomkaas) met kipdijtjes willen uitproberen.

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 17:18
  Permalink

  ik zou spareribs klaarmaken voor mijn moeder van 87 en vader van 90. Daar zijn ze dol op

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 14:35
  Permalink

  Ik zou als eerste zoete aardappel friet maken in dit apparaat. Ik heb wel een oven, maar die werkt niet zo goed, dit lijkt mij veel makkelijker en compacter!

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 12:08
  Permalink

  Bitterballen! We zijn dol op snacks en het zou zo fijn zijn als we ze nu zonder frituurvet klaar konden maken.

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 11:54
  Permalink

  Natuurlijk zijn friet,patat en bitterballen zo lekker en handig om in de airfryer te doen en op te smikkelen maar gezond leven is ook belangrijk soms.

  Ik zou voor een bananenbrood gaan

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 11:31
  Permalink

  Als allereerste ga ik zelf patat bakken! Aardappels schillen, patatten er van snijden en opzoeken hoe dit het beste kan in de Airfryer! Ik verheug me er reuze op verantwoord te kunnen gaan snakcken en ik loot graag mee!

  Beantwoorden
  • 12 september 2020 om 12:30
   Permalink

   Appeltaart! Ben daar zooo benieuwd naar! En dan lekker met een boel slagroom opeten, jummmm!

   Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 10:27
  Permalink

  angus bitterballen lijken me wel de beste eerste keuze…., maar wil ook graag de wat voordelige merken en soorten proberen ., maar ik lees dat er zo veel mogelijk is met deze airfryer dat we wekelijks wel wat nieuws kunne nuit proberen…, veel win en eet plezier allen

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 08:32
  Permalink

  ik zou lekker als eerste frietjes gaan bakken, dat lijkt me goed te doen. Aangezien ik verre van een keukenPrincess ben zou ik daarna uitgebreid de handleiding doornemen om te kijken wat de volgende kookcreatie gaat worden

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 08:18
  Permalink

  Wow!! Ik ben heel benieuwd hoe deze Princess Smart Aerofryer mijn gerechten klaarmaakt.
  Als eerste zou ik kippenpootjes met frites willen proberen. Wat zou dat smullen zijn.

  Beantwoorden
 • 12 september 2020 om 07:25
  Permalink

  kipschnitzels. Deze nemen in de koekenpan veel vet op, waardoor ik ze niet kan eten. Daarom zou ik ze willen bakken in de airfryer, zodat ik er ook weer van kan genieten.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 20:29
  Permalink

  Al zolang vanwege dieet niet gesnackt, ik zou alleerst lekker patat met bitterballen maken.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 20:28
  Permalink

  Friet natuurlijk! Met heerlijke snacks. Ik heb er nu al zin in. Ik doe graag mee voor deze prijs!

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 19:59
  Permalink

  Air Fryer Apple Crumble, makkelijk recept en iedereen is er gek op. Lekker met een bolletje ijs en slagroom.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 18:35
  Permalink

  Kaasstengels: mmmmm! Heerlijk borrelavondje! 🙂

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 17:55
  Permalink

  Versgebakken broodjes voor het ontbijt. Voor mezelf, partner en kleine meid. Niet alleen op zondag maar elke morgen. Want waarom niet dagelijks mijn familie fijn verzorgen. Met knapperige korstjes, croissantjes of tijgerbol. Warme witte bolletjes, daarop is toch ieder mens dol?!!! Maar ook ben ik stiekem benieuwd naar frietjes uit eigen keuken. Daar zou ons wekelijkse patat dag énorm van opleuken! Kreukel friet krijg je bij de locale snackbar namelijk niet. En dat is juist waar mijn dochter zo van geniet. Ze zelf kunnen bakken klinkt grandioos! Hoop dat je straks mij als winnaar koos 😀

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 17:19
  Permalink

  Ik zou er niets mee doen, MAAR……….ik vind dat mijn man nu eens een keer zijn kook-en bakkunsten moet laten zien. Dat zal toch wel een eitje zijn met dit apparaat????

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 16:46
  Permalink

  wat leuk, zou er eerst frietjes in proberen ben benieuwd of ze ook krokant zijn

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 14:15
  Permalink

  Ik heb nog nooit een airfryer gebruikt, dus ik zou eerst gaan uitzoeken wat er allemaal kan 😂

  Beantwoorden
  • 11 september 2020 om 19:42
   Permalink

   Ik zou er voor het eerst een portie bitterballen in klaar maken. Heerlijk voor bij de buis met een fris biertje. Laat die gezellige avondjes maar komen!

   Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 11:11
  Permalink

  Eerst en vooral, in deze corona tijd, de kinderen uitnodigen. Ik denk dat het een groot uitprobeer moment is waarin bitterballen, loempia’s, frietjes, frikandel, kippenboutjes. Daarna met eigen appeltjes een appeltaart bakken. tot zover het ongezonde!
  Daarna eens proberen gezond te koken voor mijn ouders. Maar dan moet ik eerst het boekje eens lezen, met wat allemaal mogelijk is!

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 11:11
  Permalink

  Een in zilverfolie gewikkelde aardappel met zure room en spekjes

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 09:55
  Permalink

  Chicken wings, daar kan je me altijd voor wakker maken.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 08:21
  Permalink

  Papatjes natuurlijk voor mijn kleine boef en zijn papa. Die zijn daar gek op!! Mmmm dat wordt smullen.
  Wat een super gave actie! Duimen, duimen, duimen!!

  Beantwoorden
  • 11 september 2020 om 09:19
   Permalink

   patatjes natuurlijk. Zoon van 2,5 wil graag patatjes eten en een frituurpan hebben we niet. Ovenfriet is niet lekker, dus af en toe halen bij de snackbar. Met de airfryer kan zoonlief vaker op verantwoorde wijze patatjes eten. Iedereen blij.

   Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 08:15
  Permalink

  Al maaaaaaaanden zeuren mijn dochters om een airfryer. Wij wilden er niet aan omdat wij dachten dat dit ongezond was maar dit hoeft dus niet zo te zijn! Denk aan gegrilde groenten, Focaccia en andere broodjes, groente kroketjes of overheerlijke pompoenfrietjes.

  En natuurlijk gaan wij ook eens in de zoveel tijd voor de frietjes en bitterballen. Eigenlijk willen we gewoon ALLES een keer uitproberen.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 08:09
  Permalink

  Kipdrumsticks zou ik wel willen proberen. Kijken of dat lekker mals blijft.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 08:07
  Permalink

  Wat een gave actie! Ik zou hier alles in bereiden. Makkelijk en simpel en tijd en aandacht over voor de kids!

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 07:44
  Permalink

  Ik ben geen ster in de keuken, dus iets lekkers ik waarvoor niet allerlei apparaten nodig heb maar alleen deze!

  Beantwoorden
  • 15 september 2020 om 07:00
   Permalink

   Ja, lekker om friet in te bakken, maar natuurlijk ook cupcakes en taarten lijkt me ideaal ook om in de vakantie mee te nemen 🍀🥰😍

   Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 07:01
  Permalink

  Ohhhhhhhhhh WAUW! <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, TE GEK 😀 Ik wil natuurlijk héééééééél graag deze fantastische en superhandige Princess Smart Aerofryer winnen, geweldig 😀 Die staat vanaf nu bovenaan mijn WISLIHST! Hier kun je werkelijk alles in bereiden.. loempia's lijkt me echt heerlijk.. maar ook frietjes en kippetjes.. dus kom maar op 😀 MAKE MY DAY! FINGERS CROSSED x

  Beantwoorden
  • 12 september 2020 om 21:38
   Permalink

   Over een maandje ga ik verhuizen naar mijn (allereerste!!) eigen appartement en ik ben al lang opzoek naar een airfryer want dit zou me enorm veel tijd besparen bij het koken! Ik probeer dan ook een beetje op mijn lijn te letten maar soms zijn frietjes wel echt onweerstaanbaar en met deze airfryer zou ik deze frietjes toch eens met een gerust hart kunnen eten:D

   Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 06:17
  Permalink

  Wat een schitterend apparaat .Zo’n apparaat zou je toch alleen maar in de keuken willen hebben.
  Voor de stijl, voor de moderniteit. En dat het ook nog gezond is, om gerechten ermee te bereiden, is natuurlijk helemaal meegenomen.
  Maar als ik dan toch wat mee wil maken, dan zou ik wolkbroodjes klaar gaan maken, oftewel oopsies.
  Dubbel gezond dus. En natuurlijk zal ik alles erin gooien, wat maar mogelijk is. LIjkt me geweldig.

  Beantwoorden
 • 11 september 2020 om 05:46
  Permalink

  Wat een mooi apparaat! Mijn beide kinderen zijn gek op bitterballen (haha, echt geen grap) dus die ga ik als eerste voor ze maken!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 22:50
  Permalink

  Ik zou gaan voor een heerlijke zalmquiche. Lekker met deze temperaturen en makkelijk.

  Beantwoorden
  • 18 september 2020 om 16:31
   Permalink

   Schnitzel, lekker krokant en niet vet.
   Lekkerbek blijft sappig en ook heerlijk krokant.
   Eigenlijk alles wat voorheen de frituur(pan) ging knallen we de airfryer in. Eetsmakelijk!

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 22:21
  Permalink

  Dat we op kot geen oven hebben is echt een flop daarom vind ik een aerofryer echt top!😍 Ik zou er lekkere gerechtjes zoals pizza of een biefstuk in kunnen bakken dan hoeven wij onze fiets niet naar het centrum te pakken😉 en ik weet het Tijl, kroketten zijn echt wel uw ding ik kan er zelfs met mijn smartphone voor zorgen dat ze gebakken worden in dit ding! Ik hoop heel hard dat we dit eens winnen, ik ga alvast in de keuken met mijn voorbereidingen beginnen!
  Ps @mamasmind ik vind deze actie echt ontzettend vet! Chapeau dat jullie dit op poten hebben gezet🙏🏻🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 21:46
  Permalink

  Wat een mooie Airfryer.
  Zodra mijn kleinkinderen weer veilig bij mij thuis mogen komen, ga ik voor hen een lekker patatje maken in dit prachtige apparaat.
  Ik volg Bloglovin en loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 21:38
  Permalink

  ik wij hebben coeliakie dus deze airfryer kan ik dan alleen goed gebruiken voor mijn en mijn broer
  en dan maak ik frites,kroket kipnuget en frikandel want anders is er bijna geen glutenvrij snacks

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 21:33
  Permalink

  Zou als eerste patat en kipnuggets erin bakken
  Als ik dat heb uitgeprobeerd zou ik graag kippenpootjes en taarten willen proberen

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:58
  Permalink

  Lekkere frietjes zou ik als eerste bakken.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:37
  Permalink

  Heel raar, maar tijdens het lezen kreeg ik gewoon zin in een kroket dus nu mis ik dat ding al.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:33
  Permalink

  Wat veel reacties en mensen die hier naar uitkijken. Net als mijn eerste ingeving zie ik veel soorten frites voorbijkomen. Dat zou ik zeker als eerste proberen om te testen hoe anders en hoe gezonder deze worden. Ook de snacks zullen in een gezin met jongeren snel deze fryer ingaan. Er gaat echt een wereld open als ik denk aan de mogelijkheden. Niet eerder gedacht aan cake, appeltaart, wel aan kip. Zou groentenfrites ook gaan? Ik heb heel benieuwd!

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 22:08
   Permalink

   Ik zou een heerlijke taart maken! 😋 Lekker om op te eten en uit te delen.

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:17
  Permalink

  Gekruide aardappelpartjes zou ik graag klaar maken. Ze zijn heerlijk uit de koekenpan maar vrij vet en zou dat graag anders zien. Heb ze bij iemand wel eens gegeten en dan zijn ze echt super lekker.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:09
  Permalink

  Wij zouden gaan frituren. Ik ben zo klaar met mijn frituurpan. En dan later zou ik me er echt in gaan verdiepen en allerlei recepten proberen.

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 22:27
   Permalink

   Zelfgemaakte frietjes voor mijn kleindochters emn mezelf natuurlijk. Jummie.

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 20:09
  Permalink

  Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd hoe zoete aardappel frietjes uit deze airfryer zouden smaken! Dus dat gerecht

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:30
  Permalink

  Mochten we winnen, gaan we voor gewone patat. Als loempia’s kunnen, zijn deze daarna aan de beurt. Mmm, lekker.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:29
  Permalink

  Een lekkere snack maaltijd; Frietjes, fikandellen en bitterballen.

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 21:37
   Permalink

   Ik ga op mijn zelf wonen
   Maar heb nog geen Airfrayer
   Zou erg graag een willen winnen

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:24
  Permalink

  Patat
  En frikamdellen
  En daarna kippenpootjes 😍

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:11
  Permalink

  Laat ik dan ook maar eerlijk zijn en zeggen dat dat dan toch als eerste frietjes worden. Een friteuse wil ik niet gebruiken, teveel gedoe met olie/vet en de frietjes van de snackbar kan ik vaak niet goed tegen, omdat ze te vet zijn. Dus hopelijk brengt deze Princess Smart Aerofryer lekkere frietjes (en hopelijk ook andere lekkere gerechten) op mijn bord.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:01
  Permalink

  Ik vrees dat ik toch als eerste gerecht “frietjes” ga bereiden in de airfryer, ik eet heel weinig frietjes maar ben er wel gek op, zo nu dan beloon ik mij zelf met frietjes, daarnaast ook gekruide kipfilet en waarschijnlijk zou ik ook de nieuwe appeltaart van koopman willen uitproberen.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 19:00
  Permalink

  Wow wow wow zou ik dolgraag willen winnen! Mijne helaas bijna ten einde, nieuwe meer dan welkom voor sowieso heerlijke pompoenfriet!!!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 18:49
  Permalink

  Als eerste zou ik er friet in willen bakken en als dat goed gaat en ik het apparaat wat heb leren kennen is het eerstvolgende dat ik wil gaan bakken is een appeltaart. Zeker in dit seizoen met de lekkere verse appels extra lekker.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 18:41
  Permalink

  Super gave actie, ik zou simpel beginnen om het apparaat te leren kennen maar stiekum is dit toch ook 1 van mijn lievelingssnacks, heerlijke kippenvleugeltjes of drumsticks. jammie!!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 18:39
  Permalink

  Ik zal lekker kippenpootjes erin maken, omdat ik heb gehoord dat dit heerlijk moet zijn uit de Aerofryer. Het lijkt mij daarnaast zo rustgevend dat ik hem via de app kan bedienen. Niet hoef op te letten bij het bakken en nieuwe gezonde recepten kan uitproberen. Scheelt mij een hoop tijd met zo’n kleine man van 10 maanden erbij.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 18:35
  Permalink

  Ik zou als 1e nachos met gehakt en kaas maken, lekker aangevuld met zoete stukjes tomaat en ui

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:40
  Permalink

  Misschien een hele saaie reactie maar dat zijn toch echt een lekkere bittergarnituur! Heerlijk voor tijdens de vrijdagavond borrels met de meiden!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:27
  Permalink

  Ik zou als eerst het lievelings eten van mijn zoontje maken: Kippenpootjes 🍗

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:25
  Permalink

  🍤🍤Ideaal, tijdbesparend en nog gezonder ook! Ik zou hier ontzettend blij mee zijn! Het eerste gerecht zou dan ook verse knappigere frites zijn met zelfgemaakte garnalenkroketjes voor mijn gezin.🍤🍤

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 19:22
   Permalink

   Ik ben gek op kaassoufles die zal ik als eerste gaan testen . Kan me nu al verheugen op de knapperige snack met kaas😍

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:19
  Permalink

  Mooie actie! Ik zou zeker frietjes gaan proberen want ik wil al heel lang die supercrunch frietjes van Aviko voor de airfryer gaan proeven.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:14
  Permalink

  Oeee aan ons wel besteedt he Jean-Paul Ripzaad! 😋 lekker gezond bezig en volgens mij past deze princess smart aerofryer en perfect bij ! Extra stimulans en steuntje in de rug. Dus wederom een super leuke actie What’s on mama’s mind💞 en gezond eten is wat wij zouden bereiden als eerste! 🍆🥦🥬🧄🧅🥔🍗

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 18:58
   Permalink

   Wij gaan natuurlijk voor een heerlijk bordje friet!!

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:04
  Permalink

  ik zou beginnen met kippenpoten en natuurlijk een heerlijke appeltaart

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 17:03
  Permalink

  we zouden eerst frietjes bakken. We hebben geen friteuse maar willen dolgraag zelf frietjes bakken. Daarna zouden we lasagne , spareribs en gevulde advocade gaan proberen

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 16:03
  Permalink

  Wat een geweldige prijs! Wij willen al zo lang een airfryer in huis halen, maar toch best wel duur…
  Mijn man en ik zouden heel erg blij worden van een heerlijk stuk steak voor ons beiden!!
  Duimen maarrr…

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 15:33
  Permalink

  Ik doe erg graag mee 😊😊, ik zou als eerste patat maken, ben erg benieuwd naar de smaak 😀😀 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 15:19
  Permalink

  Wauwie, wat een gaaf ding en een gave actie!
  Een airfryer staat hier al zolang op de wishlist… Maar met een zeer smalle beurs nog steeds niet kunnen veroorloven . Dus ik doe heeel graag mee en zie al uit naar de pompoenfrietjes die we er het eerst in zullen klaarmaken.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 15:16
  Permalink

  ik loot graag mee
  ik zou eerst lekker broodjes bakken

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 15:15
  Permalink

  Ik vrees dat er als eerste bitterballen in de airfryer gaan voor mijn zoon en zijn vrienden

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 14:27
  Permalink

  Wat een supermooie Airfryer, deze Princess past wonderwel in mijn keuken!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 13:54
  Permalink

  Ik doe graag mee.
  Heet eerste wat ik zou bereiden zou een lekkere overschotel zijn met vis en zoete gebakken aardappeltjes en gebakken groenten

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 13:37
  Permalink

  Wat een superwinactie. Ik ga natuurlijk frietjes voor alle kinderen en nichtjes en neefjes bakken, ben bijna jarig en bak dan misschien ook wel een appeltaart in de airfryer. Ik neem mijn huidige airfryer overal mee naartoe, dus die heeft zijn beste uurtjes wel gedraaid.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 12:55
  Permalink

  Wat leuk zeg! Ik ben best wel wat afgevallen en zou ook heel graag zo’n airfryer willen hebben om lekkere en gezonde receptem mee te maken.
  Ik hoor er zoveel goede verhalen over.

  Groetjes Renée

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 12:49
  Permalink

  zoete aardappelfrietjes! die komen hier altijd zacht uit de oven ipv knapperig

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 12:47
  Permalink

  Kipfilet gevuld met pesto en kruidenkaas en tomaat.
  Snij de kipfilet in de lengte door helft in maar niet helemaal door en door. Klap open en smeer helemaal in met de pesto. Smeer de kruidenkaas tussen de kip en leg de plakjes tomaat tussen de kipfilet. Klap de kipfilet dicht. Smeer de buitenkant van kip in met kruiden en wikkel om de kip bacon.
  Dit maak ik regelmatig in de oven klaar met de air-fryer gaat dit vast veel sneller en is het ook lekker krokant.

  *

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 12:43
  Permalink

  Als ik de Princess Smart Aerofryer win dan zal ik als eerste aardappelkroketjes in bereiden!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 11:54
  Permalink

  Ik las van het weekend een recept om vegan ‘meat’ croquettes (van Sofie Senden, Basimella) te maken.
  Die zou ik er als eerst in gooien!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 11:36
  Permalink

  super graag , onze airfryer is kapot gegaan pas, en is echt ideaal in gebruikt, ik mis de onze wel
  deed er best wel veel in

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 11:02
  Permalink

  van hartig tot zoet, de aerofryer draait er zijn hand niet voor om. Alles wordt heerlijk knapperig en goudbruin zonder dat daar heel veel olie of lange baktijden bij komen kijken (en dat scheelt toch weer in de kosten) maar het allergrootste voordeel vind ik eigenlijk nog wel dat je dan in de zomer gewoon lekker kunt blijven bakken, zonder dat je keuken zo ontzettend opwarmt (ik heb deze zomer de oven vaak vermeden, met als resultaat een ontzettend gemis van ovenschotels en knapperige groenten) – Geweldig toch?
  Tenminste dat dénk ik dan, want ik bezit helemaal nog geen aerofryer, ondanks dat deze geweldige uitvinding toch al een tijdje op de markt is, heb ik er nog steeds geen aangeschaft. En dat wordt hoogtijd, want ik zie enkel voordelen!
  Het eerste gerecht wat ik er in zou maken (na de frietjes, wat kom op… knapperige friet in light variant wil toch iedereen?) is een goedgevulde, klassieke lasagne bolognese. Heerlijk!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:53
  Permalink

  Leuke winactie. Doe graag mee. Ik zou er vega snacks en frietjes mee klaarmaken!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:45
  Permalink

  Ik heb nog steeds geen airfryer. Ik had gehoopt hem met mijn verjaardag te krijgen, maar manlief heeft mijn wens gemist geloof ik … Er eentje winnen zou geweldig zijn! Natuurlijk komen er als eerste snacks en patatjes in, ik moet de kinderen te vriend houden natuurlijk! Maar ik ga me er zeker in verdiepen en allerlei dingen uitproberen. Ik kan niet wachten!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:32
  Permalink

  Kan dan eindelijk op een gezonde manier gaan genieten van snacks.Vind het gewoon lekkerder om in de ochtend een frikandel/Mora snack op brood te kunnen eten.Maar dat begin ook zijn tol te eisen want krijg te veel vet binnen en vind ze niet zo goed uit de oven komen,Naast dat het erg lang duurt voordat ze klaar zijn.

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 10:44
   Permalink

   Wat ik er als áller eerste in wil maken??
   Hmm dat is ff lastig hoor…
   Maar wat me nu gelijk binnenvalt zijn allerlei verschillende borrelhapjes (bitterballen, loempia’s, bladerdeeghapjes, oehh en een schaal nacho’s) Wijntje erbij en ik kan samen met mijn vriendinnen proosten op de geweldige prijs die ik dan gewonnen heb 🙂

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:27
  Permalink

  Schitterende actie, ik twijfel nog of ik eerst frietjes maak of een appeltaart, misschien wel alle twee, na elkaar natuurlijk!😉

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:26
  Permalink

  ik zou er een feestje van maken en frites met kipnuggets maken voor ons en de kinderen.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:26
  Permalink

  Kipnuggets, daar zijn ze bij mij thuis gek op 😋

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:12
  Permalink

  Mijn eerste gerecht zou een ‘gehaktbrood’ zijn ………… heerlijk van smaak en snel klaar !!!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 10:39
   Permalink

   wát een leuk ding zeg! Die wil ik wel hebben voor alvast mijn uitzet.
   Ik zou er een heerlijke quiche in willen maken denk ik!

   Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 12:07
   Permalink

   Ik zou als eerste lekkere frietjes bakken en samen met de kids een feestje vieren. Onze oude airfryer daar is de handvat van kapot dus moet ik de pan er nu met een oven handschoen eruit halen. Als we de pan dan wat beter kennen weten hoe het werkt wil ik ook een taart of cupcakes bakken samen met de kids dat vinden ze altijd leuk en gezellig

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:05
  Permalink

  Wauw…lijkt me een geweldig apparaat! Van alle gemakken voorzien! Zou het heel graag uitproberen!🤩

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 10:04
  Permalink

  Wat een handy-man zeg, die wil ik wel. natuurlijk wil ik er frietjes in bakken; uitproberen of dat echt nog wel lekker smaakt. en cake en cupcakes zullen de kids wel willen uitproberen denk ik.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:48
  Permalink

  Doe graag mee, nu wel erg enthousiast geworden 😉

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:41
  Permalink

  fijn om veel lekker is klaar te maken naast patat kun je er zo veel meer in klaar maken- dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:15
  Permalink

  Wat een mooi ding zeg, het lijkt mij ideaal, ik zou er natuurlijk frietjes in bakken, maar ik zou me ook verdiepen in de andere mogelijkheden met de Aerofryer. Ik lees hierboven al iets over appeltaart, lijkt me top, want ik heb nog een volle appelboom in de tuin staan

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:14
  Permalink

  Wat ik als eerste zou maken? Frietjes van zoete aardappel!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:05
  Permalink

  WOH 👌Wat een fantastische💜💙💛 mooie prijs is dit om te winnen, echt helemaal😍 #GEWELDIG! En wat zeker ook erg handig 🤗zou zijn dat deze #Princess #Airfryer ook via je telefoon is te bedienen😁 What’s on mama’s mind. Ik zou als eerste toch patat frites🍟 er uit willen maken, proeven😋 wat het verschil in smaak😋 is met 🍟frites uit de frituur. Maar een cake er uit bakken lijkt mij ook erg lekker en makkelijk. Zou echt geweldig 😍fijn zijn om zo mooie gave 😍😃Airfryer te hebben. Wat een fantastische mooie en fijne prijs is dit!! 🍀💙🍀💜🍀💛🍀

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 11:27
   Permalink

   Ideaal om de kinderen tóch hun frietjes te geven, maar dan net wat gezonder! I’m in!

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 09:01
  Permalink

  Ik zou hem vaak gebruiken om gezondere friet te bakken!!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 08:30
  Permalink

  Ik doe graag mee! Wij eten regelmatig patat. In de frituurpan. En ja die geur is echt een nadeel, maar goed als je man en liefzoon verzot zijn op patat… moet je wat. En ikzelf houdt enorm van frikandellen! Wat ik als eerste zou klaarmaken? Patat, duidelijk 😀

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 07:56
  Permalink

  Wat een mooie actie! Ik maak heel graag kans.
  Ik zal dan zeker een keer frietjes gaan maken en wat lekkere snacks
  Ik heb pas geleden te horen gekregen dat ik coeliakie heb, ik mag nu alleen maar gluten vrij eten,
  Ik kan ook geen lekkers meer halen bij een snackbar ivm kruis besmetting
  En hoe fijn zal het toch wezen als ik mijn eigen friet en snacks kan maken zonder daar ziek van te worden!!
  Dus ik maak heel graag kans op deze mooie prijs!
  Sorry voor dit lange verhaal🙄

  Beantwoorden
  • 14 september 2020 om 07:02
   Permalink

   Vanwege ik een hele tijd een airfryer met plezier heb gebruikt. Is de gezonde friteuse nu op zijn einde. Het zou daarom top zijn om nu een upgrade te hebben naar een nog betere airfryer en kijken wat het verschil is. Als eerst zou ik lekkere eigengemaakte kip cordon bleu, heerlijk! Niet zo vettig als uit de pan en heerlijk mals! Het water loopt me nu al in de mond ;P.

   Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 18:53
   Permalink

   Hierin wil ik graag heerlijkste hotwings in bereiden!

   Beantwoorden
  • 23 september 2020 om 19:16
   Permalink

   Ik zou als eerste de afbakbroodjes en de eieren voor het zondagse ontbijt erin doen. Schijnt heel goed te gaan, en zeker op zondagochtend iets lekkers eten zonder al te veel gedoe, lijkt me heel fijn!

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 06:49
  Permalink

  Heel graag. Zou er een appelcake in willen bakken. En frietjes natuurlijk.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 06:43
  Permalink

  Ik zou er mooi vegetarische bitterballen mee klaarmaken!

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 06:38
  Permalink

  Wat een leuke actie!
  Ik zou denk ik als eerst voor een zelfgemaakte kapsalon gaan! Frietjes, kip shoarma, kaas, chili saus, knoflooksaus & sla 😍

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 05:14
  Permalink

  Ik doe graag mee. Ik wil eens appeltaart maken in deze Princess Smart Aerofryer.

  Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 02:17
  Permalink

  Frietjes, kipfingers & een potje zelfgemaakte satesaus als het kan 😍.. Daarna zou ik beginnen met gezond eten te koken voor mijn ouders en broertje ❤️🍀🤞🏼

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 07:46
   Permalink

   Wat een gave actie, en wat een geweldig apparaat! Ik zou graag pannekoekjes op basis van banaan en havermout maken voor het ontbijt. In de avond experimenteer ik graag met een frittata op basis van ei, aardappel en veel groenten! Ik heb nog veeeeeeel meer ideeën en ben nu al enthousiast om het allemaal uit te proberen. Gezond én makkelijk, ideaal.

   Beantwoorden
 • 10 september 2020 om 01:48
  Permalink

  Ik zou als eerste “gewoon” patatekes gaan proberen, waarom ? , omdat ik een ontzettende friet liefhebber ben 😉

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 23:24
  Permalink

  Waaaaanzinninge ACTIE…… hartige taart👌
  Met veel verse groente en kip mnmmm
  Mijn kinderen zullen met deze FRYER Superrrrrrrr vetarm kunnen genieten.

  Ik doe mee ik ben bijna jarig dus zou super CADEAU zijn .

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 06:49
   Permalink

   ik zou gewoon lekker friet met een frikadel als eerste klaar maken 🙂

   Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 21:40
  Permalink

  ideaal om te snacken met mijn eigen lekkerbekken
  ik zou gaan voor kibbeling of loempia’s die gaan er altijd in
  dit is echt een aanwinst in onze keuken
  ik ga dan ook helemaal uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 21:23
  Permalink

  Wat een mooie axtie! Ik zou als eerste toch veilig voor de frietjes gaan. Hier is zondag frietdag en het ritje naar de snackbar niet hoeven maken is toch wel fijn :). Maar ik zie broodjes (hmmm), borrel avondje met manlief met bitterballen en zelf de cake vind ik best waard om eens te proberen. Donuts kan je er vast ook in maken en daar is onze oudste dol op :). Genoeg inspiratie zoals je ziet! Moet zeggen dat in de prijs ook heel erg mee vind vallen dus hij gaat hier op het lijstje om aan te schaffen (maar hoop natuurlijk dat ik hem win!)

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 19:29
   Permalink

   Het eerste wat in mij op komt zijn de frietjes en dan wel die van de lidl.

   Beantwoorden
   • 11 september 2020 om 10:39
    Permalink

    niet erg origineel maar denk ook echt patat/friet… ben heel erg benieuwd hoe het daarin smaakt en er natuurlijk uit komt te zien, het oog wil ook wat haha….. ik maak graag een kansje om hierin vele lekkere makkelijke dingen te maken voor ons gezinnetje

    Beantwoorden
  • 18 september 2020 om 20:27
   Permalink

   Als ware liefhebber van de Indische keuken zou ik onmiddellijk gaan experimenteren met de vleesgerechten, zoals Indische pulled beef, want wie weet bestaat er dankzij de Princess Smart Aerofryer toch een overtreffende trap van overheerlijk! Ik maak graag kans Kim, voor al mijn smulgrage eters en eerlijk gezegd óók voor mezelf, voor…. een “selamat makan” in koor!

   Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 21:12
  Permalink

  Ik doe graag mee! Sinds ik tijdens de lockdown digitaal ging borrelen op vrijdag, moest mijn vriend ‘koken’. Zo is AirFryer Friday ontstaan. Zelf zou ik wel eens een cake of cupcakes willen maken

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 21:10
  Permalink

  Wat een heerlijk cadeau! Je zult het maar mogen winnen. Ik denk dat ik voor mezelf lekker gegrilde groenten maak, maar de kinderen willen vast frietjes en bitterballen

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 20:53
  Permalink

  Wat een beauty! Maar goed, het gaat natuurlijk om de functionaliteit. Ik kan deze heel goed gebruiken. Ik ben dol op zoete-aardappelfrietjes en die ga ik ook meteen maken als ik in de prijzen val.

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 20:30
  Permalink

  Dat lijkt me ideaal. We hebben een oudje dat echt aan vervanging toe is.
  En met een nieuwe zou ik graag ook eens wat andere gerechten proberen dan frietjes en snacks. Ik weet zeker dat mijn man en kinderen er heel blij mee zullen zijn, met een smartphone bedienen is natuurlijk supertof 👍

  Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 20:23
  Permalink

  Mijn zus heeft onlangs een airfryer aangeschaft en er een overheerlijke appeltaart mee gebakken. Ik kon het niet geloven, maar het smaakte geweldig. Dat zou ik als eerste maken. Een appeltaart die de hare evenaart (of overtreft …. ;-D)

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 10:45
   Permalink

   Wouw wat een gave winacties 🤩🤩
   Ik zou ook gelijk beginnen met frietjes hier is iedereen gek op maar met vetten en zo worden hier heel weinig gemaakt en zou ook cakes erin bakken voor de kids! ooh wat een feestje ik droom nu al hihihi

   Beantwoorden
 • 9 september 2020 om 07:31
  Permalink

  Ik heb gehoord dat je er heerlijke appeltaart in kunt maken. Dus ik zou appeltaart maken van mn eigen appels

  Beantwoorden
  • 10 september 2020 om 18:53
   Permalink

   🌶️🍗🌶️ whoop whoop 🌶️🍗🌶️ wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Ik zou als eerste lekkerrrr gekruide kip in Willen bereiden en zoete aardappel frietjes. En cupcakes hoor ik dat ook erin bereid kan worden ik ben zeer benieuwd. Ik ga veel gerechten recepten uitproberen lijkt me erg leuk heb er nu al zin in 😍🤗👌

   Beantwoorden
   • 15 september 2020 om 19:40
    Permalink

    Omdat het een heel andere manier van koken/bakken is, ga ik direct maar eens voor een heel nieuw gerecht. Ik ga het eerste recept bereiden dat in de Google-resultaten opduikt als ik ‘Areofryer’ intik. Ik laat me verrassen 😀

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *