Muursticker groeimeter van Tenstickers

What's on mama's mind - groeimeter tenstickers.nl Een sticker voor aan de keukenmuur, een sticker voor de kinderkamer, een groeimeter, een krijtbordsticker of een sticker in de woonkamer. Je vindt het allemaal bij Tenstickers.nl en nog veel meer.

 

 

 

Wat dacht je van deze leuke groeimeter Giraffe? Zo houd je op een leuke manier de groei van je kleintje bij.

Je kleintje groeit zo snel. Vanaf dat hij zelf kan staan kun je hem gaan meten met de groeimeter. Je zult zien dat hij het zelf ook leuk vindt als er weer een streepje gezet mag worden. Wist je dat in het eerste levensjaar baby’s ongeveer 25 centimeter groeien? Tussen 1 en 2 jaar groeien kinderen zo’n 12 centimeter en tussen 2 en 3 jaar is dat nog ongeveer 10 cm. Hoe hard groeit jouw kleintje? Houd het bij met deze leuke giraffe.

Deze leuke sticker is 70×153 cm groot en is hier te bestellen.

Houd mijn blog in de gaten, want binnenkort verloot ik een waardebon ter waarde van € 30 (en gratis verzendkosten) voor Tenstickers.nl.

Neem gauw een kijkje op de site van Tenstickers.nl. Zit jouw ontwerp er niet bij? Dan brengt Tenstickers je in contact met zijn ontwerpers om zo tot de perfecte sticker voor jou te komen.
Bron: Groeicijfers.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *