Muurstickers plakken, ik ben zo ongeduldig!

What's on mama's mind studiojong 1Oké, ik ben best weleens ongeduldig. Daar ben ik inmiddels (als dertiger) wel achter. Ik wil gewoon dat hetgeen dat ik doe snel af is. Dat doe ik in mijn werk, maar ook als ik bijvoorbeeld boodschappen ga doen. Het resultaat vind ik leuk, maar de weg er naar toe gaat altijd te langzaam.

Dan heb ik het bijvoorbeeld over klussen, dingen zoals het schilderen van de muur of een tafel of iets dergelijks. Ik kijk er enorm naar uit om het aan te pakken, maar vervolgens moet het binnen 10 minuten af zijn. Een paar jaar terug was het het geval met onze vorige eettafel bijvoorbeeld. Het was een tweedehandsje en nog erg mooi. We wilde hem wel in het wit. Dus ik ben hem gaan schuren (elektrisch dus dat gaat best snel), maar wat een stom werk vind ik dat. Dat geluid is akelig en het schiet niet op. Dan afnemen met ontvetter, vervolgens mag hij in de grondverf. Het leuke van de grondverf was dat je werkelijk resultaat zag en dat het niet super netjes hoefde. De tafel werd wit. De tweede en derde laag met de toplaag verf daar had nauwelijks nog zin in. Dan horen er ook nog vier poten onder, die ook elk geschilderd diende te worden. Ik weet inmiddels niet meer of ik hem zelf heb afgemaakt, maar waarschijnlijk heeft mijn vriend dat gedaan, haha.

Muren verven, ook zoiets. Leuk maar naar ongeveer 1 meter breed en 2,5 meter hoog is het voor mijwww.studiojong.com wel klaar, om vervolgens nog 6 wanden te moeten doen, bah . Nu merkte ik dat onlangs weer wat van deze eigenschap doorsijpelde toen ik muurstickers had ontvangen van Studio Jong (van die leuke winactie deze week).

Plakken maar

Zodra ik ze binnen had wilde ik ze op de muur plakken. Nou kan ik je zeggen dat dit de makkelijkste muurstickers waren die ik tot nu toe heb gehad. Ze waren echt super eenvoudig van het velletje te halen op de muur te plakken. Wat voor mij daarnaast ook zeker niet verkeerd was, is dat je ze nog kan verplaatsen nadat je ze hebt opgeplakt. Dus een keertje verkeerd plakken maakt niet uit.

Dus geen waterpas, niet even goed bekijken van te voren. Nee de vellen waren amper door de brievenbus en ik stond er mee in de hand in het babykamertje. En de wolkjes bij mijn zoontje en de veertjes bij mijn dochtertje gingen heel eenvoudig. Dus mijn methode werkte prima. In 5 minuten zat het meeste er wel op.

What's on mama's mind muurstickersIk had echter een combinatie van veertjes (roze) en meloenen (mintgroen) in gedachten. Die meloenen hebben echter een heel dun stickerrandje in het figuurtje zitten. Als je een beetje geduld hebt dan is dat erg eenvoudig opplakken. Ik plak echter het liefst de stickers op de muur met het velletje in mijn ene hand en met de sticker in mijn andere hand. Voordat ik de ene op heb geplakt heb ik de andere in gedachten al weer van het velletje geplukt.

Enigszins chaotisch dus. De meloenen moesten echter wel met beleid opgeplakt worden, want anders was het geen ronde meloen maar een vierkante. Dus ik moest mezelf inhouden… het resultaat was er naar en ze zaten heel mooi.

Hetgeen dat ik in eerste instantie had gedaan was echter een beetje over de top. Al die kleuren op mijn dochterskamertje in combinatie met de kleuren van de muurstickers was in de manier waarop ik de stickers had opgeplakt iets te veel van het goed. Alsof een suikerbom was ontploft. Dus toen was het maar mooi dat ik de stickers nog kon verplaatsen.

Studio Jong

De muurstickers van Studio Jong zijn echt eenvoudig, zelfs voor ongeduldige mensen zoals ik. Ik ben ergW'hat's on mama's mind studio jong blij mee. Wat ik heel leuk vind aan de stickers van Studio Jong is dat je ze in de kleur van jouw keuze kan uitkiezen. Daarnaast ligt de kracht van deze net gestarte webshop tevens in de flexibiliteit en persoonlijke service. Marchien de eigenaresse is erg toegankelijk en denkt graag mee.

Ze kan heel veel voor je betekenen qua muurstickers, dus schroom niet om met nieuwe ideeen te komen. Tot en met morgenavond 29 juli 2016 kun je nog 3 vellen muurstickers winnen op mijn blog. Zeker de moeite waard. Neem sowieso eens een kijkje bij Studio Jong.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *