Muurverf maakt de kinderkamer af

What's on mama's mind - muurverf Baby's onlyDe afgelopen weken heb ik al regelmatig blogs geschreven over onze aanstaande verhuizing. Deze verhuizing komt dichtbij en ik krijg steeds meer zin om het huis in te gaan richten. Het leukste vind ik de kinderkamers. Nu we een dochtertje erbij zullen krijgen, rond half oktober, komt er ook een meisjeskamer bij.

Voor de muren van de babykamer hebben we hele mooie verf van Baby’s only. Mocht je daar nog niet bekend mee zijn, dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen. Ze hebben erg gave kleuren. What's on mama's mind baby's only

Wij kozen voor Oudroze met Lichtgrijs. Zoals je hiernaast op de afbeelding ziet. Wat ik ook een hele gave combinatie vind is Stone Green met Mint.

_DSC1373 als slim object1De muurverf van Baby’s only is een goede kwaliteit muurverf. Deze kun je direct aanbrengen op de muur. Bij een nieuwe muur, zoals bij ons het geval is, raadt Baby’s only wel aan hem voor te bewerken met een voorstrijk. Wij hebben van beide kleuren 1 blik. Met 1 Liter haal je ongeveer 8 tot 10 m2 mee. Je kunt hem opbrengen met een kwast maar ook met een roller. Binnenkort (ik hoop al heel gauw) laat ik je natuurlijk hier het resultaat zien. We hebben nog geen definitieve opleverdatum van het huis, heel spannend, want ik ben inmiddels al 28 weken zwanger.

Hieronder tref je ook nog inspiratie voor kinderkamers met verf en accesoires van Baby’s only. Wij zijn er nog niet helemaal uit hoe we de kleuren gaan opbrengen; dus of we gewoon twee egale muren willen of vlakken of misschien twee halve muren horizontaal. Wij laten ons de komende tijd nog inspireren door alle mooie foto’s die Baby’s only op Facebook plaatst.

What's on mama's mind baby's only collage

Foto’s van Baby’s only.

Een tip, volg Baby’s only ook op Facebook.

 

Dit artikel is tot stand gekomen klein

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *