Muurverf maakt de kinderkamer af

What's on mama's mind - muurverf Baby's onlyDe afgelopen weken heb ik al regelmatig blogs geschreven over onze aanstaande verhuizing. Deze verhuizing komt dichtbij en ik krijg steeds meer zin om het huis in te gaan richten. Het leukste vind ik de kinderkamers. Nu we een dochtertje krijgen, rond half oktober, komt er ook een meisjeskamer bij.

Muurverf  Baby’s Only

Voor de muren van de babykamer hebben we hele mooie muurverf van Baby’s Only. Mocht je daar nog niet bekend mee zijn, dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen. Ze hebben erg gave kleuren.

Oudroze en lichgrijs muurverf

What's on mama's mind baby's only

Wij kozen voor twee kleuren: Oudroze en Lichtgrijs. Zoals je hierboven op de afbeelding ziet. Wat ik ook een hele gave combinatie vind is Stone Green met Mint. Die zou danw eer mooi staan op de kamer van mijn zoontje. Daar gaan we echter voor behang. Wie weet over een tijdje, als hij uitgekeken raakt op zijn behang._DSC1373 als slim object1

Kwaliteit van de verf

Aangezien wij een nieuwbouwhuis hebben, moeten alle muren geverfd worden. Dat is een enorm werk, waardoor we ook de hulp van een schilder hebben ingeroepen. Het verven van muren is niet zo ingewikkeld, maar toch kan een schilder het altijd net wat netter en sneller dan wanneer wij het zelf doen. Wel helpen we mee. De gekleurde muurverf hebben we ook door de schilder laten opbrengen. Hij was erg onder de indruk van de verf. Hij vond gekleurde muurverf vaak tegenvallen. De muurverf van Baby’s only is dus een goede kwaliteit muurverf. Deze kun je direct aanbrengen op de muur. Bij een nieuwe muur, zoals bij ons het geval is, raadt Baby’s only wel aan hem voor te bewerken met een voorstrijk.

Wij hebben van beide kleuren 1 blik. Met 1 Liter haal je ongeveer 8 tot 10 m2 mee. Je kunt hem opbrengen met een kwast maar ook met een roller. Binnenkort (ik hoop al heel gauw) laat ik je natuurlijk hier het resultaat zien. We hebben nog geen definitieve opleverdatum van het huis, heel spannend, want ik ben inmiddels al 28 weken zwanger.

Update 2020: de roze muur is nog altijd prachtig. Inmiddels gaan we weer verhuizen, lees hier meer over de nieuwe kinderkamer voor mijn inmiddels 4,5 jaar oude dochter.

meisjes kamer muurverf roze baby's only

meisjes kamer muurverf roze baby's only

Kinderkamer inspiratie

Hieronder tref je ook nog inspiratie voor kinderkamers met verf en accessoires van Baby’s only. Wij zijn er nog niet helemaal uit hoe we de kleuren gaan opbrengen; dus of we gewoon twee egale muren willen of vlakken of misschien twee halve muren horizontaal. Wij laten ons de komende tijd nog inspireren door alle mooie foto’s die Baby’s only op Facebook plaatst.

What's on mama's mind baby's only collage

Foto’s van muurverf Baby’s Only en meer items.

Een tip, volg Baby’s Only ook op Facebook.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *