My Joolz help mij kiezen!

What's on mama's mind - Joolz DayIn oktober komt dus ons dochtertje, althans dat is de verwachting. Een meisjeskamer, meisjeskleren en meisjesspullen. Ik moet er nog een beetje aan wennen.

Een aantal spullen kunnen we hergebruiken van onze dreumes. Zoals bijvoorbeeld de kinderwagen. Wat we wel erg leuk vinden is om er een persoonlijk en meisjesachtig tintje aan te geven. Dat kan met een lakentje en speeltjes natuurlijk, maar het kan ook anders…

Wij hebben een Joolz kinderwagen en die hebben iets nieuws. Namelijk, My Joolz. Je kunt je eigen veiligheidsbeugel creëren. Ze bieden zelfs de optie om te kiezen uit 19 verschillende kleuren.

Het is heel simpel, je geeft aan welke Joolz kinderwagen je hebt (Day of Geo), welke kleur veiligheidsbeugel je wilt en je kunt er een tekst van maximaal 15 karakters op plaatsen.

Ik vind de Old pink, Emerald green en Mixed green erg mooi bij onze kinderwagen en prima geschikt voor een baby girl. Goed om te weten is dat onze kinderwagen zilvergrijs is. Onze huidige veiligheidsbeugel is nu zwart en zit vol tandafdrukken van onze tandenkrijgende dreumes. Dus de twijfel slaat toe, welke ga ik kiezen? Heb je tips?

What's on mama's mind - My Joolz roze

 

Wordt het een Old pink “Little dreamer”?

Ik vind de tekst Little dreamer wel leuk. Of ga je toch voor de naam van je dochtertje? Maar ja, daar zijn we nog niet over uit.

What's on mama's mind - mixed green My Joolz

Of wordt het een Mixed green “Sleeping Beauty”?

 

Er is heel veel keuze, zoveel opties, zoveel mogelijkheden. Ik ga er nog even over nadenken en over een tijdje zie je waarvoor ik he gekozen’?

What's on mama's mind - My Joolz

De foto’s zijn van Joolz.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “My Joolz help mij kiezen!

  Ellen PelserFroon

  (29 juli 2015 - 14:05)

  Ik vind sleeping beauty wel mooi voor onze kleindochter en de kleur is prachtig.
  Succes met het uitzoeken, gaat goed komen.

  Charlotte

  (29 juli 2015 - 08:40)

  Roze!! <3

   mamasmind

   (29 juli 2015 - 10:13)

   thx 🙂 vind ik ook het mooist.. maar wat zet ik er op? De naam van mijn dochter: Charlotte? ;):)

  Linda

  (29 juli 2015 - 07:50)

  De roze is heel mooi. Ik zou Day dreamer kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *