My Little Pony Verlichtende vriendjes

Sinterklaas hebben we weer achter de rug, daar vooraf ging al de tweede verjaardag van mijn dochtertje. Dus er zijn een heleboel cadeaus voorbij gekomen de afgelopen weken. Dol gelukkig was ze met al haar cadeautjes, maar de vraag is altijd na de feestdagen, waar blijven ze nog mee spelen? Is het eventjes leuk en blijft het speelgoed daarna in de kast of is het cadeau favoriet en wordt het nooit meer los gelaten? Wat is een blijvertje? Ik weet het: My Little Pony.

My Little Pony

My Little Pony (MLP)

We schreven al een tijdje terug over de Sea Shell Lagoon van My Little Pony. De prachtige onderwaterwereld van My Little Pony. Maar dat was niet het enige My Little Pony cadeau dat ze kreeg. Ze heeft namelijk ook twee pony’s gekregen van MLP.

De verlichtende vriendjes doen mij denken aan mijn MLP’s van vroeger, maar dan een stukje moderner. Ze zijn stevig en hebben de prachtige mooie gekleurde manen zoals mijn pony’s dat vroeger ook hadden. Daarnaast kan je pinkie ene high five geven. Haar pootje kan omhoog en daarin brand een lampje. Je laat haar hartje knipperen. Pinkie en Rainbow Dash zijn de favoriete vriendjes van mijn dochtertje. Pinkie is zoals de naam al doet vermoeden, roze van kleur. Helemaal roze, zelfs haar manen zijn roze. Haar manen kan je ook prachtig kammen en invlechten. Dus echt iets voor ons meisje om mee te tutten. Rainbow dash is licht blauw met prachtige (rainbow) gekleurde manen. Haar prachtige regenboog look heeft een enorme aantrekkingskracht op de kinderen. Mijn zoontje heeft de blauwe Rainbow Dash toegeëigend, mijn dochtertje de roze Pinkie.

my little pony verlichtende vriendjes

Misschien herken je het wel van je eigen kinderen, maar die van ons groeten iedereen met een high five. Superleuk dus als je speelgoed ook een high five kan geven. Je drukt op het knopje op de heup van Pinkie of Rainbow Dash en ta da… het pootje gaat omhoog, klaar voor de high five.

Er wordt flink gespeeld en de MLP’s mogen iedereen een high five geven. Ook lopen de pony’s geregeld door de Sea Shell Lagoon.

My little pony high five

My Little Pony fan

Ik had vroeger al een aantal van deze vrolijke mooie pony’s, maar nog altijd zijn kinderen er gek op. Sinds de release van de nieuwe MLP film is de gekte weer helemaal toegenomen. De nieuwste MLP film heeft van alles te maken met de onderwaterwereld en zeemeerminnen, vandaar deze nieuwe figuren en onderwaterwerelden.

Met de Sea Shell Lagoon kun je als in een soort poppenhuis met de MLP’s spelen. Je kunt op de parelknop drukken om lichtjes in de speelset aan te doen, maar je kunt ook het aquarium in de speelset vullen met water. Je doet via een opening aan de bovenkant (goed afgesloten met een dopje) water in de set. Vervolgens kun je met een knopje bellen, maken.

My Little Pony lagoon

Een prachtige wereld vol vrolijke pony’s. We zijn dolblij met die speelgoed en daar wordt voorlopig nog wel flink mee gespeeld.

De My Little Pony’s verlichtende vriendjes kosten ongeveer € 19,90 per stuk.

 

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *