My Little Pony Seaquestria en Sea Shell Lagoon Speelset

Wat willen meiden nou het allerliefst? Met My Little Pony spelen toch? Hier wordt er in elk geval heel fanatiek mee gespeeld. Wie wat bewaard heeft wat, zeggen ze toch? Dat klopt, zo hebben mijn ouders mijn My Little Pony’s bewaard. Daar kan mijn dochtertje nu mee spelen.

Seaquestria Sea Shell Lagoon Speelset

Net als heel veel speelgoed is de My Little Pony flink geëvolueerd. Naast de oude My Littlen Pony’s kan mijn dochtertje tegenwoordig ook spelen met een heel luxe speelparadijs voor paardjes; de Seaquestria Lagoon Speelset. Misschien heb je wel wat gezien over de My Little Pony film: My Little Pony the Movie. Hierop is deze speelset geinspireerd.

My Little Pony

Inhoud:  speelset, zeepaardje, visje, 14 accessoires (visje, tafeltje met drankjes en cupcakes, stoel, kaptafel etc.).

Het Pinkie Pie zeepaardje heeft een prachtige zeemeermin staart om onderwater avonturen te spelen in haar schelpenbaai. De deuren van de speelset kunnen open en dicht en onthullen allerlei kamertjes om te spelen. Druk op de parelknop om de lichtjes te activeren en voeg water toe om bellen in het voorraam van de speelset te maken – zo lijkt het net Seaquestria! Pinkie Pie kan in haar leunstoel zitten of lekker schommelen in de hangmat. Maak haar mooi met haar accessoires of speel dat ze aan haar schelpvormige kaptafel zit.

My Little Pony

Echte bubbels in de Seaquestria Lagoon van My Little Pony

Je kunt op de parelknop drukken om lichtjes in de speelset aan te doen, maar je kunt ook het aquarium in de speelset vullen met water. Je doet via een opening aan de bovenkant (goed afgesloten met een dopje) water in de set. Vervolgens kun je met een knopje bellen, maken.  Bekijk het YouTube filmpje van Hasbro hieronder maar eens.

https://www.youtube.com/watch?v=uGYCXhl6IlM

 

My Little Pony niet alleen voor kleine meisjes

Ook jongens vinden My Little Pony reuze leuk. De grote broer van de jarige Jet speelt ook graag met de bubbels en laat het visje schommelen in de schommelstoel.

De Seaquestria Lagoon speelset kost € 49,95.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *