MyMepal lunchpot, makkelijk voor Yoghurt met muesli

Nog druk met Moederdagtips? Ik heb er weer een voor je. Ik mocht namelijk de mooie en reuzehandige, nieuwe lunchpot Ellipse van MyMepal reviewen. Een superhandig artikel, bestaande uit twee compartimenten, om je lunch mee te nemen.

Lunchpot mymepal

Lunchpot Ellipse van Rosti Mepal

Deze Ellipse lunchpot van Rosti Mepal is een reuzehandig artikel om je lunch of tussendoortje mee te nemen.Doordat het bestaat uit twee compartimenten om de verschillende ingrediënten gescheiden te houden. Je kent het misschien wel dat je het een lekker idee lijkt om yoghurt met muesli of cruesli te lunchen of ontbijten op je werk. Nou na een half uurtje in de yoghurt is je muesli of cruesli al helemaal zacht en klef geworden. Geen hap meer aan toch? Net als fruit, dat wordt ook minder lekker in een bakje yoghurt, als het er wat langer in zit.

lunchpot ellipse mymepal

Hoe werkt de lunchpot ellipse?

Bijvoorbeeld de yoghurt en de muesli of fruit zitten in een apart compartiment, waarbij de deksel van de yoghurtbeker niet de bodem van de mueslicontainer is. Door middel van een eenvoudige draaibeweging scheid je de twee compartimenten om de ingrediënten te mixen. Dé oplossing om geknoei tijdens het mengen te voorkomen. Het is de eerste oplossing die supermakkelijk is in het gebruik. De beide containers hebben een aparte deksel en blijven daarom ook schoon. Bovendien passen de deksels op beide containers, dus je hoeft ’s ochtends niet op zoek naar de juiste deksel.

Personaliseren van je lunchpot ellipse

Net als dat je je lunchtrommel of je drinkbeker kunt personaliseren bij MyMepal, kan dit ook weer voor MyMepal Beker vera What's on mama's mind2de lunchpot. Dat maakt het extra leuk vind ik. De drinkbekers en lunchtrommel zijn hier allemaal gepersonaliseerd voor de kinderen. Ieder zijn eigen items, dat vinden ze leuk. Ook lekker makkelijk, dan zie je meteen voor wie wat is. De lunchpot wordt echter van “mama”. Ik ben namelijk gek op yoghurt met cruesli ‘s morgens, wanneer je heel vroeg in de auto op pad moet, dan kan ik dat niet mee nemen. Soms heb ik nog geen zin om om half 7 al mijn yoghurt te eten. Dan neem ik liever een plakje ontbijtkoek, zodat ik een uurtje later aan mijn echte ontbijt begin. Ideaal, want nu heb ik de lunchpot.
Zonder kindernamen, zonder dierenafbeeldingen, roze bloemtjes of een raket. Maar met citroenen, die afbeelding vond ik er zo leuk en fris uitzien. Dat werd hem. Je kunt ook altijd je eigen afbeelding uploaden. Een mooie foto of leuke tekst natuurlijk. Ik vond echter iets tussen de mooie achtergronden die MyMepal zelf heeft. Mijn naam hoeft er niet op, ik herken hem zo wel, haha.

Lunchpot mymepalWat kan er allemaal in een lunchpot?

De inhoud van de bovenste transparante container is 200 ml, dit betekent dat er ongeveer 75 gram muesli of fruit in past. De capaciteit van de onderste container is 500 ml, genoeg voor een royale portie soep, noedels of yoghurt.

De lunchpot is gemaakt van duurzaam materiaal en mag gebruikt worden in de vriezer, de magnetron (verwijder wel de deksel) en vaatwasser. De bovenste transparante container mag niet gebruikt worden in de magnetron.

Lunchpot Ellipse, Antilek en superhandig

Win een MyMepal Duo Beker Take a Break

Wil jij ook een handige beker bestaande uit twee compartimenten? Ik mag van MyMepal een Duo Beker take a break weggeven. Kijk gauw hoe je meedoet met de winactie.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *