Naamarmbandjes Little Stories

What's on mama's mind armbandje 2little storiesLittle Stories ken je van het geboorteraam waarover ik eerder deze week een blog maakte. Maar wist je dat ze ook heel mooie armbandjes maken, voor jou of je kleintjes?
Hier zie je mijn hand, met om mijn pols het naamarmbandje voor mijn zoontje. Hoewel de foto zwart-wit is, is het armbandje gemaakt van een mintgroen bandje met zwart-witte steentjes.

De namebracelets of naamarmbandjes (hoe je ze wilt noemen is aan jou natuurlijk) zijn in diverse kleuren te bestellen en ze zijn er voor jong en oud.

Deze worden gemaakt vanaf 4,95.
De koorden en kralen die worden gebruikt voor de What's on mama's mind little stories babyarmbandjes zijn verkrijgbaar is verschillende kleuren.

Mijn dochtertje heeft een roze bandje met de zwart-witte kraaltjes. Het is haar eerste armbandje en het staat reuze schattig. Zo lief zo’n klein handje en lief armpje. Daar hoort wat moois omheen.

Maar ik vind ze bij mezelf ook leuk staan, dus om mijn polsen gaan ze ook. Samen met mijn collectie armbandjes en horloge. Een gezellige en kleurrijke mix. Met die zwart-wit foto zie je dat echter niet, haha.

Wil je er ook eentje bestellen? Neem dan contact op met Little Stories via info@little-stories.nl of per telefoon +31(0) 627250637.
Ik volg Little Stories ook op Instagram en dat kun jij ook doen: little_stories_amsterdam

What's on mama's mind samenwerking

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *