Naamblokjes Jufz

What's on mama's mind naamblokken2 jufzDeze week kun je heel leuke aftelblokjes van Jufz winnen op What’s on mama’s mind. Ik schreef ook al over de super originele mijlpaalblokken. Ook heeft Jufz nog meer leuks van hout voor jouw kleintjes. Zoals deze leuke houten naamblokjes. Mijn zoontje en dochtertje hebben hun namen gespeld met blokjes van hout. Donkerblauw en mintgroen. Ze zijn mooi en leuk.

Beiden hebben hun blokjes mooi uitgestald op hun kamertje staan. De blokken zijn uitermate geschikt om een kinderkamer te stylen. Maar het is ook leuk om mee te spelen voor de kindjes, of hun naam te leren spellen, schrijven etc.

Kraamcadeau
Ik vind het ook erg geschikt als kraamcadeautje. Heel origineel toch?

De letterblokjes zijn in verschillende kleuren te bestellen. Lief, stoer, wat past bij jouw kleintje? Zwart, grijs of wit of toch een feller kleurtje? Je kunt ook symbolen bestellen. Zo heeft mijn dochtertje een hartje bij haar naam en mijn zoontje een ster.

De kosten zijn afhankelijk van de lengte van je naam en het aantal symbolen dat je wilt. Je begint met €What's on mama's mind naamblokken jufz 1,50 voor de eerste letter, dan komt er per blokje € 1,50 bij. Voor de naam Guus bestel je dus 4 blokken (€ 6) of eventueel nog een hartje erbij is € 7,50.

Vaderdag
Zondag 19 juni is het vaderdag. Een origineel Vaderdag cadeautje van je kleintje voor papa: een lettertelegram van letterblokken. Natuurlijk kun je een heel telegram samenstellen met de letters. En stuur je voor Vaderdag “papa is lief”. Maar papa vindt het vast ook heel leuk om de naam van zijn kids op zijn werk te hebben staan, naast een mooi op school gefabriceerd knutselwerkje of een leuke foto. Trots op zijn bureau pronken de namen van zijn kids op maandag 20 juni.

Specificaties
De kubusblokjes zijn ca. 3,5 x 3,5 x 3,5cm en kosten €1,50 per stuk.
De letters op de blokjes worden door ons met de hand bestickerd. Hierdoor kunnen de blokjes naar wens aangepast worden.
Aan de hand van het keuzemenu kan je aangeven hoeveel blokjes je wilt bestellen.
In de winkelwagen, bij ‘Eventuele opmerkingen’ kan je de naam en eventueel het symbool doorgeven.

Tot en met vrijdag 27 mei kun je nog mee doen met de winactie voor de aftelblokjes!

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *