Naamlabels voor de spullen van je kleintje

What's on mama's mind myname tags wassenAfgelopen twee weken heb je mee kunnen doen met een winactie van My Nametags op mijn blog. Reuze handig die naamlabels, want daardoor raak je de spullen van je kleintje niet kwijt op het kinderdagverblijf, met een schoolreisje of wanneer ze bijvoorbeeld uit logeren gaan.

Voordat ik de naamlabels van My Nametags had, gebruikte ik simpele stickers met zijn naam, of schreef ik met pen of stift de naam van mijn zoontje in zijn slaapzak en kleding. Na een rondje vaatwasser was de sticker van zijn fles of beker af. Na het steriliseren lieten de stickers los van de fopspeen en na een paar keer wassen was ook de naam weer uit zijn kleding. Daarnaast vind ik het soms ook wel zonde om overal zijn naam in te schrijven.

De naamstickers die ik van My Nametags heb zijn de “gekleurde“. Ze hebben namelijk een aantal What's on mama's mind Hugo auto What's on mama's mind Hugovarianten. De gekleurde nametags kun je overal op plakken (broodtrommels, kleding, fopspenen, drinkbekers en -flessen of bijvoorbeeld knuffels). Reuze handig dus. Je hebt bijvoorbeeld ook instrijkstickers voor kleding, het verschil met de gekleurde is, dat je deze stickers alleen op kleding kan gebruiken. Deze instrijkstickers die strijk je, zoals de naam al zegt, in de kleding. Dit kun je met de gekleurde stickers niet doen, die plak je op het wasetiket of maatlabeltje in het kledingstuk.

Het konijn van mijn zoontje is heilig. Daar valt hij mee in slaap en als hij verdrietig is dan knuffelt hij What's on mama's mind commode met nametags2hem flink. Dit konijn gaat dus altijd mee naar het kinderdagverblijf of uit logeren. Je wilt dan niet dat het konijn kwijtraakt. Op het labeltje dat aan het konijntje vastzit heb ik zijn naam nu geplakt. Dat ziet er veel mooier uit dan die vieze dikke watervaste stift, waarmee ik hem eerder heb gemerkt.

Op de labels van My Nametags kun je drie regels met tekst kwijt. Dat is erg prettig, hierdoor heb je ook ruimte om bijvoorbeeld een telefoonnummer erbij te zetten. Of misschien een allergie benoemen.

Wil je ook van die gave naamlabels? Kijk dan eens op MyNametags.nl en op de facebookpagina voor leuke acties van My Nametags.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *