Naamstickers op alle spullen van je kleuter

Eergisteren gaf ik het al aan, we hebben een kleuter in ons gezin en een peuter minder. Wauw, dat klinkt raar, maar ja dat krijg je als je zoon 4 jaar is geworden. Peuteraf. Maandag starten we met school en daar gaan heel wat spullen mee naartoe.

Naamstickers

Alles wat mee gaat naar de basisschool wordt gelabeld. In zijn leerplein is hij de enige met deze naam, dus hij zal niet in de war raken met naamgenoten. Ik begreep van de leraar dat er wel 4 meisjes genaamd Bo op de groep zitten. Dat is best wel lastig voor deze dames en hun leraren, vermoed ik. Op zijn school is het de bedoeling dat je met regenlaarsjes naar school gaat, deze zet je bij aankomst in de gang en daar trek je je comfortabele schoenen aan. Bij voorkeur sneakers of gymschoenen. De schoenen moeten de kinderen zelf aan kunnen trekken, dus geen veters als je dit nog niet kan strikken en geen grote bergschoenen, want je moet er ook wel een beetje mee kunnen gymmen. De schoenen blijven in principe op school, maar hoeft natuurlijk niet.

naamlabel goedgemerkt

We labelen dus: regenlaarsjes en schoenen.

Vervolgens stop je je eigen rugzakje in een grote bak (er zijn er drie) waar alle kinderen hun rugzakjes in doen. Tijdens de pauzes halen ze hun eigen rugzakje en daar kunnen ze dan hun fruit, drinkbeker of lunchtrommel uithalen.

We labelen: broodtrommel, drinkbeker, lunchbakje en het rugzakje.

Rugzakje in de bak? Dan trek je je jas uit en hang je deze op de kapstok. Op de kapstok zijn geen namen geplakt en dus ook geen vaste haakjes. Elke groep heeft wel zijn eigen kapstop.

We labelen: de jas, handschoenen en ook de sjaal? Nee de sjaal doen we niet, daar is geen plek voor. Of toch wel? Op het wasetiket.

Oh, er zit nog iets op je hoofd! Juist, je fietshelm. Die krijgt ook een label.

naamstickers op helm

Naamstickers van Goedgemerkt

De naamstickers hebben we gekregen van Goedgemerkt.nl. De kleine naamstickers zijn de meest gebruikte stickers geven ze zelf aan op de site, dat snap ik wel, want ze zijn reuze handig. Op deze Goedgemerkt labels kun je je eigen tekst zetten, bijvoorbeeld de voor- en achternaam van je kindje en eventueel een telefoonnummer. Tijdloos door hun eenvoud. Je kunt ook kiezen voor het Duopakket met 2 x 30 labels of het Triopakket met 3 x 30 labels. Deze pakketten vind je onder ‘Combivoordeel’. Hierbij kun je per set de kleur van de labels bepalen. Lost direct het probleem van verloren spullen op!

naamstickers goedgemerkt

Het bestellen gaat eenvoudig. Je gaat naar labels maken en je kiest uit wat je wilt gebruiken. Ik koos voor jongens trend assorti: 50 labels in drie verschillende pastelkleuren (20 x groen, 20 x blauw en 10 x grijs/blauw). Je typt bij de regels in wat je er aan tekst op wilt en je kan er een icoontje bij selecteren. Wij kozen voor een dinosaurusje.

De naamlabels werden de volgende dag al bezorgd. Ideaal. We beoordelen. Goedgemerkt en de naamstickers met 5 sterren. Ze plakken goed, ze zien er mooi uit, blijven ook naar langere tijd mooi en de service is snel en goed.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Naamstickers
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *