Naïf op de negenmaandenbeurs

Naïf zonnebrand Ken je Naïf al? Naïf is opgericht door twee vaders: Sjoerd en Jochem. Zij constateerden een gebrek aan kwalitatief hoogwaardige babyproducten, zodoende zijn zij hun eigen productlijn gestart, vrij van schadelijke of mogelijk irriterende bestandsdelen.

Ik heb al wel vaker over producten van Naïf een blog gemaakt. Ze hebben zulke fijne producten voor mijn kleintjes. Op 24 t/m 28 februari a.s. staan zij ook op de Negenmaandenbeurs. Met een heel nieuw product! Daar wilde ik graag wat aandacht aan besteden. Ik krijg er namelijk heel veel zin van in de zomer, haha.

Over Naïf
De naam Naïf is met zorg gekozen; omdat ieder kind van nature naïef is: eerlijk, onbevangen en onschuldig. De productlijn voor baby’s bestaat momenteel uit zeven producten: shampoo, wasgel, bodylotion, massageolie, badolie, vettende crème en billencrème. Vanaf maart 2016 wordt er nog een product toegevoegd. De lancering van dit product vindt plaats op de Negenmaandebeurs a.s., het is een Protecting Sunscreen. Een ‘nieuwe kanjer’, zo noemen ze het zelf.

Mom’s Favorites op de Negenmaandenbeurs.
Naïf vormt, dit jaar, samen met Fresk, Milestone Cards en De Kleine Keuken Mom’s Favorites op de What's on mama's mind Mom's FavoritesNegenmaandebeurs. Producten voor kinderen, die zich kenmerken door kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid en Oer-Hollandse wortels.

Protecting Sunscreen SPF50
Een zonnebrandcreme zonder rommel: Protecting Sunscreen SPF 50. Om kinderen en baby’s zo goed mogelijk te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Ik kan niet wachten om het te mogen uitproberen. Jij ook niet? Kom dan naar de Negenmaandenbeurs, of heb nog een klein beetje langer geduld, want vanaf 1 maart ligt het ook in de winkels.

Jullie zijn sowieso een van de eersten die hem gezien hebben nu. Ik had de eer om als eerste een afbeelding te ontvangen van de zonnebrand en heb deze natuurlijk meteen met jullie gedeeld, via dit blog.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *