Nerf nieuw miniblasters

Nerf speelgoedpistooltjes zijn heel herkenbaar, net als de blauwe pijltjes / darts die je ermee uitschiet. Hier hadden we voor de kinderen alleen een mini blaster, maar nu ook drie nieuwe, waar we een aantal heel leuke spelletjes mee hebben gedaan. Het is speelgoed waar ik in eerste instantie als ouder toch wat terughouden mee was. Schietspelletjes, tsja, ik heb het er niet echt op. Maar… ik kwam er al gauw achter dat dit heel erg leuk speelgoed is en vooral wanneer je goed afspraken maakt.

Nerf microshots

Afspraken rondom spelen met Nerf

Als het om spelen met Nerf gaat, maken we altijd een aantal goede afspraken. Eentje is daarbij heel helder: Eén keer op iemand schieten, is genoeg om het speelgoed af te pakken. Op iemand richten daar kom je drie keer met een waarschuwing weg, anders wordt het speelgoed ook afgepakt. Het is niet anders, maar je kan er toch best wel hard mee schieten en je wilt niemand in een oog raken. En.. eerlijk is eerlijk, heldere afspraken zijn voor kinderen heel fijn en dat went snel zat. Ze willen echt niet dat hun nieuwe favoriete speeltjes afgepakt worden, dus regels zijn regels en luisteren doen ze dan wel.

Nieuwe NERF miniblasers

BIG FUN dus met de nieuwe miniblasters van NERF.

NERF MicroShots

Voor explosieve pret verzamel je de miniversies van al je lievelingsblasters in de Nerf MicroShots-serie!

De blasters in de Nerf MicroShot-serie hebben het kenmerkende uiterlijk van de originele blasters, maar in een geheel eigen ministijl. Dankzij hun uiterlijk en afmetingen zijn ze een coole toevoeging aan elke Nerf-verzameling. De blaster bevat twee officiële Nerf Elite-darts, vuurt één dart per keer af en wordt met de hand geladen (geen batterijen nodig). Laad één dart voor in de blaster, trek de hendel naar beneden om de blaster op scherp te zetten en haal de trekker over om te vuren.

De eerste drie NERF Micro Shots zijn nu verkrijgbaar: Firestrike, Strongarmen Hammershot.

Nerf microshots

Challenges – Wie is baas en scoort de meeste punten?

Challenge 1

Plak eerst de scorestickers op lege plastic flesjes en zet ze op een rijtje.Wie haalt de beste score? 1: op volgorde: van 10 naar 100 in het minst aantal shots2: in willekeurige volgorde met maximaal 6 shots.

Challenge 2

Ik zie, ik zie….. uhh niets. Hoeveel flesjes weet je te raken met 10 darts en een blinddoek om?

Challenge 3

Hiiiii-Haaaaaaa –Punten scoren! Wie is de blasterheld van vandaag? 1: Schiet onder je eigen been door, 6 darts2: Schiet door de benen van een ander, 6 darts3: Schieten terwijl je op 1 been staat, 6 darts

Naar Buiten - Genieten

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nerf mini blasters
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *