NEW POKÉMON SNAP voor Nintendo Switch

NEW POKÉMON SNAP NU VERKRIJGBAAR! Hebben jullie er ook op zitten wachten? Wij wel hoor. Met een grote Pokémon fan en Nintendo Switch speler in huis is dit de perfecte combinatie. Wij gaan het spel gauw uitproberen.

New Pokémon Snap

New Pokémon snap nintendo switch

Avontuurlijke fotografen kunnen vanaf nu de prachtige eilanden van de regio Lental gaan verkennen. Pokémon Trainers kunnen het mysterie achter het verschijnsel Illumina gaan ontrafelen in het spel New Pokémon Snap , dat nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.

De gameplay van New Pokémon Snap

Als beginnend Pokémon-fotograaf arriveer je in de regio Lental om samen met de deskundige van de regio, professor Mirror, en zijn assistente Rita deel te nemen aan een onderzoek naar Pokémon. Je gaat hen bij hun ecologisch onderzoek helpen door Pokémon te fotograferen die in de natuur gedijen. Je hopt in je betrouwbare voertuig NEO-ONE van eiland naar eiland om wilde Pokémon in hun weelderige en natuurlijke habitat te ontdekken.

  • Een nieuwe regio ontdekken — Neem heel veel foto’s van de omgeving en laat je foto’s zien aan professor Mirror om je onderzoeksniveau voor elke tocht te verhogen. Gedurende je onderzoek kun je nieuwe eilanden in de regio Lental bezoeken.
  • Je onderzoek starten — Professor Mirror beoordeelt je fotografievaardigheden tijdens je onderzoek naar het mysterieuze verschijnsel Illumina en bij het samenstellen van je eigen Pokémon Photodex. Elke foto krijgt een score van minimaal één ster en maximaal vier sterren op basis van de zeldzaamheid van het vastgelegde Pokémon-gedrag. De totale score van elke foto – op basis van parameters zoals de houding van de Pokémon, zijn grootte, de richting die hij opkijkt en zijn plaats binnen het fotokader – wordt weergegeven door de kleur van deze sterren. Hogere scores krijgen apartere kleuren. Als je een Pokémon iets interessants ziet doen, moet je meteen toeslaan!
  • Tools voor het fotograferen — Met je onderzoekscamera kun je niet alleen foto’s nemen maar ook communiceren en gegevens analyseren. Dit zal tijdens je onderzoek goed van pas komen. Door met de scanfunctie van je camera de omgeving te analyseren, kun je verborgen Pokémon opsporen en bezienswaardigheden in de buurt vinden. Bepaalde Pokémon kunnen zelfs op het geluid en het signaal van de scan reageren. De deuntjes die via de melodiefunctie van de camera afgespeeld worden, kunnen tevens slapende Pokémon wekken of hen ertoe bewegen te gaan dansen!
  • Op nieuwe manieren met Pokémon communiceren — Fluffruit is een zoet en heerlijk fruit uit de regio Lental. Pokémon zijn hier echt dol op en kunnen het opeten als je het naar hen toe gooit. Daarnaast kun je met fluffruit Pokémon ertoe verleiden tevoorschijn te komen of zich te verplaatsen. Illumina-bollen zijn een uitvinding van professor Mirror. Hiervan zijn verschillende soorten, en het blijkt dat je op elk eiland andere bollen gebruikt. Als je een bol naar een Pokémon of een crystabloem – een bloem die in de regio Lental bloeit – gooit, kun je het verschijnsel Illumina uit de eerste hand waarnemen. Wanneer de betreffende Pokémon in de zogenoemde Illumina-toestand raakt, wordt zijn levenskracht versterkt. Dit kan andere speciale ecologische effecten teweegbrengen.
  • Met spelers van over de hele wereld communiceren — Via het internetmenu in het spel kun je de foto’s die je in het spel genomen hebt, delen en strijden met andere spelers van overal ter wereld. Je kunt de functies voor opnieuw nemen en bewerken gebruiken om onder meer de helderheid, vervaging en zoom van je foto’s aan te passen en filters en stickers toe te voegen. Hoe meer spelers je geüploade foto’s bekijken, hoe meer Sweet!- medailles je kunt krijgen. Je kunt op de knop voor Sweet!- medailles drukken om de foto’s van andere spelers een medaille toe te kennen. Geef elke mooie foto die je ziet, dus een medaille.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *