Nieuw! Lock stars van Hasbro

Er is weer iets nieuws van Hasbro en over een paar weekjes mag ik al een winactie organiseren voor deze nieuwe verzamelrage: Lock Stars. Hierbij het persbericht. En stay tuned voor de winactie (half mei).

lockstars

Lock Stars: alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen!

Maak nu al kennis met de nieuwe verzamelrage van Hasbro
vanaf begin juni exclusief bij Intertoys

Laat zien wie je bent met deze grappige collectie van slotjes en verzamel alle gekke figuurtjes, van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten!

Hasbro maakte afgelopen week een nieuwe madness bekend die de wereld gaat veroveren.

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om je eigenheid te benadrukken. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat!

In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen.

Lock Stars

Welke kies jij? LOCK ON!

In juni verschijnt de eerste serie Lock Stars bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht. Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar.

Elke Lock Star bevat: 1 groot Lock Stars slot, 2 sleutels, 1 Lock Stars buddy en 2 accessoires. De basisverpakking heeft dus een zichtbare grote en een verrassings-minilock. Later zullen ook multipacks en megapacks verschijnen.

Leeftijd : 4+
Consumentenrichtprijs : 5 – 6 euro
Beschikbaar : Vanaf 1 juni exclusief bij Intertoys
en vanaf 16 augustus overal te koop.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lock Stars
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *