Nieuw magazine: Mamaleest vanaf 1 juni

Er is een nieuwe magazine in magazineland en ik was blij verrast, dus ik deel het graag met je. Een magazine voor jezelf, maar ook met leuke doe opdrachten voor je kinderen.

Mamaleest

Mamaleest

Drie moeders en zelfstandigen, zijn de uitdaging aangegaan een gloednieuwe naam in magazineland te lanceren. Ze schraapten al hun geld bij elkaar en lieten het blad drukken. Eng! Maar vooral: gaaf! En het resultaat mag er wezen. Een glossy met leuke artikelen met eropuittips, knutselideeën en fijne leesartikelen. Een leuke combinatie.

Ik heb het eerste exemplaar al mogen ontvangen en lezen en vanaf 1 juni is het verkrijgbaar in diverse boekenwinkels en als abonnement. Ik von de inhoud erg goed en de knutselopdrachten waren absoluut leuk voor mijn kinderen. Die 4 en 6 jaar oud zijn.
Mijn advies is, lees eerst het magazine zelf en laat daarna de kinderen de opdrachten eruit knippen, andersom maakt het natuurlijk ingewikkeld. Ik ben benieuwd of het met een abonnement thuis een strijd gaat worden. Wie heeft hem als eerste ontdekt op de deurmat en wie mag ermee beginnen!

Ik vind het een heel leuke en orginele combinatie. Ik hoop dat de overige edities hetzelfde hoge niveau kunnen houden en continu nieuwe boeiende artikelen kunnen schrijven. Ik vind het heerlijk om met deze warme lente avonden, die al zomers aandoen, een boekje te lezen in de loungebank buiten en mijn kinderen vinden de opdrachten leuk.

De makers over het magazine:

In het kader: ‘Wat doe je in hemelsnaam op al die vrije dagen met je kinderen?’, maakten wij een magazine dat je helpt bij het vinden van het juiste entertainment voor jou en je kind(eren). Om niet eindeloos te hoeven googelen; zochten en vonden wij een heleboel leuke eropuitjes en knutselideeën. Al dit vermaak wordt afgewisseld met lekkere leesartikelen. Driedubbel genieten dus!

Waar verkrijg je Mamaleest?

Psssttt…Mamaleest ligt vanaf 1 juni in de betere bookshops (€7,99) en is ook verkrijgbaar in abonnementsvorm (€19,95 voor 3 edities!). Leuk voor jezelf of om een andere moeder cadeau te geven. Ga voor meer informatie naar www.mamaleest.nl.

Bekijk ook de leukste kinderboekentips.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *