Nieuw telefoonhoesje nodig

What's on mama's mind telefoonhoesjeEen item wat bij mij tegenwoordig niet meer weg te denken is, is het telefoonhoesje. Ik had eerder nooit een hoesje om mijn telefoon. Niet gek, dat de meest voorkomende reden bij mij dat ik een nieuwe telefoon nodig had, een kapot scherm was. Inmiddels doe ik al zeer lange tijd met een mij iPhone 5s. Dankzij mijn hoesjes. Olé!

Telefoonhoesjes slijten bij mij nogal snel

Die hoesjes slijten bij mij ook nogal eens. Het maakt daarbij niet uit of ik een goedkoper hoesje heb, of een luxe leren. Ze slijten razendsnel en de oorzaak daarvan is tweeledig: 1. Ik ben er niet zo zuinig op. 2. Ik ben nogal verslaafd aan mijn telefoon en gebruikt het dan ook 36 uur in een dag… oké dat kan niet, maar ik denk wel dat mijn telefoon genoeg uurtjes maakt op een dag.

Telefoonverslaving?

Wat doe ik dan de hele dag op mijn mobiel? Nou, vooral Whatsapp-en, maar ook op Instagram foto’s What;'s on mama's mind telefoonhoesje3bekijken, foto’s likes, Instagram stories plaatsen, enzovoorts. Maar ook op facebook artikeltjes lezen, voor mijn blog doe ik het meeste aan social media ook vanaf mijn telefoon. Verder lees ik duizend keer per dag (ofzo) de kranten vanuit de verschillende apps. En alsof het nog niet genoeg is maak ik verder overal foto’s van, haha.

Een booktype als telefoonhoesje is reuze handig

Telefoon accessoires horen er dus ook bij, in mijn geval voornamelijk een hoesje, maar dan ook een met een klepje ervoor. Ik mocht er een uitzoeken van SmartPhoneHoesjes.nl. Een booktype koos ik deze keer, dan kan ik ook nog handig mijn bankpasjes meenemen. Ik koos nu voor een suède roze (beetje oudroze) booktype hoesje. Ik

Telefoonhoesje iphone

ben er blij mee, hij is erg mooi. Je kunt trouwens tegenwoordig ook hoesjes maken bij deze handig smartphonehoesjes webshop, met de vernieuwde tool. Ik heb het nog niet geprobeerd. Maar dat is denk ik ook wel eens leuk om te doen. Een mooie foto erop, van een zonnig vakantieoord. Dat zou nu niet misstaan.

Cover it! Ook een iPad hoes!

Hoewel ik zelf niet al te zuinig ben op mijn telefoons, is het wel versterkt doordat er een paar spruiten in huis rond hupsen hoor. Ze kunnen nog weleens op hun fietsjes en step rondjes rijden door ons huis. Dat er ergens een iPhone in de oplader hangt (of hing in dat geval) zou hun een zorg zijn. Ze crashen soms recht op onze kabeltjes. Dan ligt er weer een telefoon (met mazzel in een hoesje) op de grond. Ook de iPad heeft te verduren als je niet uitkijkt. Die laat ik weleens op de bank slingeren en voor je het weet stuitert hij er af als ze aan het springen zijn op de bank. Bij SmartPhoneHoesjes vind je daar ook wat voor hoor, zelfs voor de nieuwste iPad (2017 versie) van Apple zijn er iPad 2017 hoesjes verkrijgbaar.

Thanks SmartPhoneHoesjes voor de nieuwe bescherming van mijn telefoon! We kunnen er weer even tegenaan, haha!

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *