Nieuwe film: Buurman en buurman

Buurman en buurman experimenteren er op los is de nieuwe film in de bioscoop van deze grappige mannetjes. Ik schreef al over de leuke spelletjes van Buurman & Buurman, waar we de leuke blokkentoren van thuis hebben, maar we gingen ook naar de nieuwste bioscoopfilm.

Buurman en buurman experimenteren er op los

Nieuwe film Buurman en buurman

Een regenachtig weekend, sinterklaas weer achter de rug. Een goed moment om naar de bioscoop te gaan. Vorige week zijn we naar Frozen 2 geweest, vandaag Buurman en buurman experimenteren er op los. Altijd een garantie voor lachsalvo’s in de bioscoop deze twee buurmannen.

De film is niet een lang avontuur, maar bestaat uit verschillende korte filmpjes. In zeven verschillende filmpjes zie je het gebeuren: Buurman en Buurman experimenteren er op los:

Buurman en buurman experimenteren er op los

De wasstraat

Buurman en Buurman hebben een vieze auto, dus bouwen ze zelf een prachtige wasstraat in hun tuin. Maar of dat nou helemaal goed gaat?

Popcorn

Popcorn in de magnetron, popcorn in de pan en popcorn in de openhaard. Er moet toch een manier zijn om de popcorn makkelijk te bereiden?

Vliegmachine

Kunnen vliegen willen we allemaal wel. Dus bouw je toch gewoon een vliegmachine. Geen succes? Probeer het eens met drones.

Meubels

Meubels nodig voor je nieuwe huis? Buurman en Buurman ontdekken wat je met kartonnen dozen kan.

Pannenkoeken

Is het ook jouw lievelingseten? Pannekoeken bakken is bij Buurman en Buurman niet zo simpel als het lijkt. Er komt zelfs een opblaaszwembad en een waterpomp aan te pas. Hoe dat afloopt, Haha.

Beveiliging

Wie steelt toch die appels? Buurman en Buurman beveiligen hun appelboom. Wie is er een hun tuintje geweest? Betrappen ze de appeldief?

Oogst

Wederom appels, nu om te oogsten. Zullen ze er een lekkere appeltaart van maken? Oh, wacht, zo maak je appelsap… mm lekker!

Buurman en buurman experimenteren er op los

A je to!

Wil je een uitje voor deze grijze dagen en lachende kinderen om je heen? Echt een aanrader Buurman en Buurman experimenteren er op los! Wij vonden het weer een heel leuke nieuwe film van Buurman en Buurman. Door dat het korte filmpjes zijn blijft de concentratie er ook goed bij. In het totaal duurde de film ongeveer een uur, dus voor de heel jonge kinderen is het een goede eerste bioscoop ervaring. Veel kijkplezier!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Buurman en buurman experimenteren er op los
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *