Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los

Weer een leuke manier om de schermtijd bij het thuis onderwijs te vullen. Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los is vanaf 21 april verkrijgbaar op dvd en de Video On Demand release (Ziggo, KPN, Pathé Thuis, iTunes) is op 28 april. Jullie mag ik ook al verblijden, althans 2 van jullie, met deze film. Ik geef namelijk een DVD en een VOD code (op een kanaal naar keuze) weg.

Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los

Hieronder lees je ook mijn review van Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los, wij zagen de film van deze grappige mannetjes in de bioscoop, in december. Ik schreef al over de leuke spelletjes van Buurman & Buurman, waar we de leuke blokkentoren van thuis hebben, maar we gingen ook naar de nieuwste bioscoopfilm.

Winactie Buurman en Buurman

Win: Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los
Wanneer: 14 t/m 21 april 2020
Hoe: Laat weten hoe je de film wilt winnen, op VOD of op DVD.

Buurman en buurman experimenteren er op los

Nieuwe film Buurman en buurman

Een regenachtig weekend bezochten wij de film, sinterklaas hadden we weer achter de rug. Een goed moment om naar de bioscoop te gaan. Een week eerder zijn we naar Frozen 2 geweest, vandaag Buurman en buurman experimenteren er op los. Altijd een garantie voor lachsalvo’s in de bioscoop deze twee buurmannen.

Buurman en buurman experimenteren er op los

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

De film is niet een lang avontuur, maar bestaat uit verschillende korte filmpjes. In zeven verschillende filmpjes zie je het gebeuren: Buurman en Buurman experimenteren er op los:

De wasstraat

Buurman en Buurman hebben een vieze auto, dus bouwen ze zelf een prachtige wasstraat in hun tuin. Maar of dat nou helemaal goed gaat?

Popcorn

Popcorn in de magnetron, popcorn in de pan en popcorn in de openhaard. Er moet toch een manier zijn om de popcorn makkelijk te bereiden?

Vliegmachine

Kunnen vliegen willen we allemaal wel. Dus bouw je toch gewoon een vliegmachine. Geen succes? Probeer het eens met drones.

Meubels

Meubels nodig voor je nieuwe huis? Buurman en Buurman ontdekken wat je met kartonnen dozen kan.

Pannenkoeken

Is het ook jouw lievelingseten? Pannekoeken bakken is bij Buurman en Buurman niet zo simpel als het lijkt. Er komt zelfs een opblaaszwembad en een waterpomp aan te pas. Hoe dat afloopt, Haha.

Beveiliging

Wie steelt toch die appels? Buurman en Buurman beveiligen hun appelboom. Wie is er een hun tuintje geweest? Betrappen ze de appeldief?

Oogst

Wederom appels, nu om te oogsten. Zullen ze er een lekkere appeltaart van maken? Oh, wacht, zo maak je appelsap… mm lekker!

Buurman en buurman experimenteren er op los

A je to!

Wil je een uitje voor deze grijze dagen en lachende kinderen om je heen? Echt een aanrader Buurman en Buurman experimenteren er op los! Wij vonden het weer een heel leuke nieuwe film van Buurman en Buurman. Door dat het korte filmpjes zijn blijft de concentratie er ook goed bij. In het totaal duurde de film ongeveer een uur, dus voor de heel jonge kinderen is het een goede eerste bioscoop ervaring. Veel kijkplezier!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Buurman en buurman experimenteren er op los
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

49 reacties op “Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los

  SophiaG

  (20 april 2020 - 16:50)

  Ik maak graag kans op de DVD voor mijn meiden én man. Grote fans van Pat en Mat.

  co

  (20 april 2020 - 10:07)

  ik zou hem graag winnen op dvd als ik win

  Carla

  (19 april 2020 - 23:46)

  Doe graag mee voor de DVD als verrassing voor m’n kleinkinderen.

  chris de haas

  (19 april 2020 - 21:33)

  de DVD, zou erg leuk zijn voor mijn zoontje om te kijken

  Anne de Waal

  (19 april 2020 - 13:48)

  Doe erg graag mee voor de kinderen, zullen ze prachtig vinden.
  Groetjes Anneliese

  petra

  (19 april 2020 - 11:10)

  ik loot graag mee voor de dvd

  L Hek

  (19 april 2020 - 10:36)

  Graag op DVD 🙂

  Willem de Wal

  (19 april 2020 - 09:53)

  Wij zijn vorig jaar in Groingen in een pizeria geweest die Buurman en Buurman heet, mijn nichtje Amaly vond de inrichting in Buurman en Buurman stijl zo leuk, zodat ze daar het daar de hele week nog over praatte. Het lijkt mij dan ook heel leuk om de dvd voor haar te winnen.

  Denise Andringa

  (18 april 2020 - 22:20)

  Ik loot graag mee voor mijn zoontje Brody! Volgende week zou hij eindelijk naar de voorstelling van Buurman en Buurman gaan. Helaas gaat dit in deze periode niet door. Hij is al verdrietig omdat hij de opa’s en oma’s niet meer kan zien en nu helemaal omdat hij niet naar de show kan! Een dvd van Buurman en Buurman zou hij dan ook geweldig vinden!

  Anita te Gussinklo

  (18 april 2020 - 21:50)

  A je to, leuk. Ik doe graag mee.

  anja

  (18 april 2020 - 20:47)

  erg leuk voor de kids deze dvd om samen van te genieten

  Ummra

  (18 april 2020 - 18:12)

  Nu met deze quarantaine zal dit erg van oas komen voor de kleine kleuter vab 4. Ze zal.er erg blij mee zijn en mocht ik m winnen dan op dvd!

  Ilse Overweg

  (18 april 2020 - 14:56)

  Graag een DVD

  Cb.dkl

  (18 april 2020 - 14:27)

  Graag op dvd voor neefje die grote fan is.

  Ingrid Veltkamp

  (18 april 2020 - 13:21)

  ik loot graag mee voor de DVD, voor mijn kleinzoon!!!!

   Lucie

   (18 april 2020 - 13:35)

   O jaaaaa, hilarisch stel Buurman en Buurman! Om met alle buurtkindjes plezier van te hebben, om de beurt!

  Iris

  (18 april 2020 - 08:52)

  Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontjes, die allebei groot fan zijn van Buurman en Buurman. Ik zou kiezen voor de DVD.

  Judith de Winter

  (18 april 2020 - 06:35)

  Onze zoontjes van 3 en 6 vinden allebei buurman en buurman helemaal te gek. Volgens mij hebben ze tot nu toe alle varianten gekeken die er zijn en dat zijn er al een heleboel. Ik weet zeker dat zij van deze dvd helemaal enthousiast zouden worden.

  Tamara

  (17 april 2020 - 22:11)

  ik loot voor Emma graag mee voor VOD!

  Peggy

  (17 april 2020 - 11:53)

  Mijn zoontjes vinden de buurmannen altijd reuze grappig! We maken graag kans op de dvd.

  cindy

  (17 april 2020 - 08:58)

  Leuke actie, ik loot graag mee voor de DVD.

  Nina Mol

  (17 april 2020 - 04:27)

  Ik doe graag mee voor 2 stoere jongens!

  Laura K

  (16 april 2020 - 21:46)

  Leuk! Ik doe graag mee voor de VOD om deze leuke film te kunnen kijken met de 3 jongens :D!!

  Iris

  (16 april 2020 - 21:15)

  Wat leuk. Ik doe graag mee

  Carla Konradt

  (16 april 2020 - 20:18)

  Graag op DVD. Ik heb al heel veel, dit zou een mooie aanvulling zijn. Ze blijven geweldig!

  Helena

  (16 april 2020 - 13:16)

  Leuke actie, ons zoontje van 2 is dol op buurman en buurman. Maar niet alleen ons zoontje …..papa vindt het ook geweldig hihi, vader en zoon zitten dan samen op de bank te kijken.

  marij brand

  (16 april 2020 - 08:55)

  mn kinderen (en mn man… 😉 ) zijn hier dol op! paar maanden geleden ook naar de bios geweest voor de film

  Sabrina

  (16 april 2020 - 06:26)

  O heel erg leuk voor onze kyan van 3 nu we heeeel erg veel thuis zijn helaas😊🍀🙏🏻😍

  Oma Will

  (15 april 2020 - 23:23)

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen, die het binnen zitten wel een beetje beu zijn.
  Ik denk dat deze DVD van Buurman en Buurman daar rap verandering in gaat brengen.
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee om de verveling te verdrijven.

   Renilda

   (16 april 2020 - 21:16)

   Ik loot mee voor mijn kleinkinderen

  Urszula

  (15 april 2020 - 22:10)

  Ik wil graag op DVD. Mijn zoontje is dol van de Buurman & Buurman. A, je to.

  Anton Hompe

  (15 april 2020 - 19:44)

  lachen gieren en brullen ook voor de grote en ik maak er ook een maatje van me mee blij………..want die noem ik altijd BUURMAN & BUURMAN samen met buurtjes …………ik ga voor de DVD als het mag en wens iedereen veel gezelligheid en win plezier en natuurlijk een gezond en veilig 2020 .lowing the curve & stay safe

  Heleen van der Velde

  (15 april 2020 - 18:36)

  Wat zou ik graag de DVD willen winnen; ik kan er op mijn groepen heel wat plezier mee geven en weet zeker dat deze Buurman en Buurman voor vele uren afleiding en plezier gaat zorgen!

  Jan

  (15 april 2020 - 17:56)

  Super leuk , deze Buurman en Buurman DVD. Als ouders vinden we deze zelfs al leuk om met onze kinderen te gaan bekijken.

  Marian B

  (15 april 2020 - 16:50)

  Mijn twee mannen moeten altijd heerlijk lachen om de buurmannen. Wij gaan voor de dvd.

  Heleen Haarsma

  (15 april 2020 - 16:17)

  Buurman en Buurman blijft altijd leuk om te kijken, zelfs al heb je de aflevering al gezien. Ik wil hem dus erg graag op dvd winnen! 🙂
  Duimen maarrrr

  AnnaB

  (15 april 2020 - 13:51)

  DE dvd graag voor mijn zoontje die is dol op buulman en buulman De r zeggen gaat nog niet zo goed haha

  Susanna

  (15 april 2020 - 11:54)

  Mijn neefje is gek op buurman en buurman, en zou superblij zijn met de dvd

  esther

  (15 april 2020 - 10:43)

  die 2 zijn geweldig, echt zo leuk, wij hebben wel zin in een paar uurtjes lachen en genieten

  Gea

  (15 april 2020 - 09:28)

  Wat super leuk. Ik loot graag mee!

  Linda tromp

  (15 april 2020 - 08:30)

  Heel graag voor onze twins die buurman en buurman fan zijn al vanaf baby en het geweldig vinden naar ze te kijken en mee te spelen

  janneke

  (15 april 2020 - 08:22)

  leuke actie ! Ik zou graag de DVD winnen zodat ik deze een keer met mijn neefjes kan kijken

  Wouter Fuchs

  (15 april 2020 - 08:11)

  DVD lijkt me heerlijk plezier hebben met de kinderen… Samen ontdekken en lachen!

  Willem de Wal

  (15 april 2020 - 08:06)

  Lijkt mij een hele leuke dvd voor mijn nichtje Amaly die het heel leuk vindt om naar dit soort films te kijken en dan als het ware voor de tv dan ook mee te spelen door mee te zingen en te bewegen.

  Nelly

  (15 april 2020 - 07:56)

  Ik loot graag mee voor de DVD

   Sonja Schaap

   (15 april 2020 - 18:03)

   Mochten we winnen, graag de DVD.
   Gaan we lekker met ons gezinnetje naar Buurman en Buurman kijken. Altijd erg leuk.

  R.Oosting

  (15 april 2020 - 07:28)

  genieten maar

   Jennie

   (19 april 2020 - 15:28)

   Mn kinderen liggen vaak in een deuk om Buurman & Buurman. Ik loot graag mee voor de dvd

  m chen

  (15 april 2020 - 05:50)

  Ik zal graag de film Buurman en Buurman Experimenteren Er Op Los op DVD willen winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *