Nijntje in zwart wit stoffenboekje

De bekende dierenillustraties van Dick Bruna zijn ook in zwart-wit prachtig om naar te kijken! Kijk mee naar welke dieren nijntje ziet in het nieuwe stoffen boek wat zie je in de tuin, nijntje?

zwart-wit

wat zie je in de tuin nijntje bij

Van een kever en een slak tot aan een egel; nijntje ziet allerlei beestjes in de tuin. Wat zie je allemaal bij jou in de tuin of in het park? Dit boek bevat verschillende zwart-wit illustraties en is heel geschikt voor de allerkleinsten, vanwege de sterke contrasten. Doordat het gemaakt is van 100% katoen is het ook lekker zacht en licht voor kleintjes om vast te houden en mee te spelen.

tummy time

Dankzij de stevige pagina’s kan wat zie je in de tuin, nijntje? rechtop staan. Op die manier is het ook te gebruiken om de motorische ontwikkeling te stimuleren tijdens Tummy Time. Zet het boek rechtop en leg de baby er onder toezicht op de buik voor. De baby kan het hoofdje optillen om de plaatjes te bekijken. Zo worden onder andere de nekspieren sterker.

wat zie je in de tuin nijntje poes en slak

verkrijgbaarheid

Het nieuwe zwart-wit boek wat zie je in de tuin, nijntje? is sinds maart 2024 verkrijgbaar in de boekhandel en online.

productgegevens
wat zie je in de tuin, nijntje?
ISBN 978-90-5647-959-6
13,95 euro

artikel items

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *