Nijntje op de fiets XL

Speciaal voor de Kinderboekenweek is er eenmalig een XL editie van de klassieker ‘nijntje op de fiets’ verkrijgbaar; Nijntje op de fiets XL.

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019. Dit jaar staan voertuigen centraal in het thema Reis mee! Het kinderboekenweekgeschenk is Haaientanden. Deze krijg je gratis bij besteding vanaf 10 euro bij je boekhandel.

Nijntje op de fiets XL

Nijntje op de fiets

Nijntje gaat er graag op uit. In “nijntje op de fiets’ droomt nijntje ervan om als ze wat groter is een fietstocht te maken. Dan wil ze door de bossen en over de heuvels rijden en op bezoek bij tante trijn.

In ‘nijntje op de fiets’ droomt nijntje ervan om als ze later groot is een fietstocht te maken. Dan zou ze fietsen door de bloemenvelden en het bos. En zelfs de berg op naar het huis van tante trijn. Fiets je met haar mee?

“misschien komt er wel regen
dat is wel niet zo fijn
maar fietsen in de regen
kan ook heel spannend zijn”

Het fietsavontuur van nijntje sluit perfect aan bij het motto van de Kinderboekenweek 2019 “Reis mee!”. Voor deze gelegenheid is de klassieker ‘nijntje op de fiets’ eenmalig op groot formaat verkrijgbaar. Zo wordt voorlezen nóg leuker!

Het boek is zo herkenbaar, de herkenbare Nijntje kleuren en het konijntje met het kruisje als neusje en mond. De letters zijn zonder hoofdletters en dik gedrukt. Heel goed herkenbaar voor kinderen die beginnen met lezen.

Ik ben gek op Nijntje en mijn kinderen ook. Tegenwoordig koken we ook vanuit het receptenboek/ kookboek van Nijntje.

Nijntje op de fiets XL

De XL editie van dit boek is per direct verkrijgbaar in de boekhandel en online. Ik heb hieronder een linkje naar bol.com toegevoegd.

nijntje op de fiets, XL editie
ISBN 978-90-5647-807-0
8,95 euro

Speciaal voor de Kinderboekenweek brengen wij deze populaire titel eenmalig uit op groot formaat, maar het kleine formaat blijft ook gewoon nog beschikbaar.

Meer boeken van Nijntje:

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nijntje op de fiets
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Nijntje op de fiets XL

  • 29 januari 2020 om 21:44
    Permalink

    Lijkt mij een heel leuk boek om te gebruiken in mijn kleuterklas. Wie is er nu niet dol op Nijntje.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *