Nijntje op reis kinderservies van Rosti Mepal

What's on mama's mind rosti mepalRosti Mepal introduceerde eventjes terug het nieuwe kinderservies Nijntje speelt in de shop. Het kinderservies dat ik ook heel erg leuk vind, is Nijntje op reis. Toevallig ben ik nu op reis. Een heerlijk weekendje Center Parcs. Perfete timing om het eens over dit kinderservies te hebben dus.

De kleurrijke vierdelige kinderset bestaat uit een plat bord, een papbord, een kinderglas en mok.

Toen onze kleine man 12 maanden was zijn wij zijn fles gaan afbouwen en hem melk en water gaan aanbieden in een beker met twee oren. Hij is nu 19 maanden en drinkt al enige tijd zelf uit onder andere het kinderglas van Nijntje, zonder oren dus. Hij kan het glas al netjes op tafel zetten en soms loopt hij er ook stukjes mee, waarbij hij heel voorzichtig stapjes zet en het glas goed rechthoudt. Maar leidt hem niet af, want dan kan het er zo overheen plensen.

What's on mama's mind - bordje Nijntje speelt 5Wat ik heel leuk vind aan de kinderserviezen van Rosti Mepal, is dat je ze in een mooie geschenkverpakking krijgt, waardoor het een erg leuk kraamcadeau is. Een tijdje terug heb ik deze zelf ook cadeau mogen doen aan een teamgenootje. Altijd geschikt als kraamcadeau of als de kleine jarig is.

What's on mama's mind - kinderservies nijntje op reis rostiIk vind het een reuze leuke ontwikkeling dat een kleintje mee-eet aan tafel met dezelfde gerechten als jij. We houden wel rekening met gebruik van bijvoorbeeld zout. Gebakken aardappeltjes doen wij bijvoorbeeld geen zout meer overheen. In eten zit vaak al genoeg zout.

We zorgen ervoor dat ons kleintje elke dag goed groenten en fruit binnenkrijgt. Maar iets ongezonds mag af en toe best. Pizza vindt hij ook lekker en vorige week aten we spareribs. Hij heeft heerlijk zitten smikkelen.

Dit kinderservies kost € 19,95 in de Rosti Mepal shop.

 

 

 

 

Opgestuurd artikel klein

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Nijntje op reis kinderservies van Rosti Mepal

  Debby Riemens

  (9 september 2015 - 22:01)

  Wat een leuk setje is dit. Mijn kleine man mag nog geen hapjes, maar wil wel nog een leuk kindersetje voor later.

  Saskia

  (6 september 2015 - 17:44)

  Leuk setje is dit inderdaad. Mijn zoontje heeft dit gehad op zijn eerste verjaardag. Hij is nu drie en we hebben er nog steeds veel plezier van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *