Nijntje strandartikelen bij de Etos

Zon, zee, strand en scheppen maar! Haal de emmertjes, schepjes en harkjes maar te voorschijn, want het wordt strandweer. Vandaag is het al lekker, maar na vandaag wordt het HOT HOT HOT!!

Noordzee Resort LARGO Vlissingen

Kinderen zijn gek op het strand, daar kwamen we vorige week in Zeeland wel weer achter, toen we daar een lang weekend doorbrachten. Zo gauw we het zand aanraakten, hadden we geen kind meer aan onze peuter en kleuter. Scheppen, harken en emmertjes water vullen.

Strandartikelen van Nijntje

Nijntje strandspeelgoed bij de Etos

Nijntje is een echte kinderheld, dus die doet het ook goed op onze strandspullen. Superleuk is dit strandsetje, welke momenteel onder andere verkrijgbaar is bij de Etos.

Nijntje strandspeelgoed bij de Etos

Met een emmertje en een schepje rennen de kinderen op het strand af. Graven in het zand is een geweldig leuke bezigheid. Een zeefje, een schepje en een harkje, dat samen met het emmertje is een heel leuk cadeauidee voor kinderen die met dit mooie weer jarig zijn. Welk kindje is er nou niet gek op, ga je niet naar het strand? Dan lekker in de zandbak!

Zwemspullen; strandbal en zwemband van Nijntje

Nijntje strandspeelgoed bij de Etos

Nog meer moois voor de zomer. Een strandbal en zwemring, bij strandweer hoort namelijk ook water. Geniet van het mooi weer!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nijntje bij Etos
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Nijntje strandartikelen bij de Etos

  MamaBoss

  (28 juni 2019 - 20:34)

  Oh, super leuke items van Nijntje.. ik ga eens even gluren bij de Etos.
  Dankjewel voor de tips

   mamasmind

   (30 juni 2019 - 19:54)

   Wat een leuk berichtje, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *