Nintendo Switch Just Dance 2018 met kinderen

Hoe leuk is het om spelletjes te kunnen doen met je kinderen. Hoe ouder ze worden hoe meer spelletjes er leuk worden om te spelen. Onze kinderen zijn gek op beweging. Fietsen, rennen, buitenspelen, maar ook gek op knutselen en bouwen met duplo en lego. We hebben genoeg om ons mee te vermaken. Inmiddels zijn ze ook bekend met de Nintendo Switch. Om te bouwen gebruiken we Nintendo Labo, maar om te dansen natuurlijk Just Dance 2018.

nintendo switch just dance 2018

Just Dance 2018

Ik ben heel erg enthousiast over deze game. Het is namelijk heerlijk energiek. Je bent echt fysiek bezig en je kan er zelfs spierpijn van krijgen. Just Dance heeft diverse hits waarop je kunt mee dansen, voor zowel jezelf als je kinderen. Het is ook erg makkelijk om te snappen wat je moet doen, waardoor zelfs mijn dochtertje van 2 jaar mee danst bij dit spel.

De bedoeling is redelijk eenvoudig. Je volgt het figuur op je scherm en dan met name de rechterhand. Je houd je controller ook in de rechterhand. De Nintendo Switch is wat dat betreft vergelijkbaar met de Wii. En je volgt de bewegingen. Hoe beter je nadoet wat op het scherm gebeurd, hoe hoger je score. Je kan het alleen spelen of tegen elkaar. Tegen elkaar is natuurlijk het leukst, want wie gaat er winnen. Kijk wel uit dat je elkaar niet neerslaat, want soms heb je ineens een mep tegen je oor te pakken van je tegenspeler.

nintendo switch just dance 2018

Ik had na de eerste keer Just Dance echt spierpijn in mijn armen de volgende dag. Het is dus ook meteen een goed work-out. Daarom vind ik het ook erg leuk als de kinderen een computerspel doen, dat ze dan zoiets doen. Je bent echt in beweging. Buitenspelen is belangrijk, maar het is natuurlijk niet altijd zulk lekker weer dat je de dag kan spenderen in de tuin.

Mijn zoontje van vier jaar kon de bewegingen echt erg goed na doen, terwijl ik hem verder, in tegenstelling tot mijn dochtertje, niet vaak zie dansen. Hij vond het superleuk. Wel merkte ik dat hij soms zijn concentratie verloor. Een liedje mag van hem ook wel 30 seconden duren, dan is de volgende aan de beurt.

nintendo switch just dance 2018

Just Dance 2018 is voor ons een echt succes, we gaan helemaal in shape en fit de zomer in!

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nintendo Switch Just Dance 2018
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *