Nintendo Switch – Knockout home fitness – PEGI-leeftijd: 3

Met de avondlockdown zit sporten er ’s avonds even niet in voor mij. Ik ga nog weleens een rondje hardlopen, maar het liefst sta ik toch op het hockeyveld. Gelukkig heb ik een alternatief voor thuis, waar ik geen uren mee bezig hoef, maar wat je gewoon op de Nintendo Switch kunt doen. Voor de tv doe ik mijn home fitness moves gewoon in de woonkamer.

Ook een goed voornemen voor het nieuwe jaar! Vanuit huis sporten. Het is supermakkelijk om eventjes de Nintendo erbij te pakken en de oefeningen te doen, je hoeft geen uur te sporten, je kan ook even 10 minuten aan de slag op je eigen niveau. Daarbij heb je ook voldoende keuze uit diverse sporten, je kan kiezen voor een vechtsport maar je kan bijvoorbeeld ook alleen je buikspieren gaan trainen. Kortom, laat je begeleiden door de trainers op een niveau en gebied dat je zelf kiest.

nintendo knock out home fitness

Knockout home fitness

Thuis word je fit met full body fitness van Knockout home fitness, de training is gebaseerd op martial arts. Je speelt het spel door de joy cons gebruiken, in elk hand houd je er eentje vast tijdens je workout. De oefeningen zijn ontworpen door vechtsport experts, van boksen tot kung fu en ik kan je verzekeren, daar blijf je wel fit mee.

Je kan zelf de intensiviteit kiezen die bij jou en je agenda past. We hebben vaak maar weinig tijd voor de oefeningen, althans in mijn geval. Werken, kinderen, huishouden, je kent het wel. En ik moet zeggen dat ik er ook geen uur mee bezig wil zijn. Er zitten heel efficiënte fitness oefeningen tussen, die nog leuk zijn om te doen ook. Wel zwaar, dus een garantie dat je gaat zweten en een grote kans op spierpijn de volgende dag.

Fitness game met bijna echte trainers

Het sporten doe je natuurlijk met goede muziek erbij en echte trainers. Nou ja echt? De oefeningen in Knockout Home Fitness worden uitgelegd door trainers die danig vormgegeven zijn dat ze er heel realistisch uitzien. Net als alle bewegingen en hun stemmen. Het lijkt net alsof je gewoon in de sportschool staat met je eigen personal trainer erbij!

Wat kun je verwachten van knockout home fitness voor Nintendo Switch?

  • 60 work-outs voor zowel beginners als gevorderde sporters
  • Gebruik stoten, ellebogen, knieën, trappen om actief bezig te zijn
  • Vier Personal Trainers staan klaar om jou te helpen je individuele doelen te bereiken
  • Calorie-verbrandende oefeningen op basis van (kick)boksen, karate, kung fu, Muay Thai, taekwondo en capoeira
  • Kies volwaardige trainingsprogramma’s of voor de 3-minuten fitness-modus bij weinig tijd
  • Gebruik overzichtelijke rapportages en volg jouw progressie
  • Keuze uit meer dan 25 verschillende muzieknummers, variërend van dance tot rock tot hip-hop!

My Report – jouw sportoverzicht op de game

Op de game zit een functie waar je lichaamsgewicht en lengte kunt invoeren, zo kan het spel zien wat jouw BMI is en ook berekenen hoeveel calorieën je verbruikt per oefening. Het is ook leuk om van te voren (voordat je start met het fitness programma) te weten wat jouw omvang is, zodat je later kan terugkijken hoe dit verandert is, sinds het gebruik. In My Report kun je terug zien wat je aan sport hebt gedaan de afgelopen tijd met je Knockout Home Fitness en dus ook hoeveel calorieën je daarbij verbrandt hebt.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *