Nintendo Switch: Pool party – PEGI 3

In mijn tienertijd heb ik heel veel uren door gebracht in het biljardcentrum in de stad. Daar ging ik met mijn vriendinnen dan een potje poolen. Onlangs hadden wij in ons vakantiehuis ook een pooltafel staan en ben ik met mijn kinderen (10 en 8 jaar) ook gaan poolen. Na een week regelmatig een potje spelen hadden ze het aardig in de vingers. Vooral mijn zoontje van 10 jaar die had de smaak te pakken. Dus toen ik hem vroeg of hij pool party op de nintendo switch wilde spelen toen riep hij volmondig ja! Hij heeft het spel dan ook uitvoerig getest.

artikel items

Nintendo Switch: Pool party – PEGI 3

pool party nintendo switch

In de game strijden spelers tegen elkaar in diverse chaotische, op fysica gebaseerde sport- en brawlgames. Spelers hebben de mogelijkheid om met maximaal vier vrienden in lokale multiplayer of solo de strijd aan te gaan om de beste poolspeler te worden. 

Bekijk de trailer hier op YouTube:

Een dynamische partygame vol chaos en plezier -persbericht-

In Pool Party strijden spelers tegen elkaar in diverse chaotische, op fysica gebaseerde sport- en brawlgames. Dit kunnen ze samen doen met maximaal vier vrienden in een lokale multiplayer-modus om de beste poolspeler te worden. Tevens is het ook mogelijk om solo de strijd aan te gaan. Spelers hebben de mogelijkheid om hun eigen poolbal van hun favoriete kleur en ontwerp te voorzien en samen met vrienden te strijden voor de overwinning. 

De poolballen zijn niet alleen schattig, maar ook verrassend atletisch. Ze bereiken ongekende snelheden terwijl ze in recordtijd door de arena rollen en stuiteren. Of men nu medespelers naar de andere kant van de arena lanceert of met een perfecte gerichte stoot een rivaliserende poolbal dwarsboomt, chaos en plezier wordt gegarandeerd met Pool Party

Spelers hebben de mogelijkheid om met maximaal vier vrienden in lokale multiplayer of solo de strijd aan te gaan. Daarbij kunnen bots toegevoegd worden om de teams aan te vullen of vaardigheden verder te oefenen. Pool Party is makkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen. Iedereen kan meedoen aan de diverse spelmodi, waaronder: 

pool party nintendo switch
  • Pool: Spelers scoren punten door ballen van hun eigen kleur in de pockets te stoten, waarbij ze moeten oppassen er niet zelf in te vallen.
  • Tennis: Scoor punten door de bal alleen of met z’n tweeën over de baan te stoten.
  • Sumo: Schoppen is niet toegestaan! Duw de andere spelers in het water door tegen ze aan te botsen. 
  • Football: Met één of twee spelers per team schiet men de bal in het doel van de tegenstander om te scoren – of duw tegenstanders opzij om de weg naar het doel vrij te maken.
  • Idol: Spelers scoren punten door een totem op te pakken en zo lang mogelijk vast te houden. Terwijl ze dit doen worden ze achtervolgd door tegenstanders die de totem af proberen te pakken.
  • Jinxed: Een van de spelers is vervloekt! Stoot, duw of schop de andere spelers en geef de vloek door. Wanneer de tijd om is, verliest de vervloekte speler en zoekt de vloek een nieuw doelwit. Degene die als laatste overblijft wint!
  • Free-For-All: Stoot tegenstanders in de pockets en probeer als laatste over te blijven.
  • Tournament: Speel een mix van verschillende spelmodi en wordt de ultieme Pool Party-kampioen. 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *