Nintendo Switch spellen 2022

Ben je op zoek naar de leukste spellen voor de Nintendo Switch? Ik hield vorige jaren al een overzicht bij van de Nintendo Switch spellen 2020 en Nintendo Switch spellen 2021. Ik houd hier een overzicht bij van de leukste nieuwe releases van 2021. Hierbij zie je met name spullen voor de leeftijdscategorie vanaf 3 jaar en vanaf 7 jaar volgens Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. Hieronder leg ik uit hoe dat systeem werkt. In het kort is het de minimale leeftijd per spel waarvoor het spel geschikt is, dus een soort van kijkwijzer voor de spelcomputer.

Onderaan vind je een overzicht met het laatste Nintendo Nieuws.

PEGI 3

Just Dance 2022 – PEGI 3

just dance 2022

Just Dance 2022 -de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden*. Dans op meer dan 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 700 extra tracks via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits als ‘Happier Than Ever‘ van Billie Eilish, ‘Don’t Go Yet‘ van Camila Cabello en ‘good 4 u‘ van Olivia Rodrigo, tot heerlijke throwbacks als ‘I’m Outta Love‘ van Anastacia en ‘Rock Your Body‘ van Justin Timberlake. Vanaf 9 december 2021 speelt iedereen in de Benelux ook nog eens op de nieuwste single van K3: ‘Waterval‘! De volledige tracklist van Just Dance 2022 is te vinden in de bijlage van dit persbericht. 

Alle Just Dance 2022-spelers genieten van één maand gratis toegang tot Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 700 extra tracks. Daarnaast genieten spelers van de Just Dance-klassiekers, waaronder de World Dance Floor-, Kids-, Sweat- en Coöp-modi.  

Just Dance 2022 is verschillende creatieve samenwerkingen aangegaan om spelers een nieuwe Just Dance-ervaring te bieden. Zo zijn er onder leiding van een nieuwe Creative Director dynamische en meeslepende universa gecreëerd met de hulp van onder andere Todrick Hall (beroemde zanger, choreograaf en YouTuber), Ayo & Teo (TikTok-fenomenen) en de getalenteerde dansers van de 1M Studio en K/DA. Daarnaast begint Camila Cabello op 12 november een grote nieuwe TikTok Challenge met haar nummer ‘Don’t Go Yet‘. Volg alle ontwikkelingen rondom deze activatie via de hashtag #JustDanceItOut. 

Na de succesvolle toevoegingen van ‘10.000 luchtballonnen‘ in Just Dance 2020 en ‘Dans van de Farao‘ in Just Dance 2021, komt Just Dance 2022 met het gloednieuwe ‘Waterval‘! Deze single is de eerste track van K3 in de nieuwe samenstelling na K2 zoekt K3. De track is gratis speelbaar voor iedereen in de Benelux vanaf 9 december 2021. 

Een andere primeur voor de game is de introductie van een Digital Deluxe Edition en Ultimate Digital Edition op alle platformen. Beide versies bevatten de basisgame, waar de Digital Deluxe Edition wordt aangevuld met 4 maanden Just Dance Unlimited en de Ultimate Digital Edition met wel 13 maanden Just Dance Unlimited! 

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen. Maak van een telefoon een controller en speel met zes spelers tegelijk op alle beschikbare platformen. De Just Dance Controller App is gratis beschikbaar op iOS en Android. 

Just Dance 2022 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Stadia, onder andere op de Ubisoft Store.  

*Bron: NPD, GfK & GSD. 

Monopoly Madness – PEGI 3

Wil je de nieuwe Mr. Monopoly worden? Dan heb je geluk! Onze favoriete vastgoedmagnaat gaat op een welverdiende vakantie en hij zoekt een tijdelijke vervanger. De selectiemethode? Een race om roem en rijkdom. Deze keer zijn de regels iets veranderd. MONOPOLY Madness introduceert voor de allereerste keer de MONOPOLY-ervaring in de arena. Zwerf door de chaotische straten van Monopoly Stad, verzamel grondstoffen, koop en upgrade eigendommen, maak ruzie met je tegenstanders en ontwijk hun trucs zodat jij de rijkdommen wint. This is Madness!

Spel van Ubisoft: spel is in het Engels met Nederlandstalige ondertiteling

PEGI 7

Kirby en de Vergeten Wereld – PEGI 7

Kirby en de Vergeten Wereld introduceert ook Waddle Dee-dorp. Dit dorp functioneert als de centrale uitvalsbasis voor dit avontuur en wordt steeds verder ontwikkeld naarmate er meer Waddle Dee’s zijn gered. Zo gaan er steeds meer winkels open en komen ook de favoriete games van de stadsbewoners beschikbaar. Kirby kan zelfs een handje gaan helpen in de Waddle Dee-cafetaria. Daar moeten spelers de bestellingen van klanten snel bereiden om ze tevreden te houden en steeds hogere scores te halen. Wanneer spelers online gaan, kunnen ze gegevens van andere spelers bekijken, zoals het totaal aantal Waddle Dee’s dat wereldwijd is gered en de populairste kopieervaardigheid van dat moment.**

Dit jaar wordt ook de 30e verjaardag van de Kirby-serie gevierd – wie in de feestsfeer wil delen kan hier een bureaubladachtergrond downloaden: http://kirby.nintendo.nl

Kirby en de Vergeten Wereld verschijnt op 25 maart voor de Nintendo Switch. Een gameplay-trailer toont de nieuwe en terugkerende personages, kopieervaardigheden, spelmogelijkheden en kleurrijke locaties.

Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem

Nintendo of Europe GmbH is lid van de ISFE, de Interactive Software Federation of Europe. Dit betekent dat alle spellen die in Nederland en België door Nintendo worden uitgegeven onderworpen worden aan een vrijwillige keuring volgens het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. PEGI staat voor Pan European Games Information.

Het PEGI-systeem is opgericht in 2003 om Europese ouders te helpen goedgeïnformeerde beslissingen te nemen over het kopen van interactieve spellen en ervoor te zorgen dat minderjarigen niet worden blootgesteld aan spellen die ongeschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. Het initiatief wordt ondersteund door grote spelsysteemfabrikanten zoals Nintendo, maar ook door Europese uitgevers en ontwikkelaars van interactieve spellen.

Onderverdeeld in PEGI: 3, 7, 12, 16 en 18.

Pokémon Legends: Arceus – PEGI 7

pokemon arceus

Ontdek een wondere wereld als nooit tevoren in Pokémon Legends: Arceus. Observeer, vang en onderzoek Pokémon uit een lang vervlogen tijdperk van Sinnoh om de eerste Pokédex van de regio samen te stellen in Pokémon Legends: Arceus voor de Nintendo Switch!

Pokémon Legends: Arceus zet het vertrouwde concept van de Pokémon-games compleet op zijn kop. Het avontuur speelt zich af in het uitgestrekte natuurschoon van de regio Hisui in een lang vervlogen tijd toen mensen en Pokémon zelden in goede harmonie samenleefden. Aan jou de taak om deze wereld met zijn vele Pokémon te ontdekken.

Aan het begin van je reis om de eerste Pokédex van de regio te maken kun je kiezen uit Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner-Pokémon. Een professor heeft deze Pokémon op verschillende excursies in andere regio’s gevonden en ze naar Sinnoh gebracht. Met wie begin jij je avontuur? Na verloop van tijd krijgt het gebied Hisui de naam Sinnoh, een regio die je wellicht goed kent van de recente Pokémon-games: Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl

Nintendo Switch nieuws 2022

9 december 2021: Just Dance 2022 nieuws

Dans vanaf vandaag op spikslinternieuwe K3-hit Waterval in Just Dance 2022

Just Dance 2022 voegt vandaag het gloednieuwe nummer Waterval van K3 toe aan de lijst van nummers om op te dansen. Het nummer Waterval van K3 is niet alleen volledig nieuw, maar het is ook de eerste single van de zanggroep in de nieuwe samenstelling met Julia, die de harten van de juryleden en kijkers wist te stelen in het kijkcijferkanon ‘K2 Zoekt K3’. De implementatie van Waterval volgt na het succes van de nummers ‘10.000 luchtballonnen’ en ‘Dans van de Farao’ van K3 in eerdere Just Dance-games.

Waterval is een enorme hit: het nummer wist in enkele dagen tijd al meer dan een miljoen views te halen op YouTube en ging viraal op TikTok. Het uiterlijk van de in-game coaches is zeer realistisch vormgegeven om de echte zangeressen zo precies mogelijk te vertegenwoordigen. Hierdoor zullen fans van K3 hun idolen niet enkel herkennen aan de iconische Waterval-jurken, maar ook aan hun gelaat!

”We zijn super blij en trots dat we het assortiment aan Nederlandstalige nummers in Just Dance verder kunnen uitbreiden met Waterval! Het belang van het toevoegen van lokale tracks aan onze games blijft zichzelf bewijzen met elke nieuwe aanvulling. Bij Just Dance draait het natuurlijk allemaal om plezier voor iedereen, dus het is erg fijn dat de Nederlandse en Belgische fans van K3 hun hart kunnen ophalen met deze gloednieuwe content.”, aldus Marcel Keij, Marketing Directeur bij Ubisoft Benelux.

Just Dance is de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden*, met meer dan 135 miljoen spelers en meer dan 70 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld. Just Dance 2022 is reeds verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en Xbox One.


*Bron: NPD, GfK & GSD.

Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *