November

Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. Klink ik nu heel erg oud? Maar ik ervaar het echt zo. Het jaar is al bijna om, het is weer december. Deze maand gaat voor mijn gevoel altijd extra snel door alle feestdagen. Mijn kleintje gaat al richting de twee maanden en mijn iets minder kleine kleintje gaat richting de 2 jaar. Poeh, twee! 4 januari is het al zo ver.

November was een drukke maand. Die eerste weken met een kleintje zijn altijd even zoeken en wennen aan elkaar. Sommige dingen ben je vergeten en het ene kleintje is het andere kleintje natuurlijk niet. Daarnaast zitten we natuurlijk in een nieuw huis, in een nieuwe wijk dus ook dat is wennen.

Onze weekenden waren we bezig met klussen en opruimen en tussendoor kwam ook nog eens kraambezoek. Dat maakte helemaal dat de weken voorbij vlogen. De maand was vermoeiend, met korte nachten en drukke dagen. Een dreumes die wat extra aandacht nodig had (terecht) en een baby’tje die verzorgd en vertroeteld moest worden. Het was een maand waarin we enorm hebben genoten. Van ons mooie nieuwe huisje en onze mooie lieve kindjes.

Omdat ik afgelopen maand zulke lieve foto’s heb gemaakt, vond ik dat er in dit blogje wel een mooi overzichtje mocht. Dus vandaag een blog in beeld van hoe ik mijn november voelde, beeld zegt meer dan woorden toch?!:

What's on mama's mind collage november 2015

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *