Nuby fopspenen in de vorm van vlindertjes

Nuby heeft superleuke fopspenen in de vorm van vlindertjes. Ik had ze nog niet eerder gezien, maar ik kan het niet laten om ze met jullie te delen.

Slapen met een speentje

Mijn dochtertje van twee jaar heeft nog een fopspeen als ze gaat slapen. Samen met het konijn is dat haar ultieme bedtijdgeluk, haha. Ze was dan ook dolgelukkig toen ze deze speentjes kreeg. Ze zien er heel anders uit dan de meeste speentjes. Doordat ze in de vorm van vlindertjes zijn gemaakt. Ze lijken wel groot, maar de ruimte om doorheen te ademen is veel groter dan bij de meeste speentjes. Dat is wel erg prettig, vooral als ze verkouden zijn, haha.

Ze zien er in elk geval superleuk uit en mijn dochtertje van twee jaar is er dolgelukkig mee. Nu wordt stoppen met foppen nog moeilijker, haha. Ze krijgt nog altijd een speentje als ze ‘s nachts gaat slapen. Ze is er helemaal verkikkerd op, maar ze weet dat ze hem ‘s morgens in haar bedje moet leggen, samen met het konijn. Overdag krijgt ze het speentje niet, tenzij ze heel moe is en nog even wil rusten. Helaas is ze al enige tijd (veel te vroeg) gestopt met haar middagslaapje.

Fopspeen

nuby fopspeen

3D Paci Pals Fopspeen

De 3D Paci Pals fopspeen 6 – 18 maanden en de variant voor 18+ maanden zijn qua uiterlijk vrijwel hetzeflde. De speen heeft de vorm van een vlinder en het middenstuk is een lieveheersbeestje. Er is een paarse of roze variant. Je hebt ook een bijtje of schildpad, met een blauwe en gele ring. Maar volgens mij zijn die momenteel niet op voorraad, want die kwam ik nergens meer tegen. De Nuby Paci Pals Fopspeen Vlinder beschikt over een ovale speen met gepatenteerde nopjes. De nopjes ondersteunen de uitkomende tandjes. Het heeft veel luchtcirculatie wat komt door het open schild. De fopspeen bevat geen bisfenol A.

nuby fopseen

Eigenschappen
Ovalen speen met nopjes
Open schild
Bevat geen bisfenol A

De fopspenen kosten ongeveer € 6,45 en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij bol.com: Nuby fopspeen vlinder

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *