O’Baby by Pauline – Opgroeiboek

Het nieuwste invulboek in deze serie, waarin je alle mijlpalen van je peuter vanaf 1 tot 4 jaar vastlegt; O’Baby – Opgroeiboek. Een prachtig boek vol info, tips en weetjes. Natuurlijk is er veel ruimte voor foto’s en andere herinneringen aan deze bijzondere tijd!

Pauline Oud opgroeiboek

Ken je de nieuwe lijn invulboeken van Pauline Oud: O’Baby by Pauline? Deze invulserie speelt in op de huidige trend naar meer eenvoud:

Pauline Oud opgroeiboek

De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust, maar met Pauline’s herkenbare illustratiestijl. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken is in leer: een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label De vragen en tekst zijn herzien en voor deze serie genderneutraal

Ik vind de details echt prachtig. Het is een heel mooi boek, niks saais, maar stoer en vol fijne details.

Pauline Oud opgroeiboek

Pauline kreeg in de loop der jaren zoveel aanvragen van mama/mama gezinnen, papa/papa gezinnen, samengestelde gezinnen en adoptieouders, dat het tijd was voor een genderneutrale invulserie. Naast een invulpagina voor mama en papa zijn er twee invulpagina’s voor … (zelf in te vullen door 2e mama, 2e papa etc). Daarnaast heeft Pauline de tekst zoveel als het kan genderneutraal gehouden, dus niet: ‘papa vind’ of ‘mama vindt’, maar: ‘jullie vinden’, ‘mijn ouders vinden’. Op deze manier zijn de boeken invulbaar in elke situatie.

Pauline Oud opgroeiboek

Een opgroeiboek is heel leuk om bij te houden, of met terugwerkende kracht in te vullen. Hopende dat je het nog allemaal herinnerd. Het geeft je een mooi compact overzicht, vol prachtige herinneringen van de eerste jaartjes van je kleintje.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Pauline Oud O'baby opgroeiboek
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *