Ontdek Hasbro – het nieuwste speelgoed

Vorige week woensdag was ik uitgenodigd samen met mijn dochtertje op het kantoor van Hasbro, samen met een heleboel andere bloggers en vloggers. Net als vorig jaar, toen was #ontdekhasbro met het thema Schattenjacht. Nu was het thema het wondere woud. We aten er goudenappels, alleen kindjes werden tovenaars en er was een magier. Het was een heerlijk middagje.

Hasbro #ontdekhasbro

Wij mochten op ontdekkingstocht langs al het nieuwe speelgoed van Hasbro. Twee uur lang hebben wij ons kunnen verwonderen aan al het moois.

Hasbro #ontdekhasbro

Hasbro heeft ontzettend veel speelgoed en spelletjes. Ook zijn ze dit jaar weet weer twee keer genomineerd voor Speelgoed van het jaar. Dit keer met Bob Bilnaad en Cubby de beer in de categorie 4 en 5 jaar.

Ik nam je via Instagramstories (wellicht) al mee, maar ook via deze weg laat ik je zien wat we allemaal voor speelgoedtrends hebben gezien. Doe inspiratie op voor Sinterklaas of kinderverjaardagen. Er is jongensspeelgoed en meisjesspeelgoed, van jong tot oud.

Hasbro #ontdekhasbro

Ik neem je mee langs al het speelgoed en de spelletjes die ze woensdag toonden aan ons. Bij elk merk haalden wij een stempeltje op, zodat je zeker wist dat je de complete tour had gedaan. Het hele kantoor was omgetoverd tot een speelparadijs.

Cubby de beer

Hasbro Cubby de beer #ontdekhasbro

O, o, o, die Cubby, favoriet bij elke kleine bezoeker van het #ontdekhasbro event. Want, wat is die beer schattig en zacht. Geweldig, niet voor niks dat Cubby is genomineerd voorSpeelgoed van het Jaar 2019 (categorie 4 en 5 jaar). Ik denk dat deze op veeeeel verlanglijstjes gaat komen voor Sinterklaas 5 december.

Cubby de beer van FurReal

FurReal is het wereldmerk gespecialiseerd in interactief dierenspeelgoed. Dit jaar verrast FurReal met een levensechte berenwelp. Cubby de beer is zo interactief dat je denkt dat je een echt babybeertje verzorgt. Hij speelt kiekeboe en vindt het heerlijk om gekieteld en geknuffeld te worden. Als je op zijn grappige neusje blaast, gaat hij snuffelen en moet hij spontaan niezen! Cubby heeft een honingpotje waar hij uit eet en drinkt. Ook kan je zijn zachte vacht kammen. De accessoires; beker, kam en eten, kunnen heel handig in elkaar geklikt worden. Cubby heeft wel 100 geluids- en bewegingscombinaties waaronder een slaapmodus met muziekjes en natuurgeluiden die kindjes helpen om rustig in slaap te vallen.

Zelf kan Cubby trouwens ook heel gezellig en genoeglijk snurken. Cubby de beer is zo het perfecte dierenvriendje om voor te zorgen en om uren mee te spelen.

Cubby de beer #ontdekhasbro

Uit het juryrapport van Speelgoed van het Jaar: “Cubby voelt heerlijk zacht aan… heeft een goede mimiek, bewegingen die er heel echt uitzien en … Cubby nodigt uit totverzorgen. Zijn bewegingen roepen warmte en sympathie op, goed voor de ontwikkeling van empathie en pro-sociaal gedrag. Een fijn maatje voor kinderen die behoefte hebben aan warmte en hechting”.

Leeftijd: 4+
Consumentenrichtprijs: €99,99

Play-Doh

Dit najaar introduceert Play-Doh verrassende Kitchen-sets en het totaal nieuwe Play-Doh Wheels, in bouwthema. Een van de Play-Doh Kitchen-sets trok meteen de aandacht van, bijna elk, meisje dat binnen was op het Hasbro event. Er stond namelijk een heel grote Eenhoorn, die ijsjes van klei uitpoept! Fantastisch toch. Maar, ik was ook erg onder de indruk van de Play-Doh weels klei. Het lijkt echt zand, met de glitters er in. Zwarte en bruine klei vol glitters, erg tof.

Play-do Hasbro #ontdekhasbro

Zelf hebben we de Play-Doh pizzaset meegekregen naar huis. Dus hier bakken we genoeg kleipizza’s de komende tijd!

Play-Doh Kitchen-creations

Bij Play-Doh gaat elke volwassene wel even glimlachen; de unieke geur, die kleuren! Als jonge ouder kan je weer naar hartenlust de zachte klei door je vingers laten gaan. Want wat is er knusser dan samen met je kind een half uurtje je fantasie de vrije loop laten? Een oranje kat met 8 poten, of paarse kaas op je pizza? Met Play-Doh kan dat allemaal. Daarbij is Play-Doh ook nog eens superveilig, want op deegbasis.
Niet zo vreemd dat veel jonge ouders voor Play-Doh kiezen voor die gezellige momenten samen met de kinderen.Dat het de makers van Play-Doh ook niet aan fantasie ontbreekt, bewijzen ze dit najaar met drie smakelijke speelsets uit de serie Kitchen Creations.

Play-Doh Pizza Chef

Met deze speelgoedoven kan hetfoppizzafeestjeop elk moment losbarsten. Geen batterijen of stroom –je hebt alleen je fantasie nodig! Stempel in de oven een Play-Doh-pizzabodem en versier hem naar eigen smaak. Bestrooi je foppizza met kaas uit de rasp en allerlei grappige toppings die je maakt met de vormpjes op de oven, zoals namaaksalami, gekke groenten en nog veel meer. Als je klaar bent, leg je de Play-Doh-pizza op de pizzaschep of de op pizzaschaal en snijd je hem met het steekvormpje in puntjes. Consumentenrichtprijs: € 24,99

Deze speelgoed-pizzaset bevat vijf kleuren Play-Doh, inspiratiekaarten en onder andere een kaasraspen pizzasnijder.

Play-Doh Popcorn Party

Plop…plop…plop… Eindeloos plofplezier met poppende popcorn! Deze speelgoed-popcornmaker heeft alles wat je nodig hebt om creatieve Play-Doh-popcornkunstwerkjes te maken. Je mag kiezen: wil je een kleine, medium of grote bak? Daarna meng je de popcorn met grappige nepsnacks.Met de stempels en vormpjes maak je namaakpretzels, fopsnoepjes en nog veel meer. Vergeet niet om er met de siroopschenker nog een scheutje siroop of boter aan toe te voegen!

Play-DohPopcorn Party maakt van een middagje thuisbios een echte belevenis.
Consumentenrichtprijs: € 20,99

De Popcorn Party bevat zes potjes Play-Doh, twee inspiratiekaarten en veel accessoires.

Play-Doh Kleur Explosie

Je gelooft je ogen niet met deze klei-innovatie van Play-Doh; terwijl je de Doh kneedt of uitrolt ontstaan er kleine kleurexplosies in de klei. Zo maak je onverwachte en prachtige kleursliertjes en kleurmengsels in je werkjes.Zo blijft Play-Doh telkens weer vernieuwen!
Consumentenrichtprijs: € 8,99

Play-Doh Wafelijzer

Met de nieuwe Kleur Explosie Doh en een wafelijzer creëerje super trendy ijsjes! Rol de Doh uit en draai er zwierige rolletjes vanmet kleurige swirls. Met het wafelijzer druk je allerlei leuke wafelvormen uit: een hoorntje, een bakje, of een tacovormbijvoorbeeld. Coole toppings maak je met de vormpjes op het wafelijzer, of je verzint ze lekker zelf natuurlijk! Toefje slagroom erop en klaar is je super-de-luxe ijsverrassing! Consumentenrichtprijs: € 19,99
Met veel Play-Doh, waaronder speciale kleurexplosie Doh, inspiratiekaarten, ijsbakjes en nog meer accessoires

Tootie, de Drollendraaiende IJseenhoorn

Tootie, de hilarische eenhoorn van Play-Doh, doet niets liever dan ijsdrolletjes draaien. Als je haar manen naar beneden drukt, gaat ze aan de slag. Met de beentjes in de lucht, begeleid door harpmuziek, fabriceert ze de meest magische ijsjes. Maar pas op; soms gaat dat gepaard met een scheetje… In deze grappige speelset vind je speciale kleurexplosie-klei om knotsgekke en kleurrijke klei-ijsjes mee te maken. Net echt! Tootie is een magisch, grappig en creatief cadeau dat het hele gezin laat lachen!Consumentenrichtprijs:€ 26,99.

Met grappige geluidjes, 3 potjes Doh en fraaie ijscoupes.Batterij inbegrepen

Werk in uitvoering met Play-Doh Wheels

Play-Doh heeft een hele stoere kant van zichzelf ontdekt en wil die heel graag delen met de miljoenen fans van het inmiddels 60-jarige boetseermerk. Play-Doh Wheels is een serie Play-Doh speelsets en potjes Play-Doh, helemaal in het bouwthema.We gaan wegen aanleggen, bergen afgraven, rioleringen leggenen… brandjes blussen! Play-Doh pakt met de introductie van deze lijn meteen groots uit met vier spannende speelsets en hele speciale Doh. Hup jongens en meisjes, aan het werk!

Play-do Hasbro #ontdekhasbro

Play-Doh Wheels -Betonfabriek

Geen klus te zwaar voor dit stel.Draai grind van stenen in de betonfabriek en laad alles op de kiepwagen. Stort de lading en plet alles met de stoomwals tot een mooi glad wegdek. Met 4 potjes klei, waaronder 1 met asfalt-Doh.
Consumentenrichtprijs: € 19,99

Play-Doh Wheels -Kraan en Heftruck

Zet de kraan maar aan het werk! Vorm stenen en betonplaten, trek balken en leg hele pijpleidingen aan. Met de heftruck kan je alles prachtig verplaatsen en opstapelen. De kraan kan zwenken en op en neer bewegen en vormt de klei. De vorkheftruck kan je ook op en neer bewegen en laten rollen. Met speciale cement-doh!
Consumentenrichtprijs: € 13,99

Play-Doh Wheels -Graafmachine en Bulldozer

Met deze twee stoere trucks pak je met plezier je creatieve bouwklus aan. Met de Graafmachine grijp je het materiaal, en druk je leuke vormen uit. Met de bulldozer schuif je de zwarelading op en maak je ook allerlei geinige vormen. In deze set vind je, naast gewone klei,ook een potje zand-Doh. Zo is het net alsof je echt in een steengroeve aan de slag bent. Consumentenrichtprijs:€ 13,99

Play-Doh Wheels -Brandweerwagen

Een prachtige brandweerwagen, maar dan boordevol Play-Doh creativiteit. Kleine brandweerlieden bestrijden de rode vlammen met blauwe ‘water-Doh’. Op de wagen zelf vind je ook nog leuke vormen in het thema, waaronder een bijl en een blusapparaat voor de dappere spuitgast die het pand binnen durft te gaan.
Consumentenrichtprijs:€27,99

Play-do Hasbro #ontdekhasbro

Play-Doh Wheels -Constructie Doh 2-Pack

Play-Doh introduceert constructie-Doh! Deze Doh is geïnspireerd op de materialen die in de bouw gebruikt worden. Stoere kleuren met voelbare textuur, net echt! Elke set heeft 2 potjes en een schep: Steen &Baksteen, Asfalt &Cement en Water &Vuur.
Consumentenrichtprijs:€ 5,99
Leeftijd: 3+

Disney Princess

Hasbro Disney Princess #ontdekhasbro

Bij Hasbro zat een echte Disney Princess; Rapunzel om te vertellen over de nieuwe Disney princess poppen. Hier zijn we meerdere keren even naar binnen gegaan, want dit was wel een heel leuk plekje voor onze 3-jarige peuterdochter. Ze kreeg een Disney Comic doosje, die ze in de auto naar huis gauw heeft uitgepakt. Het verrassingspoppetje was Yasmin van Aladdin. Met daarbij ook nog een sticker.

Ook kreeg ze nog twee Disney Princess poppen mee, in pyjama’s. Disney Comfy squad: Assepoester en Mulan. Je had haar niet blijer kunnen maken! Wat leuk dat de poppen ook eens wat meer comfortabele kleding aan hebben. Leuk! Wij zijn enthousiast.

Disney Princess:Durf te dromen

De Disney prinsessen zijn een inspiratie voor alle meisjes wereldwijd, groot en klein. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook sterke karakters en veel gevoel voor humor. In hun avonturen stralen ze een enorme positiviteit uit: ‘Ik kan dit’! Zo kunnen kinderen in het spelen met deze poppen al hun dromen en ambities kwijt en er onbeperkt hun fantasie op los laten.Dit najaar introduceert Hasbro maar liefst drie bijzondere en moderne Disney Princess poppenseries! De relaxte Comfy Squad, de fashionable Style serie en de grappige verzamelpoppetjes van Disney Comics.

Hasbro Disney Princess #ontdekhasbro

Disney Comfy Squad

In de Comfy Squad zien we bijna alle Disney prinsessen terug in hun meest relaxte outfit. Deze poppen zijn gebaseerd op de rol van de prinsessen in de bioscoopfilm Ralph Breaks The Internet. In elke verpakking vind je twee prinsessen: Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Belle en Merida, Jasmine en Aurora, Elsa en Anna en Rapunzel en Tiana. Het zijn volwaardige fashion dolls, maar dan in vrijetijdskleding: een comfy legging, een cool sweatshirt,huispak, superstretch jeans of een geinige tanktop… kleding waarin elk meisje zich herkent.

Leeftijd: ca. 3-10 jaar
Consumentenrichtprijs: € 34,99 voor twee poppen

Disney Style Serie

De Style serie zal ook aan de volwassen Disney fans heel wat oeh’s en ah’s ontlokken;nooit eerder zagen we Ariël, Belle en Mulan zo fashionable gekleed, alsof ze net van de catwalk gestapt zijn. Zo draagt Ariël een blauwzijden bustier waar met de hand kleine zeeschelpjes op genaaid zijn, een schitterende paarse chiffon avondrok met daarover een los vallende tulen rok met glanzende sterretjes. Belle kiest voor een creatie in bordeauxrood en goud en Mulan komt optimaal tot haar recht in een mouwloze, transparante avondjurk met korte underdress. Natuurlijk kunnen de luxe pumps niet ontbreken. Daarnaast hebben de poppen een hippe tas en nog een mode accessoire.

Omdat houding alles is, hebben deze prinsessen een extra gewrichtspunt in hun ellenbogen en polsen. Strike a pose, darling!

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Consumentenrichtprijs: € 29,99

Disney Comics

Verzamelalert! Deze kleine Disney Comics gaan we allemaal verzamelen, gewoon omdat ze zó cute en grappig zijn enje zo graag wilt weten welke er in het volgende zakje zit! Er zijn nu 27 figuurtjes uit, van Het Beest tot Doornroosje. Sommige figuurtjes zijn zeldzaam en enkele zelfs bijzonder zeldzaam! Welke dat zijn, is een groot geheim. De Disney Comics komen met een standaardje, een verzameloverzicht en een sticker.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Consumentenrichtprijs: € 4,99

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming heeft alle bordspelen en familiespelletjes. Van Monopoly, in allerlei varianten, tot de Pie Face Game of Bob Bilnaad en Egeltje Plof.

Egeltje plof Hasbro #ontdekhasbro

Egeltje Plof

Wie laat het egeltje uit zijn vel springen? Dit spannende kinderspel combineert een eenvoudig spelprincipe met spanning en actie. Gooi de dobbelsteen, druk het aantal ogen dat je gegooid hebt de neus van de egel in. Dat vindt Egeltje Plof niet zo leuk, dus hoop maar dat de stekels je niet om de oren vliegen. Je weet nooit wanneer het egeltje precies ontploft en dat maakt het juist beren spannend voor kleine kinderen. Wie ongeschonden door de spelrondes heen komt is officieel de winnaar, maar dat kan je natuurlijk ook omdraaien: wie hem het eerste laat ploffen, wint.

In een tweede spelvariant ken je punten toe aan de verschillende kleuren stekels.Na het ploffen moet iedereen zo snel mogelijk de stekels pakken en zo punten verzamelen.

Egeltje Plof
Leeftijd: 4+
Consumentenrichtprijs: €26,99

Bob Bilnaad

Dit spel heeft een nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2019

Bob bilnaad speelgoed van het jaar #ontdekhasbro

Bob Bilnaad is een spannend kinderspel dat gegarandeerd op de lachspieren werkt. Bob de loodgieter is onder de gootsteen gedoken om een lekkage aan te pakken. Daarbij geeft hij de spelers een fraai uitzicht op zijn stevige achterste. De spelers moeten nu om beurten heel voorzichtig een stuk gereedschap aan zijn broekriem hangen. Een spannend klusje,want als je pech hebt is juist jouw gereedschap de laatste druppel en zakt Bob’s broek helemaal af. Niet alleen kijk je dan tegen zijn bilnaad aan, maar je wordt ook nog eens helemaal nat gesproeid door de kraan. De speler die dat het langst weet te voorkomen, wint. Maar eigenlijk is verliezen in dit gekke spel veel leuker natuurlijk.

Uit het juryrapport van Speelgoed van het Jaar: “Een spetterend spel, leuk en spannend… waar iedereen veel lol aan beleeft en dat zorgt voor gezamenlijk vermaak en positieve verbinding. het spel kan ook leerzaam zijn om (met behulp van de ouder) te leren omgaan met spanning.”

Leeftijd: 4+
Voor 2 en meer spelers
Consumentenrichtprijs: €24,99

Monopoly L.O.L. Surprise

Monopoly meets het superschattige L.O.L. Surprise! In plaats van straten en stations verzamel je de L.O.L. poppetjesdie op het spelbord staan. Diva, RockerD.J., Honeybun… ze zijn er allemaal bij. En het zal je niet verbazen dat Queen-Bee de meeste waarde heeft. Maar pas op dat je niet net te laag gooit, want dan betaal je Glitterbelasting! Ronde verrassingskaarten vervangen de Kanskaartenin dit spelen erzijn sterren-en emoji-fiches in plaats van huizen en hotels. En het mooiste misschien wel: de pionnen zijn echte L.O.L. Surprisepoppetje die je zelf mag unboxen! Hoe leuk is dat?!

Geïnspireerd op L.O.L. SURPRISE!

  • Met unboxing van 6 originele L.O.L. pionnen.
  • Koop, verhandel of ruil poppetjes in plaats van straten.
  • Wie de meeste poppetjes op het bord heeft liggen, wint het spel.

Monopoly L.O.L.Surprise!
Leeftijd: 8+
2-4 spelers
Consumentenrichtprijs: € 26,99

Monopoly L.o.L #ontdekhasbro

Monopoly voor Millenials

Het gaat om de Ervaring- Geld maakt niet per se gelukkig. Maar ervaringen,of ze nou mooi of gek zijn, blijven je altijd bij. Even helemaal los van de rat-race. Dat is waar Monopoly voor Millennials voor staat! In dit spel ga je niet met dollartekens in je ogen jezelf verrijken. Nee, hier draait het om het verzamelen van zoveel mogelijk Ervaringen. Bezoek fijne restaurantjes,aparte winkels en verrassende bestemmingen. Wat dacht je van een ontspannende retreat omeven helemaal tot jezelf te komen, of even langs de vegan bistro? Ook de Kans-en Algemeen Fonds kaarten zijn aangepast aan het thema en brengen je meer in contact met je medespelers. Zo betaal je ook geen huur, maar ga je gezellig bij elkaar op bezoek

Goed voor je Ervaringspunten! Een heerlijk spel dus dat je met plezier in een relaxte sfeer met je mede-millennials speelt.

  • Party spel voor millennials die het presteren eventjes zat zijn
  • Coole locaties en ervaringen.
  • Wordt trendsetter en ontvang Monopoly dollars als je vrienden op het door jou ontdekte plekje komen (Je moet toch ergens van leven).
  • Maar: niet de speler met het meeste geld wint, maar diegene die de meeste Ervaringspunten heeft verzameld.

Monopoly voor Millennials
2-4 spelers
Consumentenrichtprijs: € 26,99

UGLYDOLLS

De perfecte knuffel voor iedereen die niet zo nodig perfect hoeft te zijn. De muzikale animatiefilm UglyDolls is nu te zien in de bioscopen! Een heerlijke film over dromenen dat waar het écht om draait in het leven…You gotta love yourself, precies zoals je bent. Een hele verademing in een wereldvol perfecte plaatjes.

UGLYDOLLS #ontdekhasbro

Hasbro presenteert de enige echte UglyDolls: de super knuffelbare poppen uit de film: heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij eiLucky Batt. De vijf UglyDolls pluchen poppen zijn allemaal met veel liefde in elkaar gestikt, superzacht en vooral heel erg knuffelbaar. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleepten waar je lekker je neus in drukt.

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Daarom zit er nu bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Zo zien ze elke keer weer dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach! Alle UglyDolls zijn trots op hun unieke, imperfecte uiterlijk. Ox voelt zich heel stoermet zijn ene oog en Lucky Batt trekt zich niets aan van zijn overbite. Sterker nog, zo straalt hijnog meer! En Moxy? Die stuitert van het zelfvertrouwen, ondanks haar malle koppie. Over de film Alle poppen die niet helemaal perfect van de fabrieksband rollen, komen terecht in Uglyville: het plaatsje waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxyen alle andere UglyDolls zijn er dolgelukkig! Maar wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze iets anders: PerfectionVille.

UglyDolls pluchen knuffels
Leeftijd: 4+
Consumentenrichtprijs: € 12,99
Verkrijgbaar bij Toy Champ

Beyblade Burst

Beyblast battleset #ontdekhasbro

Cross Collision Battle Set

Bij Beyblade draait het allemaal om strategie! Twee of meer spelers gaan de strijd met elkaar aan en zoeken daarbij naar de beste aanvals- of verdedigingstactiek. Zo komt de bekende anime-serie helemaal tot leven voor de fans. Beyblade is superhot en Hasbro gooit met deze Cross Collision Battle set nog lekker wat olie op het vuur.

Het Cross Collision Bey-stadion heeft een railsysteem dat de Beyblade tops langs de rails en de ring in schiet met SlingShock technologie voor een rechtstreekse confrontatie met de tegenstander.Je varieert je aanval door vanuit verschillende secties van het Bey-stadion te lanceren. Je kunt de Energy Layer van je top aanpassen en ook de richting van de top customizen met chips. Zo zijn er wel 8 verschillende combinaties te maken.

Klaar voor de battle: In deze set vind je het Slingshock Cross Collision Bey-stadion, 2 rechts/links -spin launchers, battling tops Right Artemis A4 (aanvalstype)and Left Astro A4 (verdedigingstype).

Maak de strijd digitaal: Scan de code op de Beyblade Burst tops’ Energy Layers en het Cross Collision Bey-stadion om ze in de Beyblade Burst app te plaatsen. Let it rip!
Leeftijd: 8+
Consumentenrichtprijs: € 64,99

Mega Mighties

Marvel #ontdekhasbro

Mega Mighties- Mega leuk spelen voor de kleinste actiehelden

Voor alle energieke jongetjes én meisjes die zich helemaal kunnen verliezen in fantasierijk avonturenspel introduceert Hasbro nu Mega Mighties: mega stevige en stoere speelfiguren, van de populairste film-en televisiehelden van Marvel, Power Rangers, Transformers en Star Wars. Elk kind wil zich een held voelen. Niet zo vreemd dat in hun spel heldendaden een grote rol spelen.

Vooral jonge kinderen kunnen wat ruw zijn in hun spel, vooral als het spannend wordt. Gelukkig kunnen deze Mega Mighties wel tegen een stootje. De 20 cm grote actiefiguren zijn van stevig kunststof. Spiderman heeft geen scheurtje als hij toch een keer misgrijpt en Bumblebee valt echt niet uit elkaar als hij een keer flink moet incasseren.

Alle Mega Mighties overleven een val, of confrontatie met een andere Mega Mighty zonder problemen. Mega Mighties bewegen hoofd, armen en hun middelen kunnen dus verschillende actiehoudingen aan nemen.

Zo wordt het spel nog echter! Er zijn 4 series Mega Mighties Marvel Super Hero Adventures: Spiderman, Hulk en Iron Man. Power Rangers: de rode, zwarte en blauwe Ranger. Transformers; Bumblebee en Hot Shot. Star Wars; Darth Vader en Chewbacca.

Leeftijd: 3+
Consumentenrichtprijs: €12.99

Transformers

Cyberverse Ark Power Optimus Prime

Bij Transformers krijg je altijd meer dan je verwacht! De actiefiguren verrassen steeds weer, net als de helden in de populaire animatieserie. Combineer, switch en power up! In elf stappen transformeer je deze 30 cm grote Optimus Prime van robot naar truck. Als je dan ook nog het Ark Power voertuig aan Optimus Prime klikt, krijg je een niet-te-stuiten versie van onze held: de Ark Power Optimus Prime.In de Cyberverse animatieserie gaan gigantische Transformer-robots van de planeet Cybertron epische gevechten aanmet de kwaadaardige Decepticons.

Daarbij zijn beide partijen op zoek naar AllSpark energie, waarmee ze gewone voertuigen onaardse krachten kunnen geven. Ontdek hoe deze onwaarschijnlijke nieuwe power wordt ingezet om de aarde te verdedigen… of te verdelgen.

Leeftijd:6+
Consumentenrichtprijs: € 49,99

Top Wing Academy

Hasbro Top Wing academy #ontdekhasbro

De speelset van de serie!

Stijg op met deze toffe speelset met licht-en geluid van Top Wing en voer reddingmissies uit met je favoriete vliegende heldenin opleiding. Met de Top Wing Academy Speelset kent het luchtruim geen grenzen, net als de fantasie van de kleuters die fan zijn van deze populaire serie op Nick Jr.
Zo halen ze moeiteloos hun brevet als kadet in opleiding en gaan ze spannende missies aan. Dus kom binnen, kadetten! Speedy heeft jullie hulp nodig in de Top Wing Academy.

In deze complete speelset vind je een exclusief Speedy figuur en reddingsvoertuig. De lift brengt je samen met Team Top Wing naar het bovenste dek. Daar ontvang je de missie in het verlichte Missie Controle Centrum. Roetsj de kadetten de glijbaan af, des te eerder kunnen ze aan hun belangrijke taak beginnen. Hup door de waterval en het luchtruim in!Waarom pak je het reddingsvoertuigniet?

Minifans van de Top Wing televisieserie kunnen zich uren verliezen in decoole speelsetmet lichteffecten en geluiden uit de serie. De set bevat het Top Wing hoofdkwartier, Speedy en een reddingsvoertuig. Voor nog meer speelplezier zijn de andere karakters; Swift, Rod, Penny en Brody en meer voertuigen apart verkrijgbaar.

Over de serie Top Wing: De serie speelt zich af op een eiland bewoond door vogels. De helden zijn 4 jonge vogels die missies uitvoeren om anderen uit de penarie te helpen. Onderweg steken ze daarbij heel wat wijze lessen op.

Top Wing Academy Speelset
Leeftijd: 3+
Consumentenrichtprijs: € 59,99
Nu verkrijgbaar, in Nederland oa. bij Toychamp, Bol.com, Wehkamp, Intertoys. In België bij Maxitoys, Toychamp, Bol.com, Carrefour, Dreamland, Cora, Funes uit met je favoriete vliegende helden in opleiding.

Met de Top Wing Academy Speelset kent het luchtruim geen grenzen, net als de fantasie van de kleuters die fan zijn van deze populaire serie op Nick Jr. Zo halen ze moeiteloos hun brevet als kadet in opleiding en gaan ze spannende missies aan.

Nerf

Nerf ken je vast, van de kleine en grote blasters met darts.

NERF komt dit najaar met twee woeste Elite-blasters en een respectabele nominatie voor Speelgoed van het Jaar voor de AR-L blaster uit de Fortnite serie!

Nerf Hasbro #ontdekhasbro

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

Wie herinnert zich nog de Zombie Strike lijn uit 2013 met de Sledgefire? NERF heeft een belangrijke toepassing uit die blaster vernieuwd en verbeterd: de magazijnen die zich zelf uitwerpen! Laat een klein salvo los met drie snel op een volgende schoten uit elk magazijn. Terwijl jij je volgende salvo voorbereidt,vliegt het gebruikte magazijn automatisch uit de blaster. In de blaster is plaats voor 5 magazijnen, zodat je snel kunt herladen. Bij de blaster zitten 15 officiële Nerf Elite darts,genoeg om die 5 magazijnen te vullen dus. Deze toffe actie blaster werkt helemaal op jouw kracht, geen batterijen nodig dus.
Leeftijd: 8+
Consumentenrichtprijs: € 49,99

NERF N-Strike Elite Titan

Met deze megablaster kan je giganten aan! De kolossale blaster is volledig gemotoriseerd en schiet daardoor sneller dan je schaduw. Het mega-magazijn biedt plaats voor maar liefst 50 darts, voor een mega-shoot out. Natuurlijk zitten er dus ook 50 officiële NERF darts in de verpakking. Laat de motor ronken, haal de trekker over en trakteer het speelveld op een storm van darts. Laat je tegenstanders maar dekking zoeken! Dankzij de schouderband heb je meer bewegingsvrijheid en kan je losjes vanuit de heup vuren.
Leeftijd: 8+
Batterijen niet inbegrepen
Consumentenrichtprijs: €124.99

NERF Fortnite ARL–Speel de game in real life!

De Nerf Fortnite AR-L blaster is geïnspireerd op de blaster uit Fortnite en heeft dezelfde look en kleuren als die uit de populaire videogame. Breng Fortnite tot leven met deze gemotoriseerde Nerf Elite blaster! Je krijgt er een dart-clip voor 10 darts bij en 20 officiële Nerf Elite darts, genoeg om je clip te vullen en nog 10 darts achter de hand te hebben. Bovenop de blaster zitten twee vizieren die je kunt open klappen om je schot nog beter te richten. De NERF Fortnite ARL is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019! Uit het juryrapport: “Kom achter de computer vandaan en ga naar buiten en speel het spel zelf na met deze blaster.
De Nerf Fortnite blaster zal kinderen aanspreken die fan zijn van het videospel. De spelwaarde ligt in het samen met andere kinderen een avontuurlijk schietspel beleven. Goed om lekker fysiek bezig te zijn… en om de Forbite verslaafden te activeren om achter hun scherm vandaan te komen. Reactiesnelheid en grove motoriek worden gestimuleerd en verder: lekker samen plezier beleven.”

Leeftijd: 8+
Consumentenrichtprijs: € 64,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nieuw speelgoed #ontdekhasbro
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *