Ontdek Hasbro, op schattenjacht naar speelgoed

Woensdag was ik uitgenodigd samen met mijn dochtertje op het kantoor van Hasbro, samen met een heleboel andere bloggers en vloggers. Wij mochten op ontdekkingstocht langs al het nieuwe speelgoed van Hasbro. Twee uur lang hebben wij ons kunnen verwonderen aan al het moois. Hasbro heeft ontzettend veel, dat werd mij wel weer duidelijk. Zo hebben ze speelgoed voor volwassenen, ze hebben net de valsspelers editie van Monopoly uitgebracht, waar ik  eerder over heb geschreven, maar ook My Little Pony en de Lock Stars.

my little pony ontdek hasbro

Graag neem ik je mee langs al het speelgoed. Bij elk merk haalden wij een stempeltje op, zodat je zeker wist dat je de complete tour had gedaan. Het hele kantoor was omgetoverd tot een speelparadijs.

NERF

Het speelgoed van NERF herken je aan de speelgoedpistolen met de schuimpijlen. Wat is NERF? Ik heb even opgezocht waar de letters Nerf voor staan. NERF betekent: Non-Expanding Recreational Foam. Kortom, niet uitzettend speelschuim.

NERF ontdek hasbro

Bij ons thuis werd hier nog niet echt mee gespeeld, maar toen we met een klein pistooltje met pijltjes thuiskwamen, toen zei mijn zoontje (bijna 5 jaar) meteen: oh die heeft mijn vriendje ook! Dus hij kent het al wel. Het ziet eruit als stoer jongensspeelgoed, maar vergis je niet. Mijn kleine tweejarige dame heeft het behoorlijk lang volgehouden bij NERF. Ze was er eigenlijk niet weg te slaan. Vooral het pistool die automatisch de pijltjes vulde vond ze fantastisch.

hasbro nerf

De Nerf N-Strike Elite Inifus-blaster is voorzien van gemotoriseerde snelladertechnologie waardoor de darts automatisch in het trommelmagazijn worden geladen. Met een beetje hulp schoot ze heel wat pijltje raak. Mijn GI Jane.

Er was ook een NERF pistool waar je je telefoon in kon zetten en zo kon gamen. Die heb ik niet uitgeprobeerd, maar wel een paar kinderen zien uitproberen. Heel tof.

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming heeft alle bordspelen en familiespelletjes. Van Monopoly, in allerlei varianten, tot de Pie Face Game of Canon.

Pie Face Game

Bij de Pie Face Game kijk je door een soort frame of masker, daarvoor zit een plastic hand waar je slagroom op spuit. Als je ‘pech’ hebt dan ben jij degene die de slagroom in je gezicht krijgt. Al blijkt wel al gauw, dat je beter verliezer kan zijn in dit spel. Want, slagroom is eigenlijk best wel leuk en lekker in je gezicht (aldus een peuter en een kleuter), haha.

Pie Face Canon

Met Pie Face Canon gaan we nog een stapje verder dan met een hand slagroom. Hier komt een hele kanon aan bod. Een speler plaatst zichzelf achter het masker, de ander achter het kanon. De speler met het kanon, vuurt een dot slagroom af op zijn medespeler. De medespeler kan zichzelf beschermen met een bewegende hand. Dit spel kent alleen maar winnaars, haha. Trouwens, je hoeft geen kind te zijn om dit mega grappig te vinden. Graag alleen doen als de ruimte waar je het speelt ook een beetje vies mag worden, haha.

Leeftijd: Vanaf 5 jaar.

My Little Pony

My Little Pony dat is echt een top favoriet hier. Onze dame is helemaal into My Little Pony. Haar verjaardagsfeestje gaat dan ook helemaal in My Little Pony stijl. Dat er op het Ontdek Hasbro event dan ook twee grote My Little Pony’s stonden heeft haar dag compleet gemaakt. Zelf kreeg ze een mini bakje, waar een My Little Pony in zat, Een verrassing welke van de 24 erin zat. Zij trof Rarity aan. Super cute.

ontdek hasbro my little pony mini

Vanaf 4 jaar, +/-  4 euro voor een Little Pony Cutie Mark crew.

Lock Stars

De Lock Stars heb ik eerder dit jaar over geschreven. Speelgoed slotjes, die je aan je kleding of rugzak et cetera kunt bevestigen. Ideale schoencadeautjes voor Sinterklaas.

hasbro lockstars op pop

Leeftijd: 8 – 10 jaar

Mighty Mugs

Mighty Mugs zijn poppetjes die van stemming kunnen veranderen. Ze hebben een druk- en draaisysteem. Druk je op een hoofd dan draait hun gezicht en daarmee hun stemming.

Leeftijd: Vanaf 6 jaar.

Fur Real

Ik had verwacht dat My Little Pony de topper van de dag zou worden en dat was het ook bijna, maar het kon nog mooier, nog liever, nog zachter; Fur Real. Er was een superschattige Fur Real hond, een toffe papegaai, maar de Dino was de topper van de dag.

fur real dino hasbro

Wat was die Fur Real Dino tof. Het is echt een huisdier, die geluidjes maakt en knuffelt en eet en nog veel meer. Wat een plezier om hier mee te spelen. Heel zacht en aaibaar. Dit komt hoog op het verjaardagsverlanglijstje.

Leeftijd vanaf 4 jaar (maar ook voor 2 of 3 jarige mega leuk).

Ook hier heb je kleine bakjes met mini huisdiertjes, van Littlest Pet Shop. Een soort kattenvoerblikje die je open trekt (het is van karton) met daarin een leuk diertje verstopt.

Littles pets shop hasbro

Baby alive

Poppen en kleine meisjes zijn een ultieme combinatie. De Baby alive pop, was echt heel alive, zoals de naam aangeeft. Hij kan drinken en plassen, dat is niet eens meer zo vernieuwend. Maar het mondje zuigt zich ook echt vast om het flesje en de gigantische ogen. De pop geeft antwoord en zegt zinnetjes. De pop werd heel goed verzorgd door onze dame op het event.

Baby Alive hasbro

De pop is er in veel verschillende uitvoeringen.

Lost Kitties

lost kitties ontdek hasbro

De lost kitties zijn kleine melk pakjes waarin Play-Doh klei zit. In de klei zitten kleine katjes verstopt. Graaf jij een lost kitty uit? De pakjes zien er superleuk uit en met de klei kan daarna echt gekleid worden. Dit vind ik ook weer een heel leuk Schoencadeautje voor Sinterklaas. Of cadeautje voor een kinderfeestje.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Ontdek Hasbro
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *