Ontspannen voor je verjaardag

Baby’tjes verdienen ook wat ontspanning na een dag vol indrukken, kruipen en spelen. Voor het slapen gaat ons kleine man gezellig met mama onder de douche. Even lekker rondkruipen en met de badeendjes spelen. Daarna krijgt de kleine een massage. Een massage van mama met babymassageolie van NAÏF.

Wij hebben niet zo’n rustige stil-lig-baby, die heerlijk ontspannen op zijn commode ligt. Nee, die van ons wil alleen maar staan, klauteren, aan alle potjes, schoentjes, haakjes, boekjes, eigenlijk aan alles frunneken en vervolgens (extra hard) op de grond gooien. Dus ik was nog wel sceptisch in het begin over massageolie voor baby’s. Grote kans dat jij je kleintje hierboven in herkent.

Onze bijna-geen-baby-meeWhat's on mama's mind - Naïf Care babymassage olier gaf ik op de commode een kartonnen doosje in z’n hand. Daarmee spelend ging hij op zijn billen zitten terwijl ik z’n ruggetje en schoudertjes masseer. Nou meneer heeft nog nooit zo lang stil gezeten. Ik ben onder de indruk, kleine man vindt het fijn. Voor mama ook fijn even lekker één op één contact met de kleine druktemaker. Helemaal zen. Mama ook. De geur van de massageolie voor baby’s is kokosachtig. Daarna sliep de kleine als een baby.

Een aanrader de producten van NAÏF. Binnenkort test ik nog meer producten van deze super baby verzorgingslijn. Bekijk hier de website van NAÏF (Naïf Care).

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *