Ontwerp je romper als kraamcadeau bij Wanapix

Ik maakte kennis met een webshop: Wanapix, waar je veel leuke items kan personaliseren. Zo ook een romper als kraamcadeau, leuk cadeau voor de baby als je op kraamvisite gaat. Onderaan de blog geef ik ook tips voor als je op kraamvisite gaat bij bijvoorbeeld een collega, buurvrouw of vriendin.

Een rompertje personaliseren is natuurlijk een superleuk idee voor een kraamcadeau of babyshower cadeau. Nu krijg jij 50% korting op rompertjes en pyjama’s. Gebruik hiervoor de kortingscode: MAMASMIND (geldig tot 31 december 2019)

Wanapix romper bedrukken met korting

Romper of pyjama ontwerpen bij Wanapix als kraamcadeau

Ik koos een romper als kraamcadeau; een wikkelrompertje met lange mouwen (3 maanden) voor een vriendin die in januari is uitgerekend. Samen met collega’s geven we haar een leuk kraamcadeau, met daarin dus ook dit toffe rompertje. Het is supereenvoudig, want je kiest in de webshop voor kleding; rompertje bedrukken( of pyjama als je een pyjama wil bestellen) en typt de naam in het bestelveld.

Je kunt kiezen uit rompertjes met lange of korte mouwen en middels de wizard kun je het tekstkader groter en kleiner maken en daardoor de tekst passend maken. Je kunt kiezen uit diverse afbeeldingen en achtergrondkleuren.

Ontwerp voor Wikkelrompertje
Voorbeeld rompers website Wanapix

Kortingscode Wanapix

Nu krijg jij 50% korting op rompertjes en pyjama’s. Gebruik hiervoor de kortingscode: MAMASMIND (geldig tot 31 december 2019).

Een kraamcadeau geef je als je op kraamvisite gaat. Natuurlijk wil je met een mooi cadeau aankomen zetten, waar moet je rekening mee houden als je op kraamvisite gaat? Nou, allereerst moet je natuurlijk niks, maar houd wel een beetje rekening met het feit dat moeder en kind nog veel willen slapen.

Tips voor op Kraamvisite gaan

Wat superleuk dat je op kraamvisite gaat! Ben je nog niet eerder op kraamvisite geweest, dan heb ik wat tips voor je, want hoewel je collega of vriendin natuurlijk superblij is met je bezoek, kan ze nog wel erg moe zijn. Als je bij je beste vriendin of fbroer/zus op kraamvisite gaat, dan is het natuurlijk veel makkelijker om gewoon te vragen wat zij fijn vinden.

  1. Volg het advies op het geboortekaartje. Vaak staat er een advies of wens over bezoektijden voor kraamvisite. Ouders geven dan aan dat ze graag even gebeld worden wanneer je van plan bent langs te komen.
  2. Blijf niet te lang. Het is natuurlijk gezellig om weer bij te kletsen en heerlijk te knuffel met een baby’tje, maar over het algemeen is het fijn als je 30 minuutjes tot een uurtje blijft.
  3. Wacht af of de moeder je vraagt of je het baby’tje wilt vasthouden. Natuurlijk kan je niet zomaar de baby oppakken, maar wacht je tot de moeder je vraagt of je het kleintje even wilt vasthouden. Sommige moeders willen hun kindje liever niet van arm tot arm laten gaan. Heb hier begrip voor.
  4. Was je handen! Was altijd je handen voordat je een klein baby’tje aanraakt. Ze zijn nog zo klein en kwetsbaar dat vies en vuil van buiten, buiten mag blijven.
  5. Koortslip? Kom dan niet langs! Het herpes virus is levensgevaarlijk voor kleine kinderen. Neem geen risico, blijf thuis met een koortslip. Ook al denk je “ach ik raak de baby niet aan”. Geef een moeder geen onnodige stress en blijf een paar dagen langer nog weg van het baby’tje.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *